• Incl.Excl.
  BTW
 • Handleidingen »
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

    Beton Ciré aanbrengen op een wasbak

    Maak uw badkamer af, kies een beton cire wasbak Als u aan een badkamer in cire beton denkt, denkt u misschien niet onmiddellijk aan een beton cire wastafel maken. Beton cire op de vloer, de wanden en het plafond zijn vrij vanzelfsprekend. Maar een wasbak in beton cire is wel heel bijzonder. Bij Betonstunter maken wij het u mogelijk om zelf een w Toon meer
    2 Producten
    Beton Ciré pakket - Zelf mengen // 18 kleuren

    Beton Ciré pakket - Zelf mengen // 18 kleuren

    ✓ Zelf mengen tot een pasta
    ✓ Volledig pakket met Beton Ciré , primer en indien gekozen een waterdichte coating
    ✓ Scherp geprijsd voor de handige doe-het-zelver

    Laten aanbrengen door een professional? Vraag een prijsindicatie aan.

    € 18,-
    Bekijken
    Beton Ciré pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

    Beton Ciré pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

    ✓ Kant & Klare pasta
    ✓ Volledig pakket met Beton Ciré, primer en indien gekozen een waterdichte coating
    ✓ Iets duurder maar voor iedereen verwerkbaar

    Laten aanbrengen door een professional? Vraag een prijsindicatie aan.

    € 28,-
    Bekijken
    • Beton Ciré laten aanbrengen? Geen probleem Beton Ciré laten aanbrengen? Geen probleem
    • Klanten beoordelen ons met een 9,6. Klanten beoordelen ons met een 9,6.
    • Perfect voor de badkamer, keuken, vloer en wanden. Perfect voor de badkamer, keuken, vloer en wanden.

    Maak uw badkamer af, kies een beton cire wasbak

    Als u aan een badkamer in cire beton denkt, denkt u misschien niet onmiddellijk aan een beton cire wastafel maken. Beton cire op de vloer, de wanden en het plafond zijn vrij vanzelfsprekend. Maar een wasbak in beton cire is wel heel bijzonder. Bij Betonstunter maken wij het u mogelijk om zelf een wastafel te maken in beton cire. De betonlook van de vloeren, muren en plafond sluiten dan mooi aan bij uw wasbak in beton cire.

     

     

    Een beton cire wasbak voor verbouwingen en nieuwbouw

    Als u in uw nieuwbouwplannen een wastafel van beton cire heeft ingepland, dan kan u de ondergrond waarop u het beton cire aanbrengt, zelf kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een MDF plaat. Of wat ook mogelijk is, is een badkamermeubel metsen en dit volledig of gedeeltelijk bekleden met beton ciré. Als u aan het verbouwen bent en u wilt uw wasbak op dezelfde plek als de oude wasbak behouden, dan hoeft u misschien uw oude wasbak niet af te breken. U kunt perfect uw beton cire wasbak maken over de bestaande heen. Een ondergrond van hout of tegels komt perfect in aanmerking om uw beton cire wasbak te maken. U hoeft de ondergrond slechts proper te maken en wat op te schuren en u kunt de beton cire aanbrengen.

    Benodigdheden voor het aanbrengen van Beton Ciré op de trap

    Betonstunter levert u graag alle benodigdheden tegen scherpe tarieven zoals:

    ✔ Menggarde (niet nodig bij kant & klaar)
    ✔ Roller
    ✔ Verfbak
    ✔ Spaan
    ✔ Blokkwast

    Ondergrond voorbereiden

    ✔ Schuurmachine
    ✔ Stofzuiger
    ✔ Tape

     

    Betonstunter helpt u uw betonlook wasbak te maken

    Zelf een wastafel maken in beton cire is niet zo moeilijk. Bij Betonstunter hebben wij al heel wat jaren ervaring, wij helpen u graag om uw beton cire wasbak te maken. Omdat u niet altijd grote oppervlakken met beton cire wilt bekleden, hebben wij al pakketten vanaf 2 m2. Bij elke bestelling krijgt u een verwerkingsset geleverd waarmee u beton cire mengt en verwerkt. Zo heeft u meteen alles in huis om uw beton cire wastafel te maken. U bestelt online alles wat u nodig heeft om uw beton cire wastafel te maken.

