Sluiten
Wij helpen je graag met zoeken.

Hier leggen we uit waar je rekening mee moet houden bij het kiezen.

Help mij kiezen

Beton Ciré voor in de Woonkamer

Wilt u een moderne look in uw woonkamer? Bekijk dan eens de mogelijkheden die beton cire te bieden heeft. Beton cire kan worden toegepast op zowel muren als op de vloer. Daarnaast wordt beton cire ook vaak gebruikt voor een schouw of bij een open haart. Toon meer
3 Producten
1 ㎡ | Beton Cire Proefpakket

1 ㎡ | Beton Cire Proefpakket

✓ Ontdek hoe makkelijk het aanbrengen is;
✓ Bekijk de kleur in de omgeving waar je het wil verwerken;
✓ Het proefpakket wordt geleverd met alle benodigde gereedschap.

Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat

€ 34,95
Bekijken
2 ㎡+ | Bestel Beton Cire per M2

2 ㎡+ | Bestel Beton Cire per M2

✓ Bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft;
✓ Inclusief gratis meng en verwerkingsset;
✓ Inclusief primer voor zuigende en niet zuigende ondergrond.

Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

€ 19,-
Bekijken
Beton Ciré Kleurstaal | Collectie 2021/2022

Beton Ciré Kleurstaal | Collectie 2021/2022

✓ Ervaar de kwaliteit van ons product;
✓ Bekijk de kleur in de omgeving waar je het wil verwerken;
✓ De kleurstaal is gratis (max 2), je betaald alleen de verzendkosten.

Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

€ 0,-
Bekijken

Beton cire in de woonkamer, moderne uitstraling

Een beton cire vloer in de woonkamer zorgt voor een strakke hedendaagse look. Beton cire is naadloos en eenvoudig schoon te houden. Met een beton cire vloer in de woonkamer krijgt u een groot ruimtegevoel. Dit gevoel wordt nog groter als u ook voor beton cire als muren kiest. Beton cire in de woonkamer is nooit saai en creëert een unieke sfeer. Een beton cire muur in de woonkamer geeft een gezellige indruk. De structuur die gecreëerd wordt is niet altijd strak en egaal, maar er zit een bepaalde warmte in het geheel. Dankzij beton cire in de woonkamer creëert u een zeer gezellige sfeer.

Diverse redenen om voor beton ciré in de woonkamer te kiezen

Beton ciré heeft heel wat voordelen en er zijn dan ook verschillende argumenten waarom er voor er juist in de woonkamer voor gekozen wordt.

  • Het geeft een strakke uitstraling en verhoogt het ruimtegevoel.
  • Het materiaal is duurzaam en sterk.
  • Een beton cire vloer in de woonkamer is perfect geschikt voor vloerverwarming.
  • Het is water- en vuilafstotend (na aanbrengen van een coating).
  • Het is zeer eenvoudig te onderhouden.
  • Het is zeer hygiënisch (er zijn geen kieren waarin zich vuil en bacteriën kunnen nestelen).
  • Eenvoudig toe te passen op diverse ondergronden: hout, glas, metaal, beton, baksteen... en is daarom in veel stijlen toepasbaar.

Bij welke stijlen past beton cire in de woonkamer?

We mogen gerust stellen dat beton cire voor de woonkamer op een muur of vloer bij elke stijl past. Beton ciré in de woonkamer van een moderne woning past uitstekend bij de strakke moderne sfeer die veel mensen willen . Een muur met beton stuc gaat ook uitstekend in een industrieel pand waar het een stoere touch geeft aan uw interieur. De vloer met betonlook past hier ook uitstekend bij. Tegenwoordig is de landelijke stijl erg in trek, ook hier past een muur of vloer met beton cire erg goed. Dit komt door de warme uitstraling die het product heeft.

Creëer uw eigen stijl met beton cire in de woonkamer

Wanneer u beton cire voor de woonkamer kiest, dan heeft u keuze uit zeer veel verschillende kleuren. Kies de kleur die het beste bij uw woning en uw eigen stijl past. Voor de vloer kunt u bijvoorbeeld  voor dezelfde kleur als de muur van de woonkamer gaan. Dit vergroot het gevoel van ruimte in deze kamer.

Wist u dat u niet alleen beton cire op de muur in de woonkamer of op de vloer kunt toepassen? U kunt dit bijvoorbeeld ook op een tafel of een tv-meubel aanbrengen. Hierdoor lijkt uw tafel of tv-meubel van massief beton. Een veel gekozen optie is het bekleden van uw haard met beton ciré. Afhankelijk van uw eigen voorkeur kunt u beton cire overal toepassen.

Zelf beton cire in de woonkamer aanbrengen kan!

Zelf beton cire op de muur in de woonkamer aanbrengen is niet moeilijk. Dit geldt ook voor het aanbrengen op de vloer. Het plafond is wellicht wat lastiger, maar zeker niet onmogelijk!  Wij bieden beton cire aan die zelf te mengen is, of u koopt ons kant-en-klaar product. Het is op verschillende ondergronden toepasbaar: gips, hout, mdf, tegels of cementvloer bijvoorbeeld. Als u beton ciré voor de woonkamer bij ons besteld, krijgt u er een gratis verwerking set bij om het cire te mengen en aan te brengen. Zo wordt het aanbrengen van beton cire in de woonkamer nog eenvoudiger!

 

Beton cire voor de woonkamer online aankopen

Bij ons bestelt u online snel en eenvoudig de benodigde beton cire voor uw woonkamer muur of vloer. Wij hebben al pakketten beton cire voor de woonkamer voor een oppervlakte van 2 m2. Wilt u liever eerst een proefpakket bestellen, dat is ook mogelijk. Hiermee kunt u een test doen en ziet u hoe het product van kleur en kwaliteit is.

Heeft u nog vragen rond een beton cire woonkamer muur, plafond, vloer of andere afwerking met beton cire in de woonkamer? Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag hoe u een muur in de woonkamer, uw vloer of andere elementen in uw woonkamer een chique uitstraling kunt geven!