• Incl.Excl.
  BTW
 • Handleidingen »
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

    Beton Ciré per m² bestellen

    Beton Ciré per m² bestellen

    Welk Beton Ciré pakket kiezen?

      
     Traditioneel

     PRO-Serie
     Prijs per m2 €18,-
     € 28,-

     Type Zelf mengen
     Kant & klaar

     Projectomvang Drie tot vier dagen
     Slechts twee dagen

     Kleuren 10 kleuren
     60+ kleuren

     Systeem 1 korreldikte


     Laag 1: Dikke korrel (RAW)
     Laag 2: Fijne korrel (FINE) 

    Lagen los bestellen?

    Klik hier

    Meest gestelde vragen

    •  

     Voordelen van Traditioneel - zelf mengen

     Prijs! Kort en krachtig. Traditioneel is een mooi product met een scherpe prijs. Naast onze 12 standaard kleuren kan je tevens los gaan met onze pigment poeders om zo 100+ kleuren te maken. Bekijk hier onze pigment poeders.

    •  

     Voordelen van PRO-Serie - kant en klaar

     Gemak, en kleur zekerheid. Voor voor grote oppervlaktes wil je niet hebben dat je 1 batch anders kleurt, met zelf mengen ben je immers zelf verantwoordelijk voor de kleuring. Met kant en klaar zijn wij verantwoordelijk voor het op kleur brengen. Gezien wij dit machinaal kleuren nemen wij de taak graag op ons. Kant en klaar hebben we tevens 60+ kleuren uitgedacht, meer kleur keus.

     Het belangrijkste voordeel is dat je project tevens sneller gaat. Los van het kleuren heb je ook nog eens twee lagen minder. Bij zelf mengen dient er een fixeer aangebracht te worden tussen de Beton Ciré en coating. Bij kant en klaar hecht de coating direct op de Beton Ciré. Dit scheelt gewoon een dag op je gehele project.

    •  

     Is het een compleet pakket?

     Jazeker! Als je kiest bij toepassingsgebied waarvoor je het gebruikt dan vullen wij je pakket aan met de juiste primers en coatings. Het enige wat je nog optioneel erbij zou kunnen kopen is een gereedschapset.