Handleidingen »
0

  Beton Ciré aanbrengen op de trap

  Beton cire op de trap? Het is zeker mogelijk mits je de juiste primer en coatings kiest! Betonstunter helpt u het het beste product voor de beste prijs! Toon meer
  3 Producten
  Beton Cire pakket - Zelf mengen // 12 kleuren

  Beton Cire pakket - Zelf mengen // 12 kleuren

  ✓ Selecteer en bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft;
  ✓ Volledig pakket, inclusief primer, beton ciré en indien gekozen een waterdichte toplaag;
  ✓ Het zelf mengen pakket is zeer scherp geprijsd;

  Advies nodig? Chat met ons

  € 18,-
  Bekijken
  Beton Cire pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

  Beton Cire pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

  ✓ Selecteer en bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft ;
  ✓ PRO-Serie betreft een systeem met een RAW -laag 1 en FINE-laag 2;
  ✓ Kant & klare beton cire, kies voor gemak.

  € 28,-
  Bekijken
  Beton Ciré - Gereedschapsset

  Beton Ciré - Gereedschapsset

  ✓ Alles direct in huis;
  ✓ Stevig gereedschap tegen een scherpe prijs;
  ✓ Optioneel: Bestel hoektroffels erbij.

  Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat

  € 25,-
  Bekijken

  Een beton cire trap geeft uw woning een strakke look

  Beton cire op de trap creëert een totaal andere sfeer dan bijvoorbeeld een houten trap. Een trap in beton cire is een echte blikvanger, juist omdat dit materiaal zo bijzonder is voor trappen. Als u voornamelijk naar de kosten kijkt, is een trap in beton cire een goedkope en degelijke oplossing. Vooral als u beton cire op de trap zelf gaat aanbrengen maakt u met weinig geld een beton cire trap waar u trots op mag zijn!

   

   

  Een betonstuc trap zelf aanbrengen? Wij helpen u!

  Als u voor uw beton cire trap de kosten wilt drukken, dan kan u makkelijk zelf de beton cire aanbrengen op de trap. U kiest voor een product dat kant-en-klaar is of u kunt kiezen om het product zelf te mengen. Qua ondergrond voor een beton cire trap heeft u weinig beperkingen. U kunt zonder problemen beton cire aanbrengen op hout of op een cementdekvloer. U krijgt namelijk een primer meegeleverd. Deze zorgt ervoor dat de beton cire goed hecht op de trap. Daarna brengt u een of meerdere lagen cire beton aan.

   

  Elke laag laat u het goed drogen en u schuurt de laag op. Als laatste eindigt u met een of meerdere toplagen. Deze laatste beschermen uw trap tegen krassen en maakt de beton cire op de trap watervast. U krijgt van ons ook een verwerkingset meegeleverd waarmee u het product mengt en waarmee u de beton cire op de trap zelf kan aanbrengen. Beton cire aanbrengen op een trap kunt u vergelijken met het aanbrengen van een dikke laag verf die u met een spaan erop strijkt.

   

  Beton ciré op de trap; Prijs - Traditioneel

  Aantal m2Beton ciré Per m2Met 3 laag coatingKorting
  1m2€19,00€43,00Standaard
  25m2€18,05€40,855%
  35m2€17,10€38,7010%
  45m2€16,15€36,5515%
  95m2€15,20€34,4020%

   

  Beton ciré op de trap; Prijs - Kant & klaar

  Aantal m2Beton ciré Per m2Met 3 laag coatingKorting
  1m2€28,00€52,00Standaard
  25m2€26,60€49,405%
  35m2€25,20€46,8010%
  45m2€23,80€44,2015%
  95m2€22,40€41,6020%

  Ga voor allure met een trap in betonlook

  Een beton cire trap geeft aan de traphal een groter ruimtegevoel. Vooral als u de beton cire op de trap laat aansluiten met uw vloer of uw muren. In dat geval wordt het een uniform geheel. Qua kleuren heeft u een grote keuze, zodat u uw eigen stijl kunt creëren. Zelf beton cire aanbrengen op de trap betekent dat u voor uw beton cire trap de kosten aanzienlijk naar beneden haalt. Betonstuc aanbrengen op een trap is helemaal niet moeilijk. Als u uitrekent hoeveel een beton cire trap gaat kosten, dan kunnen wij u garanderen dat u met weinig geld een grote meerwaarde aan uw woning geeft.

  Uw trap in beton cire combineren met beton cire meubelen

  Wanneer u voor uw trap betonlook kiest, kunt u ook andere elementen in uw interieur met beton cire afwerken. Denk bijvoorbeeld aan een console (zelfde toepassing als bij een tv-meubel) in de hal of vensterbanken die u ook met beton cire bekleedt. Een beton cire trap zelf aanbrengen en op dezelfde manier andere elementen van beton cire voorzien is een aangename uitdaging. Met wat creativiteit kunt u zelf beton cire aanbrengen op de trap en zelf bepalen in hoeverre u gaat met het verwerken van cire beton in uw woning.

   

  Uw beton cire trap in combinatie met andere materialen

  Beton cire op de trap, op de vloer, de muur of het plafond is zeer makkelijk te combineren met andere materialen. Een beton cire trap staat goed bij houten meubelen, muren in kale baksteen en metalen raamkozijnen. Als u beton cire gaat aanbrengen op de trap, zal u weinig problemen hebben om deze in uw woning te integreren. Als u vindt dat het geheel wat te koel lijkt, kleedt u de ruimte aan met een vloerkleed of kleurrijke muurdecoratie. Een beton cire trap zelf aanbrengen heeft het voordeel dat u uw trap precies zo uitvoert zoals u dat wenst. U creëert uw eigen stijl als u het zelf doet.

  Uw beton cire kopen bij Betonstunter

  Wanneer u beton cire op de trap zelf gaat aanbrengen, bestelt u het product eenvoudig via onze website. Onze klantenservice adviseert u graag. Wilt u meer weten over beton cire op de trap, hoe u het product verwerkt of hoeveel een beton cire trap gaat kosten? Wij staan klaar om uw beton cire op de trap tot een succes te maken!

  Benodigdheden voor het aanbrengen van Beton Ciré op de trap

  Betonstunter levert u graag alle benodigdheden tegen scherpe tarieven zoals:

  ✔ Menggarde (niet nodig bij kant & klaar)
  ✔ Roller
  ✔ Verfbak
  ✔ Spaan
  ✔ Blokkwast

  Ondergrond voorbereiden

  ✔ Schuurmachine
  ✔ Stofzuiger
  ✔ Tape