Handleidingen »
0

  Al onze beton cire kleuren

  Al onze beton cire kleuren

  Welk beton cire kleuren pakket kiezen?

  Beton cire is een populaire afwerkingsmethode van de vloer en muur die veel wordt gebruikt in zowel woningen als bedrijven. Het heeft vele voordelen, waaronder duurzaamheid, makkelijk onderhoud en esthetiek. Beton cire komt in verschillende kleuren, dus je kunt altijd iets vinden dat perfect bij jouw smaak past. Bekijk onze beton cire kleuren hieronder en neem contact met ons op voor meer informatie.

   

    
   Traditioneel

   PRO-Serie
   Prijs per m2 €19,-
   € 28,-

   Type Zelf mengen
   Kant & klaar

   Projectomvang Drie tot vier dagen
   Slechts twee dagen

   Kleuren 12 kleuren
   60+ kleuren

   Systeem 1 korreldikte


   Laag 1: Dikke korrel (RAW)
   Laag 2: Fijne korrel (FINE) 

   

  Style uw woning, kies uit onze vele beton cire kleuren

  Uw interieur inrichten begint met de keuze van kleuren. Iedere woning heeft een eigen stijl en iedere bewoner heeft een eigen voorkeur. Daarom bieden wij bij Betonstunter een zeer uitgebreid gamma aan beton cire kleuren. U hoeft niet onmiddellijk heel uw woning te gaan bekleden met beton ciré. U kunt bij ons eerst beton cire stalen aanvragen zodat u al een idee krijgt van hoe het er bij u thuis zal uitzien. Vraag gerust informatie aan onze klantenservice. Wij helpen u bij het kiezen van uw beton cire kleuren.

   

   

  Basistips bij uw keuze uit onze kleuren beton cire

  Elke kleur heeft een ander effect op uw interieur. Lichte kleuren voor beton cire doen de kamers groter lijken. Donkere kleuren voor beton cire maken uw kamer intiemer. Eén kleur voor zowel vloeren, plafond en muren doen uw kamer groter lijken dan wanneer u verschillende kleuren gebruikt. Donkere plafonds en lichte muren doen uw kamer lager lijken, lichte plafonds en donkere muren doen uw kamer hoger lijken. Donkere vloeren en lichte muren doen uw kamer kleiner lijken, lichte vloeren en donker muren doen uw kamer groter lijken. Dit zijn een aantal basisprincipe bij binnenhuisarchitectuur. Het is aan u om te bepalen welk effect u wilt bekompen en welke beton cire kleuren u precies wilt gebruiken.

   

  meng en verwerkingsset beton cire

   

  Benodigdheden voor het aanbrengen van Beton Ciré

  Betonstunter levert u graag alle benodigdheden tegen scherpe tarieven zoals:

   

  ✔ Menggarde (niet nodig bij kant & klaar)
  ✔ Roller
  ✔ Verfbak
  ✔ Spaan
  ✔ Blokkwast

   

  Ondergrond voorbereiden

  ✔ Schuurmachine
  ✔ Stofzuiger
  ✔ Tape

   

  Beton ciré; Prijs - Traditioneel

  Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
  1m2€19,00€35,00Standaard
  25m2€18,05€33,255%
  35m2€17,10€31,5010%
  45m2€16,15€29,7515%
  95m2€15,20€28,0020%

   

  Beton ciré; Prijs - Kant & klaar

  Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
  1m2€28,00€44,00Standaard
  25m2€26,60€41,805%
  35m2€25,20€39,6010%
  45m2€23,80€37,4015%
  95m2€22,40€35,2020%

   

  Warme en koele beton cire kleuren

  In ons gamma hebben wij zowel 'koele' als 'warme kleuren'. Wit is bijvoorbeeld een koele kleur, bruin is een warme kleur. Zo kunt u bijvoorbeeld voor elke kamer van beton cire kleur veranderen en zo elke kamer een andere uitstraling geven. Enkele beton cire stalen aanvragen helpt u al een heel eind op weg. U zult versteld staan hoe kleuren die op het eerste zich gelijkaardig zijn, toch een totaal andere look aan een kamer kunnen geven. De juiste keuze van kleuren is dan ook cruciaal. Tenslotte gaat u grote oppervlakken met beton cire bekleden, wat een groot effect op uw interieur zal hebben. U kunt bij ons beton cire stalen aanvragen zodat u makkelijker een keuze kunt maken. U kunt dan nog altijd uw beton cire kleur veranderen en zo de uitstraling van uw woning veranderen.

