• Incl.Excl.
  BTW
 • Handleidingen »
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

    Betonstuc die u zelf dient te mengen

    Betonstuc zelf mengen is een mooie keuze als u uw eigen project van A tot Z zelf wilt uitvoeren. Toon meer
    2 Producten
    Beton Ciré pakket - Zelf mengen // 18 kleuren

    Beton Ciré pakket - Zelf mengen // 18 kleuren

    ✓ Zelf mengen tot een pasta
    ✓ Volledig pakket met Beton Ciré , primer en indien gekozen een waterdichte coating
    ✓ Scherp geprijsd voor de handige doe-het-zelver

    Laten aanbrengen door een professional? Vraag een prijsindicatie aan.

    € 18,-
    Bekijken
    Tegelprimer - 10 m²

    Tegelprimer - 10 m²

    Tegelprimer is een speciale primer die wordt gebruikt als voorbereiding voor het aanbrengen van Beton Ciré over tegels.

    ✓ Sterke hechting op tegels
    ✓ Creëert egale ondergrond i.c.m. Voegevuller
    ✓ Zeer eenvoudig aan te brengen.

    € 17,50
    Bekijken
    • Beton Ciré laten aanbrengen? Geen probleem Beton Ciré laten aanbrengen? Geen probleem
    • Klanten beoordelen ons met een 9,6. Klanten beoordelen ons met een 9,6.
    • Perfect voor de badkamer, keuken, vloer en wanden. Perfect voor de badkamer, keuken, vloer en wanden.

    Betonstuc zelf mengen, het kan perfect!

    Wanneer u betonstuc kiest om bijvoorbeeld vloeren of muren af te werken, dan heeft u twee mogelijkheden. U kiest voor een kant-en-klaar product of u kiest ervoor om zelf de betonstuc te maken. Wij bieden beide varianten aan. Als u zelf de betonstuc wil maken, dan krijgt u van ons een volledig pakket. Iedereen die een beetje handig is, kan zelf betonstuc maken. U mengt de verschillende producten met elkaar en u kunt aan de slag.

     

     

    Waarom betonstuc zelf maken?

    Een van de redenen waarom u zelf betonstuc wil maken, is de prijs. Betonstuc die u zelf moet mengen, is goedkoper dan de kant-en-klare versie. Voor velen is het ook een grotere voldoening om zelf betonstuc te maken. U kunt dan echt zeggen dat u van a tot z uw vloeren, wanden of andere elementen in uw interieur hebt afgewerkt met betonstuc.

    Standaard kleuren of zelf uw kleuren maken?

    Als u zelf betonstuc gaat maken, kunt u kiezen uit een aantal kleuren. Wij bieden ook proefpakketten voor 1m2 aan zodat u eerst kunt testen of de gekozen kleur wel degelijk in uw woning past. Wil u toch nog een andere tint dan diegene die wij standaard verkopen? Dan kunt u afzonderlijke pigmenten kopen en door betonstuc in een basiskleur mengen. Combineer gerust meerdere pigmenten met elkaar. Het geeft u de mogelijkheid om een persoonlijke en unieke kleur betonstuc zelf te maken. Op die manier laat u bijvoorbeeld uw meubels, accessoires en stoffen in uw interieur perfect aansluiten bij de betonstuc. Een betonstuc van een tikkeltje donkerder of lichter maakt uw interieur namelijk helemaal anders. Kies de juiste kleur voor u uit.

     

     

    Hoeveel betonstuc heb ik nodig per m2?

    Bereken eerst het aantal m2 dat u wil afwerken vooraleer u de betonstuc zelf gaat maken. Bij het product vindt u hoeveel m2 u met de hoeveelheid betonstuc doet. Let echter op. Dit is berekend op een laag betonstuc van 1,00 mm dik. Brengt u een iets dikkere laag aan, bijvoorbeeld van 1,20 mm, dan heeft u onmiddellijk al 20% meer betonstuc nodig. Om toch niet al te veel overschot te hebben, verkopen wij al pakketten vanaf 2m2. Dit is bijvoorbeeld ook nuttig als u slechts kleine oppervlakken wil afwerken met betonstuc: een tafel, een kastje of een vensterbank bijvoorbeeld. Vind u het toch moeilijk om de juiste hoeveelheid betonstuc te berekenen die u nodig heeft? Wij helpen u graag!

    Beton ciré Prijs - Zelf mengen

    Aantal m2Beton ciré Per m2Met 1 laag coatingKorting
    1m2€19,00€27,00Standaard 
    25m2€18,05€25,655%
    35m2€17,10€24,3010%
    45m2€16,15€22,9515%
    95m2€15,20€21,6020%

    Zelf betonstuc maken, hoe aanbrengen?

    Zelf betonstuc maken is niet moeilijk. Een ook het aanbrengen van betonstuc kan u makkelijk zelf doen. Zorg voor een propere ondergrond: vetvrij, stofvrij en egaal. Als er oneffenheden in de ondergrond zitten, werk deze dan eerst weg. Doordat betonstuc dun is, zal u elke oneffenheid blijven zien. Bij het aanbrengen van de betonstuc, begint u eerst met een laag primer. Daarna brengt u laag 1 en laag 2 van de betonstuc aan. U werkt af met een of meerdere coating lagen. Het aantal coating lagen kiest u in functie van het toepassingsgebied. Dit kunt u aanduiden wanneer u de betonstuc bestelt.

    Koop hier online de betonstuc die u zelf maakt

    Betonstuc zelf maken is een mooie keuze. Bereken hoeveel u nodig heeft en geef uw bestelling in onze webwinkel. Gaat u betonstuc zelf maken? Duid zeker aan of u al dan niet waterdichte betonstuc wenst. Betonstunter is toonaangevend In Nederland en België op het gebied van betonstuc. Wij geven u dan ook graag professioneel advies over het gebruik en de kwaliteit van het product. Zelf betonstuc maken is niet moeilijk. Twijfelt u toch nog? Dan neemt u contact op met onze specialisten. Zij adviseren u graag zodat u tot een perfect resultaat komt.