Sluiten
Wij helpen je graag met zoeken.

Hier leggen we uit waar je rekening mee moet houden bij het kiezen.

Help mij kiezen

Beton Ciré voor op Gipsplaat

Beton cire op gipsplaat toepassen? Het kan zonder problemen! Gipsplaten worden vooral gebruikt voor een strakke afwerking van muren en plafonds. Ze worden op een houten of een metalen frame aangebracht en daarna afgewerkt. Een van de meest strakke en moderne manieren om gipsplaten af te werken is beton cire aanbrengen op de gipsplaten. U krijgt hi Toon meer
3 Producten
2 ㎡+ | Bestel Beton Cire per M2

2 ㎡+ | Bestel Beton Cire per M2

✓ Bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft;
✓ Inclusief gratis meng en verwerkingsset;
✓ Inclusief primer voor zuigende en niet zuigende ondergrond.

Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

€ 19,-
Bekijken
1 ㎡ | Beton Cire Proefpakket

1 ㎡ | Beton Cire Proefpakket

✓ Ontdek hoe makkelijk het aanbrengen is;
✓ Bekijk de kleur in de omgeving waar je het wil verwerken;
✓ Het proefpakket wordt geleverd met alle benodigde gereedschap.

Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat

€ 34,95
Bekijken
Beton Ciré Kleurstaal | Collectie 2021/2022

Beton Ciré Kleurstaal | Collectie 2021/2022

✓ Ervaar de kwaliteit van ons product;
✓ Bekijk de kleur in de omgeving waar je het wil verwerken;
✓ De kleurstaal is gratis (max 2), je betaald alleen de verzendkosten.

Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

€ 0,-
Bekijken

Beton cire op gipsplaat toepassen? Het kan zonder problemen!

Gipsplaten worden vooral gebruikt voor een strakke afwerking van muren en plafonds. Ze worden op een houten of een metalen frame aangebracht en daarna afgewerkt. Een van de meest strakke en moderne manieren om gipsplaten af te werken is beton cire aanbrengen op de gipsplaten. U krijgt hiermee een zeer strakke look.

Welke gipsplaten kiest u best?

Wilt u beton cire aanbrengen op gipsplaten? Kies dan zorgvuldig de gipslaten uit. Er bestaan namelijk gipsplaten met ronde en met rechte kanten. Kies voor de afwerking met beton cire gipsplaten met rechte afwerkingen. Zo hoeft u de voegen niet op te vullen of te egaliseren voordat u het beton cire op de gipsplaat aanbrengt. Voor 'natte ruimtes' zoals keuken, badkamer en toilet/wc kiest u voor beton cire op groene gipsplaat. Groene gipsplaten zijn namelijk waterwerend. Beton cire op groene gipsplaat geeft dan ook een uitstekend resultaat in natte kamers.

Beton cire aanbrengen op gipsplaat

Beton cire op gipsplaat toepassen is zeer eenvoudig. Gipsplaat is een vlakke ondergrond, waardoor het openstrijken zeer vlot gaat. Als er groeven zijn tussen de verschillende gipsplaten, vult u die eerst op. U begint met een primer, vervolgens één of meerdere lagen beton cire met tot slot of meerdere toplagen. Elke laag moet goed droog zijn en u schuurt elke laag even op voor u aan de volgende begint.

Beton cire aanbrengen op gipsplaat, verschillende toepassingen

Beton cire op gipsplaat aanbrengen is helemaal niet moeilijk. Gipsplaat is dan ook dé ideale ondergrond voor vele toepassingen. Denk maar aan wanden en plafond of het verdelen van een grote kamer in twee kleine kamers. Of wilt u een zolder afwerken met gipsplaat? Ideaal om deze met beton cire af te werken!

Beton cire en isolatie? Werk met gipsplaten

Bent u verbouwingen bezig en wilt u uw muren isoleren langs de binnenkant? Overweeg dan om dit met beton cire af te werken. Beton cire aanbrengen op gipsplaat is dan ideaal! De isolatie komt achter de gipsplaten en u kunt zorgeloos uw wanden afwerken met beton cire!

Beton cire voor op gipsplaat bestellen

U bestelt uw beton cire gewoon online bij Betonstunter. Bij het pakket krijgt u de primer gratis en u krijgt ook nog eens een gratis set om het product te mengen en te verwerken. Heeft u nog vragen over toepassingen van beton cire op groene gipsplaat of gewone gipsplaat, laat het ons weten. Onze klantenservice staat voor u klaar en geven u graag professioneel advies!