     

    Heeft u nog vragen over het maken van een wasbak van beton cire, over de styling van een wasbak in beton cire of hoe u uw wastafel van betonstuc het beste in uw badkamer integreert? Contacteer onze klantenservice en wij helpen u graag met het realiseren van uw project!

    Hoe bekleedt u uw wastafel met betonstuc?

    Als u bij ons de producten koopt om uw beton cire wastafel te realiseren, dan krijgt u daar gratis primer bij. U brengt op deze ondergrond een laag primer aan en u laat het drogen. Deze laagt zorgt voor een goede hechting tussen de ondergrond en de cire beton. Dan start u met de eerste laag van beton cire. U laat drogen en daarna schuurt u de laag mooi glad. Zo gaat u verder met elke laag. Als laatste brengt u de toplagen aan. Als u uw bestelling van betonlook voor de wastafel via onze webshop doet, dan kiest u voor welke ruimte u het product wilt gebruiken. U ziet onmiddellijk hoeveel lagen en toplagen u best aanbrengt. De toplagen maken het product volledig waterdicht, wat voor een wasbak in beton cire echt wel noodzakelijk is. Indien de wasbak niet waterdicht is, ziet u dat het beton cire op bepaalde plekken donker wordt. Dit geeft aan dat het water in het beton cire is getrokken. Indien dit het geval is adviseren wij u om de wasbak goed te laten drogen, om vervolgens nogmaals een laag coating aan te brengen.

    Zelf een wastafel maken in beton cire, uw eigen stijl creëren

    Het voordeel van zelf een wastafel in beton cire te maken is dat u zelf uw eigen binnenhuisarchitect bent. Als u zelf een wastafel gaat maken in beton cire, kiest u de vormgeving, de opbouw en de afmetingen volledig zelf. Wilt u er bijvoorbeeld een vensterbank mee in verwerken of wilt u een volledig badmeubel inclusief wastafel van beton cire maken? Het kan allemaal! U kunt dus perfect zelf een wastafel maken in beton cire en volledig op maat werken. Dit maakt uw badkamer nog meer stijlvol.

     

    Beton ciré wasbak; Prijs - Traditioneel

    Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
    1m2€19,00€35,00Standaard
    25m2€18,05€33,255%
    35m2€17,10€31,5010%
    45m2€16,15€29,7515%
    95m2€15,20€28,0020%

     

    Beton ciré wasbak; Prijs - Kant & klaar

    Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
    1m2€28,00€44,00Standaard
    25m2€26,60€41,805%
    35m2€25,20€39,6010%
    45m2€23,80€37,4015%
    95m2€22,40€35,2020%

     

    Een beton cire wastafel maken, welk product kiest u?

    Wilt u een beton cire wasbak maken? Dan heeft u een ruime keuze aan kleuren. Gaat u voor heldere kleuren en wilt u een witte beton cire wastafel maken? Met lichte kleuren creëert u in uw badkamer een groot ruimtegevoel. Gaat u eerder voor een wastafel van beton cire in een donkere kleur? Dit maakt uw badkamer intiemer. Een wasbak in beton cire is een vrij groot gedeelte van de badkamer. De kleur van uw wasbak van beton cire bepaalt dan ook voor een groot deel de uitstraling van uw badkamer.

     

    Om uw beton cire wasbak te maken kiest u ook het type van het product. U kunt een wasbak van beton cire maken met kant-en-klaar product. Of u kiest voor zelf te mengen beton cire om de wastafel te maken.

    Veelgestelde vragen
    Wij kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt over het materiaal. Hiernaast zijn de meest gestelde vragen over het aanbrengen met de desbetreffende toepassing te vinden.

    Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

    NR. #1 Beton Cire webshop | Vanaf €19,- per m2
    Kan ik zelf beton ciré aanbrengen op mijn wasbak?
    Is beton ciré watervast?
    Wat gebeurt er met beton ciré wanneer het in aanraking komt met water?
    Hoe lang met de beton ciré drogen voor ik de wasbak kan gebruiken?