Sluiten
Wij helpen je graag met zoeken.

Hier leggen we uit waar je rekening mee moet houden bij het kiezen.

Help mij kiezen

Beton Ciré voor in de Zolder

Beton cire aanbrengen op uw zolder wanden? Geen probleem met de beton cire van Betonstunter! Met beton cire transformeert u uw zolder tot sfeervolle ruimte in uw huis. Beton cire aanbrengen kunt u zelf doen met onze handleiding en toolset! Toon meer
3 Producten
1 ㎡ | Beton Cire Proefpakket

1 ㎡ | Beton Cire Proefpakket

✓ Ontdek hoe makkelijk het aanbrengen is;
✓ Bekijk de kleur in de omgeving waar je het wil verwerken;
✓ Het proefpakket wordt geleverd met alle benodigde gereedschap.

Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat

€ 34,95
Bekijken
2 ㎡+ | Bestel Beton Cire per M2

2 ㎡+ | Bestel Beton Cire per M2

✓ Bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft;
✓ Inclusief gratis meng en verwerkingsset;
✓ Inclusief primer voor zuigende en niet zuigende ondergrond.

Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

€ 19,-
Bekijken
Beton Ciré Kleurstaal | Collectie 2021/2022

Beton Ciré Kleurstaal | Collectie 2021/2022

✓ Ervaar de kwaliteit van ons product;
✓ Bekijk de kleur in de omgeving waar je het wil verwerken;
✓ De kleurstaal is gratis (max 2), je betaald alleen de verzendkosten.

Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

€ 0,-
Bekijken

Beton cire voor de zolder, een uitstekende keuze!

Als u van plan bent een extra kamer op de zolder te maken en u nog niet weet hoe u de muren of vloeren wilt bekleden, denk dan aan beton ciré. Het is een sterk en duurzaam product, makkelijk zelf aan te brengen en u kunst kiezen  uit diverse kleuren. Dankzij cire beton maakt u van uw zolder een stijlvolle kamer, waarin u vele aangename uren kunt doorbrengen.

Beton cire, de perfecte afwerking

Het is een verstandige en vooral praktische oplossing om voor beton cire op zolder te kiezen. Cire beton geeft een perfect resultaat en is eenvoudig aan te brengen. Het kan zowel op grote coppervlakken als in kleine hoekjes eenvoudig verwerkt worden. Daarbij is het op verschillende ondergronden aan te brengen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld mdf of gipsplaten waarmee uw zolder vaak is afgewerkt. Ook op hout, zoals bijvoorbeeld balken, kan het perfect toegepast worden. Met beton cire wordt een zolder helemaal ingekleed zodat het één mooie en stijlvolle kamer wordt.

Beton cire op de zolder zelf aanbrengen

Met een klein beetje handigheid kunt u zelf cire beton aanbrengen. Kiest u voor cire beton dat u zelf moet mengen of maak u het uzelf makkelijk en kies u voor kant-en-klaar cire beton. Bij het product leveren wij ook de primer die u als onderlaag kunt gebruiken. En bovendien krijgt u een gratis set om het product aan te brengen. Het aanbrengen zelf kunt u vergelijken met het schilderen met zeer dikke verf echter gebruikt u hiervoor geen kwast, maar een spaan. Om de laag te beschermen wordt er een coating aangebracht. Deze coating zorgt voor zowel bescherming tegen krassen als dat het beton cire waterafstotend wordt.

Richt uw zolder stijlvol in

Beton cire op zolder beperkt zich niet tot enkel tot muren, ook wanden of het plafond wordt vaak gekozen. Wilt u bijvoorbeeld een werkkamer of kantoor inrichten op zolder? Dan kunt u bijvoorbeeld ook een aantal meubels met hetzelfde beton cire afwerken. Denk bijvoorbeeld aan een tafel of een werkblad. Dit creëert een unieke uitstraling waar u jaren profijt van gaat hebben. Heeft u een open zolder of mezzanine die aansluit bij uw woonkamer? Dan kunt u bijvoorbeeld de trap naar de zolder ook met cire beton afwerken.

Kies uw eigen stijl en kleur

Beton cire voor de zolder bestaat in vele kleuren. Kies bijvoorbeeld voor wit op een zolder waar weinig licht binnenvalt. Wilt u het intiemer? Dan kiest u bijvoorbeeld voor Tarpaulin of Grey. U kunt de kleuren van het beton cire van de zolder laten aansluiten bij uw meubelen en accessoires. Zo creëert u uw eigen stijl, ook op zolder.

Kies kwaliteit, kies voor beton cire van Betonstunter

Bij Betonstunter hebben wij meer dan 10 jaar ervaring. Wij geven u dan ook graag raad als u vragen heeft. U bestelt uw cire beton gewoon online of u kiest eerst voor een proefpakket. Samen met u maken wij van uw zolder een schitterende extra woonruimte!