• Incl.Excl.
  BTW
 • Handleidingen »
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

    De mooiste Betonstuc kleuren

    De mooiste Betonstuc kleuren

    Personaliseer uw woning, kies de juiste betonstuc kleuren

    Betonstuc geeft aan uw woning een eigen karakter. Als u daarbij nog de perfecte kleuren betonstuc kiest, dan wordt uw woning helemaal uw eigen plek. Bij Betonstunter vindt u talloze kleuren, gaande van betonstuc in wit tot betonstuc in zwart. Gaat u voor rustige of heftige kleuren zoals betonstuc in groen, geel, rood of blauw? Of kiest u voor trendy kleuren zoals betonstuc in goud? U mag ervan uitgaan dat geen enkele kleur te gek is of ze bestaat in betonstuc. Heeft u advies bij het kiezen van kleuren nodig? Wij helpen u graag!

     

      
     Traditioneel

     PRO-Serie
     Prijs per m2 €19,-
     € 28,-

     Type Zelf mengen
     Kant & klaar

     Projectomvang Drie tot vier dagen
     Slechts twee dagen

     Kleuren 12 kleuren
     60+ kleuren

     Systeem 1 korreldikte


     Laag 1: Dikke korrel (RAW)
     Laag 2: Fijne korrel (FINE) 

     

    Hoe kiest u de kleuren van betonstuc?

    Het kiezen van kleuren voor betonstuc is een zeer persoonlijk iets. U kiest betonstuc in kleuren die ook voorkomen in uw meubels en accessoires of uw ramen en deuren bijvoorbeeld. Of u kiest contrasterende kleuren voor de betonstuc. U kiest één kleur voor alle oppervlakken de u wil behandelen of u kiest meerdere kleuren betonstuc die u onderling combineert. U kunt bijvoorbeeld betonstuc in wit of betonstuc in zwart als hoofdkleur kiezen. Daarbij kiest u andere oppervlakken in de betonstuc een kleur die accenten legt. Maak bijvoorbeeld grote contrasten met betonstuc in wit bij betonstuc in zwart. Met betonstuc in groen creëert u dan weer een natuurlijk effect. Het is makkelijk te combineren met beige, bruin en crème. Een totaal ander resultaat krijgt u met betonstuc in goud. Hiermee legt u bijzondere accenten. Betonstuc in goud is zeer trendy en past zowel bij opvallende als bij rustige kleuren. Volg uw eigen intuïtie en smaak.

    Maak een moodboard en kies uw betonstuc kleuren

    Om u te helpen om uw betonstuc op kleur te kiezen, kunt u een moodboard maken. Hoe doet u dit? Ga op zoek naar foto's van interieurs die het beste bij uw eigen stijl passen. Kies de betonstuc kleuren en doe dit voor de woonkamer, keuken, douche, badkamer en toilet. Maak er een collage van totdat u een goed beeld krijgt welke betonstuc kleuren u wil aankopen. Op basis daarvan zoekt u de kleuren betonstuc in onze webwinkel.

    Kies zelf de gewenste betonstuc kleur 

    Zocht u hier de betonstuc op de kleuren die u voor ogen had, maar vond u ze niet? Dan kunt u perfect uw eigen betonstuc op kleur maken. Hiervoor neemt u een basiskleur, bijvoorbeeld betonstuc in wit, en u voegt er pigmenten aan toe. Is het nog wat te licht? Dan voegt u wat betonstuc zwart bij. Heeft u bijvoorbeeld betonstuc in groen gevonden, maar wil u het toch nog wat anders? Dan voegt u er nog pigmenten aan toe zodat u een ietwat lichter, donkerder, feller of zachter betonstuc in groen krijgt. U merkt het, u kunt zelf experimenteren en combineren.

    Kies uw betonstuc op kleur en bestel hier

    Gaat u voor kant-en-klare betonstuc of zelf te mengen betonstuc? In beide varianten vindt u een regenboog van kleuren tussen betonstuc wit en betonstuc zwart. Maakt u liever zelf de betonstuc op kleur? Dat kan ook. Duid bij de bestelling betonstuc de kleuren aan die u wenst, maar kies ook het toepassingsgebied. Bent u toch niet zeker van de kleuren voor de betonstuc? Dan kunt u een proefpakket aanvragen. Zo ziet u of de betonstuc kleur precies die is die u voor ogen had. U bestelt uw betonstuc eenvoudig online. Wij staan ook voor u klaar voor vragen en advies.

     

     

    Beton ciré; Prijs - Traditioneel

    Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
    1m2€19,00€35,00Standaard
    25m2€18,05€33,255%
    35m2€17,10€31,5010%
    45m2€16,15€29,7515%
    95m2€15,20€28,0020%

     

    Beton ciré; Prijs - Kant & klaar

    Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
    1m2€28,00€44,00Standaard
    25m2€26,60€41,805%
    35m2€25,20€39,6010%
    45m2€23,80€37,4015%
    95m2€22,40€35,2020%

    Betonstuc toepasbaar op diverse ondergronden

    Betonstuc wordt het meest toegepast op vloeren, wanden en plafond. Maar in principe is betonstuc op zeer diverse types ondergrond toepasbaar: hout, mdf, tegels, cement, of steen bijvoorbeeld. Daarom is het geschikt om over heel het huis verwerkt te worden: aanrechtblad en keukenblad bijvoorbeeld. Ook op meubels zoals een tv-meubel, keukenkasten en badkamerkasten kunt u zonder problemen betonstuc aanbrengen. En ook voor buiten, bijvoorbeeld voor uw buitenkeuken, is betonstuc ideaal. Zorg wel altijd goed voor een egale ondergrond. Betonstuc is een dunne laag en daardoor zie je elke oneffenheid in de ondergrond.