Sluiten
Wij helpen je graag met zoeken.

Hier leggen we uit waar je rekening mee moet houden bij het kiezen.

Help mij kiezen

Beton Ciré aanbrengen op de Tafel

Geef uw tafel een betonlook geven doet u met beton cire! Een beton cire tafel geeft uw tafel de look and feel van een massieve betontafel. Toon meer
3 Producten
2 ㎡+ | Bestel Beton Cire per M2

2 ㎡+ | Bestel Beton Cire per M2

✓ Bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft;
✓ Inclusief gratis meng en verwerkingsset;
✓ Inclusief primer voor zuigende en niet zuigende ondergrond.

Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

€ 19,-
Bekijken
1 ㎡ | Beton Cire Proefpakket

1 ㎡ | Beton Cire Proefpakket

✓ Ontdek hoe makkelijk het aanbrengen is;
✓ Bekijk de kleur in de omgeving waar je het wil verwerken;
✓ Het proefpakket wordt geleverd met alle benodigde gereedschap.

Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat

€ 34,95
Bekijken
Beton Ciré Kleurstaal | Collectie 2021/2022

Beton Ciré Kleurstaal | Collectie 2021/2022

✓ Ervaar de kwaliteit van ons product;
✓ Bekijk de kleur in de omgeving waar je het wil verwerken;
✓ De kleurstaal is gratis (max 2), je betaald alleen de verzendkosten.

Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

€ 0,-
Bekijken

Uw eigen beton cire tafel maken? Het kan!

Heeft u al een aantal elementen in beton cire in uw woning bijvoorbeeld, vloeren, wanden, plafond of vensterbanken? Nu kunt u ook perfect uw eigen gepersonaliseerde beton cire tafel maken. In plaats van een beton cire tafel te kopen, gaat u zelf aan de slag met dit bijzonder materiaal. Bij Betonstunter hebben wij al heel wat jaren ervaring met cire beton. Wij helpen u graag om de beton cire tafel van uw dromen te realiseren.

Welke tafel heeft u nodig om uw beton cire tafel te maken?

U hoeft zeker geen nieuwe beton cire tafel te kopen en deze aan te passen. U kunt gerust met een bestaande tafel starten of zelf een tafel in elkaar knutselen. Cire beton kan namelijk op diverse types van ondergrond worden toegepast. Heeft u een bestaande houten tafel of maakt u zelf een tafel met een MDF tafelblad? Deze kunnen perfect dienen om een beton cire tafel te maken. Of u heeft u misschien nog een tafel staan die met tegels is bedekt en die u niet meer zo hedendaags vindt? Ook hiervan kunt u een schitterende beton cire tafel maken.

Aan de slag met beton cire voor uw tafel

U kiest de kleur die u graag zou willen om vervolgens voor een kant-en-klaar product of u zelf te mengen product te gaan. U krijgt bij uw bestelling een gratis set waarmee u het product mengt en verwerkt met de primer en de beton cire. U kunt hierdoor direct aan de slag. Maak het oppervlak dat u met beton cire wilt bekleden goed schoon. U start vervolgens met de primer. Deze zorgt voor optimale hechting tussen het beton cire en de tafel. U wacht tot de laag droog is en schuurt deze op. Daarna brengt u een of meerdere lagen beton cire op de tafel aan. Tussen elke laag wacht u tot het droog is en u schuurt de laag glad. U eindigt met een of meerdere toplagen. Deze toplagen bieden bescherming en maken de tafel waterafstotend. Gezien u vaak meerdere voorwerpen op tafel legt, adviseren wij twee toplagen.

Bescherm uw beton cire tafel optimaal

Als u een beton cire tafel zou kopen, dan is deze voorzien van een beschermende laag. Met onze toplagen geeft u aan uw zelfgemaakte beton cire tafel eveneens deze bescherming. De toplaag zorgt ervoor dat uw tafel niet alleen krasbestendig, maar ook vochtbestendig is. Door deze laag is uw tafel makkelijk te onderhouden.

Een beton cire tafel voor buiten? Het kan perfect!

Dacht u er aan om een beton cire tafel te kopen voor op uw terras of onder uw overkapping? Dit hoeft niet. Ook voor buiten kunt u perfect een beton cire tafel maken. Net zoals voor binnen, kunt u beton cire voor een tafel kopen en buiten toepassen. Is uw beton cire tafel voor buiten een succes geworden? Dan kunt u er ook aan denken om uw buitenkeuken met cire beton te bekleden. Ook dit is makkelijk in cire beton te realiseren. Met een beetje inspiratie en creativiteit krijgt u een zeer stijlvol geheel met een moderne uitstraling.

Uw beton cire voor de tafel kopen bij Betonstunter

Als u een beton cire tafel gaat maken, bekijk dan hoeveel m2 product u nodig heeft. Met onze pakketten vanaf 2 m2 heeft u zelden of nooit overschotten. Bekijk goed hoeveel lagen u wilt aanbrengen en hoeveel toplagen u uw tafel wilt geven. Een dikkere laag van beton cire zorgt ervoor dat de kleur goed is en niet doorschijnend is. U bestelt het product gewoon via onze webshop. Als u meer wilt weten over dit bijzonder product om een tafel te maken, aarzel dan niet om ons te contacteren. Ons professioneel team van medewerkers helpt u graag!