Handleidingen »
0

  Beton Ciré aanbrengen op een tafel

  Uw tafel een betonlook geven doet u met beton cire! Een beton cire tafel geeft uw tafel de look and feel van een massieve betontafel. Toon meer
  5 Producten
  Beton Cire pakket - Zelf mengen // 12 kleuren

  Beton Cire pakket - Zelf mengen // 12 kleuren

  ✓ Selecteer en bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft;
  ✓ Volledig pakket, inclusief primer, beton ciré en indien gekozen een waterdichte toplaag;
  ✓ Het zelf mengen pakket is zeer scherp geprijsd;

  Advies nodig? Chat met ons

  € 18,-
  Bekijken
  Beton Cire pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

  Beton Cire pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

  ✓ Selecteer en bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft ;
  ✓ PRO-Serie betreft een systeem met een RAW -laag 1 en FINE-laag 2;
  ✓ Kant & klare beton cire, kies voor gemak.

  € 28,-
  Bekijken
  Beton Ciré - Gereedschapsset

  Beton Ciré - Gereedschapsset

  ✓ Alles direct in huis;
  ✓ Stevig gereedschap tegen een scherpe prijs;
  ✓ Optioneel: Bestel hoektroffels erbij.

  Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat

  € 25,-
  Bekijken

  Uw eigen beton cire tafel maken? Het kan!

  Heeft u al een aantal elementen in beton cire in uw woning bijvoorbeeld, vloeren, wanden, plafond of vensterbanken? Nu kunt u ook perfect uw eigen gepersonaliseerde beton cire tafel maken. In plaats van een beton cire tafel te kopen, gaat u zelf aan de slag met dit bijzonder materiaal. Bij Betonstunter hebben wij al heel wat jaren ervaring met cire beton. Wij helpen u graag om de beton cire tafel van uw dromen te realiseren.

   

   

  Welke tafel heeft u nodig om uw beton cire tafel te maken?

  U hoeft zeker geen nieuwe beton cire tafel te kopen en deze aan te passen. U kunt gerust met een bestaande tafel starten of zelf een tafel in elkaar knutselen. Cire beton kan namelijk op diverse types van ondergrond worden toegepast. Heeft u een bestaande houten tafel of maakt u zelf een tafel met een MDF tafelblad? Deze kunnen perfect dienen om een beton cire tafel te maken. Of u heeft u misschien nog een tafel staan die met tegels is bedekt en die u niet meer zo hedendaags vindt? Ook hiervan kunt u een schitterende beton cire tafel maken.

  Beton ciré tafel; Prijs - Traditioneel

  Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
  1m2€19,00€35,00Standaard
  25m2€18,05€33,255%
  35m2€17,10€31,5010%
  45m2€16,15€29,7515%
  95m2€15,20€28,0020%

   

  Beton ciré tafel; Prijs - Kant & klaar

  Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
  1m2€28,00€44,00Standaard
  25m2€26,60€41,805%
  35m2€25,20€39,6010%
  45m2€23,80€37,4015%
  95m2€22,40€35,2020%

   

  Benodigdheden voor het aanbrengen van Beton Ciré op een tafel

  Betonstunter levert u graag alle benodigdheden tegen scherpe tarieven zoals:

  ✔ Menggarde (niet nodig bij kant & klaar)
  ✔ Roller
  ✔ Verfbak
  ✔ Spaan
  ✔ Blokkwast

  Ondergrond voorbereiden

  ✔ Schuurmachine
  ✔ Stofzuiger
  ✔ Tape

  Aan de slag met betonstuc voor uw tafel

  U kiest de kleur die u graag zou willen om vervolgens voor een kant-en-klaar product of u zelf te mengen product te gaan. Maak het oppervlak dat u met beton cire wilt bekleden goed schoon. U start vervolgens met de primer. Deze zorgt voor optimale hechting tussen het beton cire en de tafel. U wacht tot de laag droog is en schuurt deze op. Daarna brengt u een of meerdere lagen betonlook op de tafel aan. Tussen elke laag wacht u tot het droog is en u schuurt de laag glad. U eindigt met een of meerdere toplagen. Deze toplagen bieden bescherming en maken de tafel waterafstotend. Gezien u vaak meerdere voorwerpen op tafel legt, adviseren wij twee toplagen.

   

   

  Bescherm uw beton cire tafel optimaal

  Als u een beton cire tafel zou kopen, dan is deze voorzien van een beschermende laag. Met onze toplagen geeft u aan uw zelfgemaakte beton cire tafel eveneens deze bescherming. De toplaag zorgt ervoor dat uw tafel niet alleen krasbestendig, maar ook vochtbestendig is. Door deze laag is uw tafel makkelijk te onderhouden.

  Een betonlook tafel voor buiten? Het kan perfect!

  Dacht u er aan om een beton cire tafel te kopen voor op uw terras of onder uw overkapping? Dit hoeft niet. Ook voor buiten kunt u perfect een beton cire tafel maken. Net zoals voor binnen, kunt u beton cire voor een tafel kopen en buiten toepassen. Is uw beton cire tafel voor buiten een succes geworden? Dan kunt u er ook aan denken om uw buitenkeuken met cire beton te bekleden. Ook dit is makkelijk in cire beton te realiseren. Met een beetje inspiratie en creativiteit krijgt u een zeer stijlvol geheel met een moderne uitstraling.

   

   

  Beton Cire tafel maken met beton cire van Betonstunter!

  Beton Cire tafels hebben robuuste uiterlijk die een stijlvolle eyecatcher kunnen zijn in uw kamer. Beton Cire tafel zijn in verschillende kleuren te maken, waarbij grijs een van de populairste kleuren is. Beton Cire tafels hebben een opvallende, maar ook rustgevende look die eenvoudig in verschillende interieurstijlen in te passen is. Het maken van een beton Cire tafel is niet moeilijk! Een bestaande tafel tover je al snel om tot een prachtige Beton Cire tafel die jarenlang meegaat. Beton Cire tafels zijn steeds populairder en worden vaak toegepast in design interieurs. Naast dat de tafels een robuust uiterlijk hebben, zijn deze gemakkelijk schoon te houden. Om een Beton Cire tafel maken heb je maar weinig gereedschap nodig en met de juiste materialen, die je eenvoudig bij ons kan bestellen, kan iedereen een beton Cire tafel maken!

  Uw beton cire voor de tafel kopen bij Betonstunter

  Als u een beton cire tafel gaat maken, bekijk dan hoeveel m2 product u nodig heeft. Met onze pakketten vanaf 2 m2 heeft u zelden of nooit overschotten. Bekijk goed hoeveel lagen u wilt aanbrengen en hoeveel toplagen u uw tafel wilt geven. Een dikkere laag van beton cire zorgt ervoor dat de kleur goed is en niet doorschijnend is. U bestelt het product gewoon via onze webshop. Als u meer wilt weten over dit bijzonder product om een tafel te maken, aarzel dan niet om ons te contacteren. Ons professioneel team van medewerkers helpt u graag!

  Veelgestelde vragen
  Wij kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt over het materiaal. Hiernaast zijn de meest gestelde vragen over het aanbrengen met de desbetreffende toepassing te vinden.

  Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

  NR. #1 Beton Cire webshop | Vanaf €19,- per m2
  Kan ik beton ciré op elke tafel aanbrengen?
  Is beton ciré aan te brengen op een tafel moeilijk?
  Is beton ciré krasvast?
  Kan ik hete pannen op de beton ciré tafel zetten?