• Incl.Excl.
  BTW
 • Handleidingen »
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

    Specials: Metal stuc - Koper

    Metal stuc koper, de uitstraling is niet te evenaren Koper is een tijdje uit onze interieurs weggeweest. Tenzij je een klassiek interieur had, was koper bijna niet meer te vinden. Gelukkig is hier verandering in gekomen en is koper weer volop in opmars. We kunnen zelfs meer zeggen: koper komt in veel meer vormen en toepassingen voor dan ooit tevor Toon meer
    3 Producten
    Metal Stuc Pakket | Koper

    Metal Stuc Pakket | Koper

    ✓ Ontdek wat luxe is;
    ✓ Goedkoopste van Nederland en België
    ✓ Te bestellen als een compleet pakket incl. beschermende coating.

    Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

    € 275,-
    Bekijken
    Metal stuc pakket 2-4m2

    Metal stuc pakket 2-4m2

    ✓ Ontdek wat luxe is;
    ✓ Goedkoopste van Nederland en België
    ✓ Te bestellen als een compleet pakket incl. beschermende coating.

    Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

    € 275,-
    Bekijken
    • Beton Ciré laten aanbrengen? Geen probleem Beton Ciré laten aanbrengen? Geen probleem
    • Klanten beoordelen ons met een 9,6. Klanten beoordelen ons met een 9,6.
    • Perfect voor de badkamer, keuken, vloer en wanden. Perfect voor de badkamer, keuken, vloer en wanden.
    Metal Stuc Kleurstaal | Koper

    Metal Stuc Kleurstaal | Koper

    ✓ Kleurstaal van 10x7cm;
    ✓ Ontvang 10% korting op je bestelling
    ✓ Slechts 3,95 verzendkosten.

    Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

    € 0,-
    Bekijken

    Metal stuc koper, de uitstraling is niet te evenaren

    Koper is een tijdje uit onze interieurs weggeweest. Tenzij je een klassiek interieur had, was koper bijna niet meer te vinden. Gelukkig is hier verandering in gekomen en is koper weer volop in opmars. We kunnen zelfs meer zeggen: koper komt in veel meer vormen en toepassingen voor dan ooit tevoren. Bij Betonstunter bieden wij dan ook metal stuc in koper aan zodat u ook grote oppervlakken in koper kunt uitvoeren. De warme gloed die metal stuc koper uitstraalt, is ongekend prachtig. Laat u zich verleiden door dit bijzondere product? Wij helpen u graag!

    Hoever gaat u met metal stuc koper?

    U kunt ervoor kiezen om slechts één muur in metal stuc koper uit te voeren. Of u kiest voor een muur en een plafond bijvoorbeeld. Misschien wil u niet alleen een muur, maar ook andere elementen in uw woning met koper metal stuc bekleden? Dit kan zonder problemen. Metal stuc is namelijk op heel wat types van ondergrond aan te brengen. Denk bijvoorbeeld aan een stenen muur, een houten tafelblad, een cementen muur of natuursteen. Het zijn slechts enkele voorbeelden van materialen waarop u metal stuc kunt aanbrengen. Heeft u nog andere toepassingen in uw gedachten? Laat het ons weten, wij bespreken het graag met u.

    Metal stuc koper combineren

    Met koperkleurige metal stuc zorgt u voor een warme sfeer in huis. U kunt deze nog versterken door bijvoorbeeld de koperen stuc te combineren met koperen accessoires en meubels met koper. Koperen vazen en schotels, een koperen kunstwerk of koperen verlichting zetten een muur in koper metal stuc nog meer in de picture. Koper past uitstekend bij hout en warme kleuren zoals bruin, oranje en rood. Vindt u veel koper toch wat teveel van het goede? Dan combineert u het met koelere kleuren zoals grijs, zeer licht groen en zacht blauw. Of kies bij uw koper stuc een andere variant uit onze collectie metal stucs. De kleuren goud, staal en aluminium vormen een mooi contrast en maken het koper iets zachter. U kiest gewoon wat het beste bij uw woning past. Creëer uw eigen stijl, met onze metal stucverf is het perfect mogelijk!

    Zelf aanbrengen? Zeker weten!

    Bij Betonstunter bieden wij totaalpakketten aan. Naast metal stuc koper leveren wij ook de hechtingslaag, de onderlaag en de laag stucverf. Een beschermende coating is optioneel maar is wel aan te raden. U bestelt ze afzonderlijk en kiest voor een coating voor droge of voor vochtige ruimtes. U kiest daarbij voor een matte of satijn uitvoering. Wenst u ook graag een volledige verwerkingsset met tools die u nodig heeft? Die bestelt u eveneens bij Betonstunter. Bij aankomst van uw bestelling kunt u onmiddellijk starten met uw project.

    Wat is metal stuc precies?

    We geven nog even graag mee dat metal stuc zeer sterk is. Het is gemaakt op basis van metaal. Daardoor heeft het altijd een zeker niveau van schittering. Naargelang de lichtinval vertoont het een zeer bijzondere structuur die met geen enkel ander product te vergelijken is. Het brengt een grote dosis luxe in huis. Als u daarbij ook nog eens kiest voor metal stuc in koper, dan is de luxe look gewoon subliem!

    Betonstunter, hét adres voor uw metal stuc koper

    Voor onze metal stuc koper hanteren wij zeer voordelige prijzen, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en getest op duurzaamheid. Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken. Eens u uw metal stuc in uw interieur heeft toegepast, heeft u het voor jaren!