   

  De beton cire kleuren in uw woning integreren

  Beton cire kan niet alleen op vloeren, wanden en plafonds aangebracht worden. Er zijn nog heel wat andere elementen in de woning die u met cire beton kunt afwerken. Denk voor de badkamer aan een bad, badmeubel of douchebak. In de keuken kunt u uw aanrecht in beton cire maken. Denk maar aan de haard, een tv-meubel of een vensterbank in de woonkamer die u in beton cire realiseert. Zelfs bestaande meubels kunt u opnieuw bekleden met beton cire. Beton cire is namelijk op veel types van ondergrond toe te passen. U kunt perfect van beton cire kleur veranderen voor elk oppervlak dat u met cire beton bekleedt. Maak contrasten of maak een uniform geheel. Beton cire stalen aanvragen biedt u nog meer de mogelijkheid om creatief om te gaan met de kleuren van beton cire. En zelfs als u al een laag beton cire van een bepaalde kleur heeft aangebracht en het is niet echt wat u had gedacht, dan kan u nog altijd de beton cire kleur veranderen voor de tweede laag.

   

  Meest populaire beton cire kleuren van 2023

  • Wit; is een van de meest populaire beton cire kleuren. Wit geeft een ruimte een frisse en moderne uitstraling. Hoewel je vaak vuil of vlekken op wit ziet, is het door onze coating eenvoudig te onderhouden.
  • Grijs: Beton cire is perfect voor mensen die op zoek zijn naar iets tussen de twee extremen van wit en zwart in. Er zijn verschillende grijze tinten die een rustige en serene uitstraling geven.
  • Beige: De kleur beige geeft een warme en rustige uitstraling op zowel de muur als de vloer. Het is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijke uitstraling.
  • Blauw: Hoewel je de kleur blauw waarschijnlijk niet verwacht in deze lijst geeft het een koele en ontspannende uitstraling. Blauwe beton cire is perfect voor mensen die graag in een rustige omgeving vertoeven. Hierbij is het wel van belang om eerst de juiste verhouding goed afstemt.
  • Rood: Rode beton cire geeft energie en warmte aan een ruimte. Onze rode tinten zijn subtiel en zorgen voor een zomerse uitstraling. Hoewel rood wat gewaagde is dan de natuurlijke tinten, komt deze zeker in ons lijstje van kleuren van 2023.
  • Zwart: Het is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een klassieke en tijdloze uitstraling. Zwart beton cire kan echter ook een ruimte snel druk maken, dus gebruik het met mate. Voor sommigen kan de kleur zwart te donker zijn, zij kiezen dan vaak voor de kleur antraciet.
  • Bruin: Beton cire in de kleur bruin geeft een rustige en natuurlijke uitstraling. Het is erg passend voor mensen die houden van een rustige en ontspannen sfeer. Er zijn verschillende bruine tinten in ons assortiment waardoor er altijd een mooie bruintint tussen zit.

   

  Probeer en combineer

  Heeft u tussen de kleuren van beton cire uw voorkeur gevonden? U kunt zonder problemen beton cire stalen aanvragen. U bekijkt het effect. Bent u nog niet tevreden en wilt u de beton cire kleur toch veranderen? Dan kunt u opnieuw andere beton cire stalen aanvragen. Zo komt u uiteindelijk tot die kleuren van beton cire die exact aan uw verwachtingen voldoen.

  Beton cire is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, dus er is altijd wel iets dat perfect bij jouw smaak past. Bekijk onze beton cire kleuren hieronder en neem contact met ons op voor meer informatie.

   

   

   

  Bestel uw favoriete beton cire kleuren bij Betonstunter

  Heeft u uw keuze gemaakt uit onze veel prachtige kleuren in beton cire? U bestelt eenvoudig online. Wij leveren zeer snel!