Sluiten
Wij helpen je graag met zoeken.

Hier leggen we uit waar je rekening mee moet houden bij het kiezen.

Help mij kiezen

Beton Ciré aanbrengen op de Vensterbank

Een beton cire vensterbank, makkelijk te realiseren en stijlvol Zowel bij verbouwingen als bij nieuwbouw stelt u zich de vraag: welke vensterbank zou ik kiezen? Als u voor beton cire gekozen heeft, bijvoorbeeld voor uw vloeren of muren, dan kunt u perfect uw vensterbank ook in beton ciré uitvoeren. U kunt er ook voor kiezen om enkel  uw vensterb Toon meer
3 Producten
2 ㎡+ | Bestel Beton Cire per M2

2 ㎡+ | Bestel Beton Cire per M2

✓ Bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft;
✓ Inclusief gratis meng en verwerkingsset;
✓ Inclusief primer voor zuigende en niet zuigende ondergrond.

Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

€ 19,-
Bekijken
1 ㎡ | Beton Cire Proefpakket

1 ㎡ | Beton Cire Proefpakket

✓ Ontdek hoe makkelijk het aanbrengen is;
✓ Bekijk de kleur in de omgeving waar je het wil verwerken;
✓ Het proefpakket wordt geleverd met alle benodigde gereedschap.

Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat

€ 34,95
Bekijken
Beton Ciré Kleurstaal | Collectie 2021/2022

Beton Ciré Kleurstaal | Collectie 2021/2022

✓ Ervaar de kwaliteit van ons product;
✓ Bekijk de kleur in de omgeving waar je het wil verwerken;
✓ De kleurstaal is gratis (max 2), je betaald alleen de verzendkosten.

Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

€ 0,-
Bekijken

Een beton cire vensterbank, makkelijk te realiseren en stijlvol

Zowel bij verbouwingen als bij nieuwbouw stelt u zich de vraag: welke vensterbank zou ik kiezen? Als u voor beton cire gekozen heeft, bijvoorbeeld voor uw vloeren of muren, dan kunt u perfect uw vensterbank ook in beton ciré uitvoeren. U kunt er ook voor kiezen om enkel  uw vensterbank met cire beton af te werken. Een oude vensterbank kan hierdoor een nieuwe boost krijgen. Wij helpen u graag om van uw vensterbank een kunstwerkje te maken!

Op welke ondergrond kan beton cire voor de vensterbank aangebracht worden?

Bijna elke bestaande vensterbank komt in aanmerking voor beton ciré. Als u nieuw bouwt en u bent van plan om beton cire vensterbanken te kiezen, dan hoeft u niet voor dure vensterbanken te kiezen. Cement, hout of tegels zijn perfect als ondergrond.

Beton cire op een vensterbank zelf aanbrengen

U maakt de ondergrond stofvrij en u kunt starten. Breng eerst de primer aan die u gratis bij het pakket geleverd krijgt. Daarna brengt u een laag of eventueel meerdere lagen cire beton aan. Als u uw vensterbank watervast of zelfs waterdicht wilt maken, dan brengt u de nodige toplagen aan. In 'natte ruimtes' zoals een badkamer, keuken of toilet/wc is een waterdichte vensterbank zeker aan te raden. Ook als u buiten een vensterbank in beton ciré wilt afwerken, voorziet u ze dan ook van deze toplagen.

Uw vensterbanken bepalen de look van uw kamer

U zou het niet onmiddellijk verwachten, maar vensterbanken zijn echte eyecatchers. Kies de juiste kleur van beton cire. Kies dezelfde kleur voor alle beton cire elementen in uw woning. Of kies voor 'ton-sur-ton' met uw muren of ga voor een contrast tussen de wanden en de vensterbank. U creëert hiermee een eigen stijl.

Onze experten staan voor u klaar

Heeft u geen ervaring in het maken van een beton cire vensterbank? Geen nood, wij helpen u graag. Wilt u eerst eens proberen? Dan kunt u het beste een proefpakket voor 1 m2 bestellen. Kiest u voor kant-en klaar of voor zelf te mengen beton cire? U krijgt bij uw bestelling ook een gratis set mee. Hierin zitten alle werktuigen die u nodig heeft: spatel, roller... En uiteraard zijn wij er ook om u te begeleiden in uw project. Contacteer ons en stel gerust uw vragen.

Beton cire online kopen bij Betonstunter

Betonstunter is dé nummer 1 in Nederland en België op gebied van beton cire. Wij doen er alles voor om uw project te lagen slagen. U stuurt eenvoudig uw bestelling via internet door. Wij zorgen dat u snel aan de slag kan!