• Incl.Excl.
  BTW
 • Handleidingen »
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

    100+ kleuren pigment poeder direct uit voorraad leverbaar

    100+ kleuren pigment poeder direct uit voorraad leverbaar

    Pigmenten kopen voor iedere klus

    Wilt u pigmenten kopen voor uw volgende project? Dan bent u bij Betonstunter aan het juiste adres. Onze pigmenten worden onder andere gebruikt als epoxy, verf, beton en cement. Ons brede assortiment pigmenten bevat veel kleuren in rode, groene, bruine, blauwe, paarse, roze, zwarte, witte en oranje tinten! Of u nu op zoek bent naar een subtiele pigment kleur of felle pigment kleuren, Betonstunter heeft het allemaal!

    Doe-het-zelf met pigment poeder

    Bent u een fervente doe-het-zelver en bent u graag met kleuren bezig? Dan bent u waarschijnlijk constant op zoek om uw kleuren zelf samen te stellen. Onze pigment poeders zijn uiterst geschikt voor het kleuren van diverse materialen. Zo kunt u altijd precies die kleur zelf creëren die u precies wenst. Op die manier personaliseert u uw interieur en krijgt u altijd een unieke look. Ontdek de vele mogelijkheden en bestel uw pigment poeder bij Betonstunter.

     

     

    Pigment poeder voor diverse toepassingen

    Bij Betonstunter hebben wij pigmenten in ons gamma als cire beton kleurstof. Maar u kunt onze pigmenten niet alleen gebruiken als cire beton kleurstof. Ook beton en betonspecie kunt u helemaal de kleur geven die u wilt. Andere toepassingen zijn bijvoorbeeld het kleuren van epoxy, zeep, kaarsen, sieraden, badbommen, etc. Ze zijn ideaal voor hobbyisten, semi-professionelen en professionelen. Ook kalkverf en betonverf kun u kleuren met onze pigmenten. U hoeft dus bijvoorbeeld niet afzonderlijk beton kleurstof voor uw muur en uw vloer aan te kopen. Eenzelfde pigment kan voor diverse oppervlakken dienen. Dit maakt het u makkelijker en u bent altijd zeker dat u telkens dezelfde kleur heeft, waar u de verf of de beton ciré ook maar wilt aanbrengen. Ons assortiment kleuren is zeer uitgebreid zodat u gegarandeerd vindt wat u zoekt.

     

    Hoe het pigment gebruiken?

    Ons pigment poeder is zeer makkelijk te verwerken. U mengt het gewoon doorheen de materie waarmee u werkt. De hoeveelheid bepaalt u zelf. Zo zal u bijvoorbeeld wit beton kleurstof toevoegen wanneer een standaard kleur voor u te donker is. Of u voegt bij witte betonlook verf of grijze betonlook verf een hoeveelheid pigment poeder toe tot u de gewenste tint heeft. U krijgt bij het product een uitgebreide gebruiksaanwijzing zodat u geen moeite heeft om uw producten zelf te kleuren. En bovendien kunt u tegen een zeer scherpe prijs een meng- en verwerkingsset gemakkelijk bijbestellen. Zo heeft u meteen alles in huis om uw kleur aan te maken.

     

    epoxy pigment poeder

    We hebben ook epoxy pigment poeder, wat perfect is voor alle epoxycoating- en microbetonprojecten. Ons team staat altijd klaar om de juiste pigmenten te selecteren die aan uw behoeften voldoen. Als u pigmenten of epoxy pigment poeder wilt kopen, bent u bij Betonstunter aan het juiste adres! Neem contact met ons op om de beste kleuren en formules te selecteren die precies bij uw project passen.

     

    Cement kleuren pigment

    De pigmenten van Betonstunter worden vaak gebruikt voor het kleuren van het cement. Met de kleuren pigmenten kan het cement en mortel voorzien worden van een prachtige kleur. Ons pigment is zeer geschikt om gebruikt te worden als cement kleur pigment. Bestel vandaag nog en geniet van de beste kleuren pigmenten voor cement van Betonstunter!

     

    Combineren van kleuren in uw interieur

    Beton kleurstof is het ideale middel om uw interieur uniek en persoonlijk te maken. En wie wil dit niet? Door gebruik te maken van pigment poeder brengt u om het even welke kleur waar dan ook aan in uw interieur. U werkt bijvoorbeeld graag 'ton-sur-ton'? Dit resultaat kunt u bekomen door minder of meer pigment toe te voegen aan de verf en hiermee verschillende oppervlakken af te werken. Of u blijft graag in dezelfde familie van kleuren? Dan kiest u bijvoorbeeld verschillende soorten blauw pigment of geel pigment en u combineert ze met elkaar. Heeft u nog wat zelf gekleurde verf over? Dan kunt u bijvoorbeeld ook interieurstukken zoals vazen, fotolijsten of bloempotten met deze verf afwerken. U merkt het: u kunt gewoon uw eigen inspiratie uitwerken dankzij onze beton kleurstof.

     

    Pigment poeder voor het kleuren van:

    ✔ Beton (Ciré)
    ✔ Verf
    ✔ Kaarsen
    ✔ Potten
    ✔ Tegels

     

    Beton kleurstof met kwaliteit verzekerd bij Betonstunter

    Bij Betonstunter gaan wij voor topkwaliteit. Onze pigment poeders zijn van hoge kwaliteit. Wij gebruiken ze ook zelf om bijvoorbeeld beton ciré in een kleur op maat te maken. Onze pigmenten zijn uiterst kleurvast. Daardoor bent u er zeker van dat de kleuren in uw interieur voor zeer lange tijd hun oorspronkelijke uitstraling zullen behouden.

    Pigment poeder kopen bij Betonstunter

    U koopt uw beton kleurstof in poedervorm aan bij Betonstunter. U hoeft enkel maar via onze webshop uw bestelling door te sturen. Wij leveren zeer snel zodat u onmiddellijk aan de slag kunt. Als u nog vragen heeft over onze pigmenten of andere producten uit ons gamma, laat het ons weten. Onze klantenservice geeft u professioneel advies. Neem contact met ons op via mail, chat of via het invulformulier. Wij staan voor u klaar!

    Kenmerken van ons pigment poeder

    ✔ Ecologisch
    ✔ Veganistisch
    ✔ Hoogwaardige kwaliteit
    ✔ Ruim kleurenpalet om uit te kiezen