0
  Wij helpen je graag met zoeken.

  Hulp nodig? Vertel ons jouw project! Start direct een chat met één van onze collega's.

  Pigment Poeder - Gele tinten

  Pigment poeder geel De kleur geel brengt in een interieur een zeer zonnige tint. Nochtans is niet elk geel hetzelfde. Dat merkt u aan ons ruim aanbod van pigment poeders geel. Naar welke tint geel gaat uw voorkeur uit? Beton kleurstof geel voor bij u thuis Geel doet een interieur helemaal opleven. Wilt u het toch niet te fel? Dan kiest u voor ee Toon meer
  13 Producten
  Solar Gold
  € 39,95
  Bekijken
  Terre Jaune Italie
  € 8,64
  Bekijken
  Ocre Jaune Clair France
  € 8,64
  Bekijken
  Ocre d or des Carpates
  € 8,64
  Bekijken
  Jaune Intense Effervescent
  € 9,93
  Bekijken
  Jaune Moyen Effervescent
  € 9,93
  Bekijken
  Jaune Citron
  € 8,55
  Bekijken

  Pigment poeder geel

  De kleur geel brengt in een interieur een zeer zonnige tint. Nochtans is niet elk geel hetzelfde. Dat merkt u aan ons ruim aanbod van pigment poeders geel. Naar welke tint geel gaat uw voorkeur uit?

  Beton kleurstof geel voor bij u thuis

  Geel doet een interieur helemaal opleven. Wilt u het toch niet te fel? Dan kiest u voor een beton kleurstof geel met een bruine toets of een zacht gele tint. Okergeel of zandgeel gaan bijvoorbeeld heel goed in een landelijk interieur. Citroengeel is typisch voor een vintage woninginrichting. Kies bij uw geel ook andere pigmenten zoals bruin en grijs. Ook roze en groen zijn bijvoorbeeld kleuren die uitstekend met geel te combineren zijn.

  Bestellen bij Betonstunter, gewoon online!

  Bij Betonstunter bestelt u uw pigment poeder geel eenvoudig online. Kwaliteit, snelle levering en een professionele klantenservice zijn onze sterke punten. U krijgt ook nog een meng- en verwerkingsset gratis bij uw bestelling. Dit maakt het nog makkelijker om met onze pigmentpoeders te werken.