Sluiten
Wij helpen je graag met zoeken.

Hier leggen we uit waar je rekening mee moet houden bij het kiezen.

Help mij kiezen

Beton Ciré aanbrengen op de Achterwand

Maak een mooi geheel in uw keuken, bekleed ook de achterwand met beton ciré Als u uw keuken wilt opvrolijken en u uw achterwand van een nieuwe kleur wilt voorzien, overweeg dan eens beton cire. Beton cire wordt vaak toegepast op een keuken vloer, muren en het plafond. Maar heeft u ook gedacht aan een beton cire achterwand in de keuken? Het is een Toon meer
3 Producten
2 ㎡+ | Bestel Beton Cire per M2

2 ㎡+ | Bestel Beton Cire per M2

✓ Bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft;
✓ Inclusief gratis meng en verwerkingsset;
✓ Inclusief primer voor zuigende en niet zuigende ondergrond.

Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

€ 19,-
Bekijken
1 ㎡ | Beton Cire Proefpakket

1 ㎡ | Beton Cire Proefpakket

✓ Ontdek hoe makkelijk het aanbrengen is;
✓ Bekijk de kleur in de omgeving waar je het wil verwerken;
✓ Het proefpakket wordt geleverd met alle benodigde gereedschap.

Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat

€ 34,95
Bekijken
Beton Ciré Kleurstaal | Collectie 2021/2022

Beton Ciré Kleurstaal | Collectie 2021/2022

✓ Ervaar de kwaliteit van ons product;
✓ Bekijk de kleur in de omgeving waar je het wil verwerken;
✓ De kleurstaal is gratis (max 2), je betaald alleen de verzendkosten.

Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

€ 0,-
Bekijken

Maak een mooi geheel in uw keuken, bekleed ook de achterwand met beton ciré

Als u uw keuken wilt opvrolijken en u uw achterwand van een nieuwe kleur wilt voorzien, overweeg dan eens beton cire. Beton cire wordt vaak toegepast op een keuken vloer, muren en het plafond. Maar heeft u ook gedacht aan een beton cire achterwand in de keuken? Het is een makkelijke manier om deze oppervlakte af te werken en uw keuken krijgt hiermee een luxe uitstraling.

Hoe uw beton cire keuken achterwand realiseren?

U kunt makkelijk zelf beton cire op de keuken achterwand aanbrengen. Het enige wat u nodig heeft is een vrij egale ondergrond. Dit kan een ondergrond in MDF of gipsplaat zijn. Ook oude tegels kan u gerust laten zitten en de beton cire er overheen aanbrengen. U maakt de ondergrond schoon en start met een primer laag. Dan gaat u de verschillende lagen beton cire op de keuken achterwand aanbrengen. Omdat een keuken een 'natte ruimte' is, moet u bovenop de beton cire van de keuken achterwand 2 toplagen aanbrengen. Zo bent u zeker dat de beton cire achterwand van de keuken volledig waterdicht is. Zo behandelt u de achterwand hetzelfde als de andere beton cire wanden van de keuken.

Uw beton cire achterwand in de keuken combineren met andere elementen

Kies voor de beton cire achterwand in de keuken dezelfde kleur als de muren van de keuken. Of kies dezelfde kleur als uw keukenkasten, dit kan ook. U kunt ook beton cire op uw keukenblad aanbrengen en het laten doorlopen op de achterwand. Met uw eigen creativiteit maakt u er een mooi geheel van.

Beton ciré combineren met andere materialen

Beton ciré is een top product voor de keuken. Het materiaal beton ciré is enerzijds neutraal door zijn kleur, maar anderzijds is het heel aanwezig kan zijn in de ruimte. Het past bij landelijke houten keukenkasten of chique witte glimmende kasten. Het past bij interieurelementen zoals bakstenen muren, metalen balken van industriële panden. En het staat goed bij strakke minimalistische interieurs. Ook retro kleuren passen perfect bij beton ciré.

Beton ciré kopen per m2

Als u enkel maar uw achterwand met beton ciré wilt bekleden, heeft u niet zo veel nodig. Wij leveren al pakketten vanaf twee m2. U hoeft dus nooit te veel kopen. Ook bij kleine hoeveelheden krijgt u van ons gratis primer en een gratis verwerkingsset om het product te mengen en aan te brengen.

Beton ciré kopen voor de keuken achterwand? Kies Betonstunter

Wij leveren beton ciré voor de achterwand van uw keuken aan zeer scherpe prijzen. Wij leveren ook snel zodat u binnen een paar dagen al een heel andere achterwand in uw keuken heeft. Onze klantenservice staat altijd klaar voor u om uw vragen rond beton ciré voor de keuken achterwand of andere toepassingen te beantwoorden.