Sluiten
Wij helpen je graag met zoeken.

Hier leggen we uit waar je rekening mee moet houden bij het kiezen.

Help mij kiezen

Beton Ciré aanbrengen op de Tv-meubel

Zelf een beton cire tv meubel maken, toppunt van creativiteit Als u van een stoere uitstraling in uw interieur houdt en dan is de betonlook wellicht wat u zoekt! Met beton cire kunt u bijvoorbeeld uw eigen tv meubel bekleden. Bij Betonstunter vindt u alles wat u nodig heeft om uw meubel een beton ciré laag te geven. U kunt bijvoorbeeld een tv meu Toon meer
3 Producten
2 ㎡+ | Bestel Beton Cire per M2

2 ㎡+ | Bestel Beton Cire per M2

✓ Bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft;
✓ Inclusief gratis meng en verwerkingsset;
✓ Inclusief primer voor zuigende en niet zuigende ondergrond.

Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

€ 19,-
Bekijken
1 ㎡ | Beton Cire Proefpakket

1 ㎡ | Beton Cire Proefpakket

✓ Ontdek hoe makkelijk het aanbrengen is;
✓ Bekijk de kleur in de omgeving waar je het wil verwerken;
✓ Het proefpakket wordt geleverd met alle benodigde gereedschap.

Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat

€ 34,95
Bekijken
Beton Ciré Kleurstaal | Collectie 2021/2022

Beton Ciré Kleurstaal | Collectie 2021/2022

✓ Ervaar de kwaliteit van ons product;
✓ Bekijk de kleur in de omgeving waar je het wil verwerken;
✓ De kleurstaal is gratis (max 2), je betaald alleen de verzendkosten.

Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

€ 0,-
Bekijken

Zelf een beton cire tv meubel maken, toppunt van creativiteit

Als u van een stoere uitstraling in uw interieur houdt en dan is de betonlook wellicht wat u zoekt! Met beton cire kunt u bijvoorbeeld uw eigen tv meubel bekleden. Bij Betonstunter vindt u alles wat u nodig heeft om uw meubel een beton ciré laag te geven. U kunt bijvoorbeeld een tv meubel met wit beton cire bekleden een strakke moderne uitstraling. Een veel gekozen kleur is ook grijs of donker grijs, deze zorgt voor een stoere look.

Hoe zelf een tv meubel van beton cire maken?

De meest eenvoudige manier om zelf uw beton cire tv meubel te maken is een bestaand meubel te en hierop de lagen beton ciré aan te brengen. Indien u handig bent, maakt u zelf een basic tv meubel om het vervolgens af te werken met beton ciré. In de door ons meegeleverde handleiding vindt u precies hoe u het moet aanbrengen. U gebruikt een primer om de onderlaag te dekken en om de cire beton goed te laten hechten. Daarna brengt u het product laag voor laag aan. Na elke laag laat u het goed drogen en schuurt u het op. Vervolgens eindigt u met een toplaag, welke het beton cire beschermd en waterafstotend maakt.

Welke ondergrond komt in aanmerking voor beton ciré?

Er komen verschillende materialen in aanmerking wat als basis kan dienen. Beton ciré kan worden op aangebracht diverse soorten ondergrond. Denk bijvoorbeeld aan hout zoals MDF. Ook op tegels, cementdeklaag en gipsplaat kunt u cire beton aanbrengen. U zou bij wijze van spreken zelfs een tv-console kunnen metsen en deze afwerken met een beton ciré laag.

Koop beton cire bij Betonstunter

Als u een beton cire tv meubel gaat maken, kies dan voor een pakket uit onze webshop. U heeft de keuze om de beton ciré zelf te mengen, of u kiest een kant-en-klaar afwerkingsproduct. Bij uw aankoop krijgt u gratis een set om het product te mengen en te verwerken. En u krijgt er ook gratis een primer bij zodat u poreuze ondergronden kunt bewerken.

Bepaal uw eigen stijl voor uw beton cire tv meubel

Dank zij ons uitgebreid kleurenpallet, maakt u uw beton cire tv meubel in de stijl die u wilt. Gaat u voor uw tv meubel met de beton cire kleur wit? Of wilt u liever een andere tint zoals bruin of donker grijs? Een tv meubel in wit beton cire creëert een groot ruimtegevoel. Donkere kleuren maken de kamer vaak intiemer. Beton ciré is makkelijk te combineren met andere materialen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw tv meubel in het wit beton cire voorzien van vakken waarin u rieten manden plaatst, of u hangt er naturel houten deuren aan. Met een tv meubel in beton cire kunt u heel creatief omgaan!

Beton cire bestellen bij Betonstunter

Kiest u voor een tv meubel in beton cire? U kunt al pakketten bestellen voor oppervlakken vanaf 2 m2. Wilt u het lievere eerst proberen? Dat kan met behulp van een proefpakket! Hierbij krijgt u een idee van het toffe resultaat. Heeft u vragen over het aanbrengen van beton ciré of over de styling? Contacteer ons en wij helpen u verder!