Sluiten
Wij helpen je graag met zoeken.

Hier leggen we uit waar je rekening mee moet houden bij het kiezen.

Help mij kiezen

Beton Ciré voor op Cementdekvloer

Beton cire op een cementdekvloer, de perfecte combinatie Bij nieuwbouw of verbouwingen kunt u voor een cementdekvloer kiezen om verschillende redenen. U kunt bijvoorbeeld vloerverwarming leggen, u wilt uw vloer isoleren of geluiddempend te maken. Of u wilt een zeer ongelijke vloer egaliseren. Eens deze cementdekvloer er ligt, is beton ciré op de Toon meer
3 Producten
2 ㎡+ | Bestel Beton Cire per M2

2 ㎡+ | Bestel Beton Cire per M2

✓ Bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft;
✓ Inclusief gratis meng en verwerkingsset;
✓ Inclusief primer voor zuigende en niet zuigende ondergrond.

Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

€ 19,-
Bekijken
1 ㎡ | Beton Cire Proefpakket

1 ㎡ | Beton Cire Proefpakket

✓ Ontdek hoe makkelijk het aanbrengen is;
✓ Bekijk de kleur in de omgeving waar je het wil verwerken;
✓ Het proefpakket wordt geleverd met alle benodigde gereedschap.

Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat

€ 34,95
Bekijken
Beton Ciré Kleurstaal | Collectie 2021/2022

Beton Ciré Kleurstaal | Collectie 2021/2022

✓ Ervaar de kwaliteit van ons product;
✓ Bekijk de kleur in de omgeving waar je het wil verwerken;
✓ De kleurstaal is gratis (max 2), je betaald alleen de verzendkosten.

Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

€ 0,-
Bekijken

Beton cire op een cementdekvloer, de perfecte combinatie

Bij nieuwbouw of verbouwingen kunt u voor een cementdekvloer kiezen om verschillende redenen. U kunt bijvoorbeeld vloerverwarming leggen, u wilt uw vloer isoleren of geluiddempend te maken. Of u wilt een zeer ongelijke vloer egaliseren. Eens deze cementdekvloer er ligt, is beton ciré op de cementdekvloer een prachtige afwerking. Beton cire op cementdekvloeren geeft aan een woning een zeer strakke en moderne uitstraling.

Beton ciré op cementdekvloer zelf leggen

Het grote voordeel van een product als beton cire is dat het zeer makkelijk zelf kan aangebracht worden. Een laag primer om te starten, daarna één of meer dan één lagen beton cire op de cementdekvloer en als laatste komen de toplagen. Wij raden voor een vloer 3 toplagen aan. Deze maken de vloer slijtvast en ook waterdicht. Neem vooral uw tijd als u beton ciré op een cementdekvloer aanbrengt. Elke laag goed laten drogen en elke laag opschuren is het geheim van een perfecte beton ciré vloer.

Welk product kiest u?

Bij Betonstunter bieden wij u de mogelijkheid om het product zelf te mengen, of u kiest voor een kant-en-klaar product. Wij leveren alles mee om het product zelf te gaan mengen en ook om het te verwerken. En u kiest ook de kleur die u wenst. U heeft de keuze tussen strakke koele of zachte en warme kleuren. En u kiest een donkere of lichte kleur? Wij hebben ze allemaal in ons gamma!

Geef uw woning een strakke en moderne uitstraling.

Als u van plan bent om beton cire op een cementdekvloer toe te passen, dan kunt u meteen ook andere projecten meenemen. Ook plafond en muren zijn perfect met beton cire af te werken. Als u alles in een en dezelfde kleur kiest, krijgt u een zeer strakke look. Of u kiest voor meerdere kleuren, dat kan uiteraard ook.

Enkel vloer, muren en plafond of...

Eens u van de mooie uitstraling van beton ciré geproefd heeft, laat het u niet meer los. Wist u dat beton cire op nog veel andere types van ondergrond te verwerken is? Denk bijvoorbeeld aan een keukenblad of een tv-meubel in mdf. Of denk bijvoorbeeld aan een oud kastje in hout dat u met beton ciré bekleedt. Het is allemaal mogelijk! Met beto cire kunt u zich volop uitleven en uw interieur perfect stylen.

Betonstunter, dé nummer 1 voor beton cire op cementdekvloer

Door onze jarenlange ervaring weten wij aan welke strenge eisen beton ciré op een cementdekvloer moet voldoen. U vindt bij ons dan ook uitsluitend producten van de hoogste kwaliteit. En daarnaast begeleiden wij u in het realiseren van uw project. Contacteer ons en vraag ons gerust raad, ons team van experten staat voor u klaar!