Sluiten
Wij helpen je graag met zoeken.

Hier leggen we uit waar je rekening mee moet houden bij het kiezen.

Help mij kiezen

Beton Ciré voor in de Keuken

In de keuken is beton cire een steeds vaker gekozen toepassing. Met de mogelijkheden en afwerkingen kan zowel de vloer als de muur de keuken een geheel nieuwe look geven. Beton cire in de keuken zorgt dan ook voor een echte eye-catcher! Toon meer
3 Producten
1 ㎡ | Beton Cire Proefpakket

1 ㎡ | Beton Cire Proefpakket

✓ Ontdek hoe makkelijk het aanbrengen is;
✓ Bekijk de kleur in de omgeving waar je het wil verwerken;
✓ Het proefpakket wordt geleverd met alle benodigde gereedschap.

Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat

€ 34,95
Bekijken
2 ㎡+ | Bestel Beton Cire per M2

2 ㎡+ | Bestel Beton Cire per M2

✓ Bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft;
✓ Inclusief gratis meng en verwerkingsset;
✓ Inclusief primer voor zuigende en niet zuigende ondergrond.

Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

€ 19,-
Bekijken
Beton Ciré Kleurstaal | Collectie 2021/2022

Beton Ciré Kleurstaal | Collectie 2021/2022

✓ Ervaar de kwaliteit van ons product;
✓ Bekijk de kleur in de omgeving waar je het wil verwerken;
✓ De kleurstaal is gratis (max 2), je betaald alleen de verzendkosten.

Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

€ 0,-
Bekijken

Beton cire in de keuken, een strakke afwerking

Beton cire is een materiaal dat vocht- en vuilwerend is na toepassing van de waterdichte coating. Het gebruik van de coating maakt het mogelijk om beton cire voor natte ruimtes zoals de keuken te gebruiken. In de keuken kan beton cire aangebracht worden op de vloer, de muren of het plafond. U kunt ook andere elementen in uw keuken met beton cire afwerken, zodat dit terug komt in andere attributen. Bovendien kunt u beton ciré in de keuken makkelijk zelf aanbrengen. Bekijk onze beton cire kleuren voor de keuken en maak uw keuze!

Beton cire in de keuken, efficiënt en stijlvol

Beton ciré wordt voor keukens onder meer gekozen omdat het een duurzaam materiaal is. Door beton cire op de keuken muur te plaatsen, wordt uw muur spatvrij en makkelijk af te wassen. Beton cire op keuken vloeren zorgt er voor dat uw keuken een robuuste uitstraling is, maar natuurlijk wel hygiënisch blijft. Een beton cire vloer in de keuken is naadloos, wat als voordeel heeft dat er geen vuil in nestelt. Als we de beton cire in de keuken ervaringen bekijken, zijn deze veelal positief. Onze klanten zijn zeer tevreden over de strakke look van beton cire in de keuken op vloeren en wanden. De verschillende kleuren beton cire voor de keuken, zorgen ervoor dat u uw eigen stijl kunt aanhouden. Kies een kleur beton cire die het beste bij uw stijl passen. Gaat u voor beton cire kleuren voor de keuken die bij elkaar passen of gaat u voor grote contrasten en kiest u een andere kleur beton cire per keuken muur? Het is allemaal mogelijk met beton cire.

Zelf aan de slag gaan in de keuken met beton cire

Als u in de keuken een muur, een vloer of een plafond in beton cire ziet, dan zou u denken dat dit altijd door professionelen is gedaan. Niets is minder waar. Ook u kunt perfect een beton cire vloer in de keuken aanbrengen. En ook beton cire keuken muren en plafonds zijn helemaal niet moeilijk om uit te voeren. Bij Betonstunter helpen wij u graag om uw project te realiseren. Via onze website koopt u een beton cire voor in keuken die zelf te mengen is, of al kant-en-klaar is. Heeft u slechts een kleine hoeveelheid beton cire voor een keuken muur nodig? Wij leveren het product al vanaf 2 m2. Dit laat u toe om in uw keuken met beton cire zeer creatief om te gaan. Wist u trouwens dat ieder persoon op een andere manier beton cire op een keuken muur aanbrengt? Het aanbrengen, open wrijven en afwerken wordt door iedereen anders aangepakt. Daardoor krijgt u unieke beton cire muren in uw keuken. Hetzelfde geldt uiteraard voor de vloer als deze met een beton cire bekleed is.

Ook andere elementen in uw keuken in beton ciré

U kunt kiezen om enkel beton cire in de keuken op uw vloeren aan te brengen. Maar u kunt er ook voor kiezen om beton cire op de muren aan te brengen. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld ook het aanrechtblad of het werkblad af te werken met beton cire. Denk bijvoorbeeld ook aan de achterwand bij uw keukenkasten. Een heel stijlvol element is bijvoorbeeld een tafel afgewerkt met beton ciré die u perfect laat aansluiten op uw achterwand in de keuken. Op die manier legt u accenten en is beton cire in uw keuken een element dat op een evenwichtige manier terugkomt. Beton ciré kan op veel verschillende ondergrond aangebracht worden. Laat uw inspiratie de vrije loop. Wij horen graag hoe u beton cire in uw keuken ervaart! Hoe heeft u uw beton cire muur in de keuken gerealiseerd of hoe heeft u uw vloer aangepakt? Wij ontvangen graag foto’s van het eindresultaat.

Beton cire is ideaal voor open keukens

Bij de beton cire keuken ervaringen horen wij vaak dat vloeren met beton cire de ruimte groter doen lijken. Bij open keukens is dit effect nog groter. Deze keukens met beton cire vloeren lopen door naar de woonkamer. En de beton cire muur van de keuken sluit perfect aan bij de omliggende ruimtes. Denk daarbij ook aan om uw beton cire vloeren van de keuken en uw aanrecht in dezelfde beton cire kleuren van de achterwanden te kiezen. Ook kleine ruimte ogen groter door de beton cire toe te passen op vloeren en muren.

Realiseer uw keuken in beton cire, kies voor Betonstunter

Wij leveren al vele jaren beton cire voor keukens en onze klanten zijn zeer tevreden! Mocht u vragen hebben over het toepassen of laten toepassen van beton cire in de keuken, wij helpen u graag. Ook voor het vernieuwen van uw huidige vloer kunt u beton cire gebruiken. U bestelt het materiaal voor uw beton cire muur voor in de keuken eenvoudig via onze webshop. Als nog vragen moest hebben over beton cire voor keuken muren, vloeren, plafonds of andere, wij beantwoorden deze vragen graag.