Sluiten
Wij helpen je graag met zoeken.

Hier leggen we uit waar je rekening mee moet houden bij het kiezen.

Help mij kiezen

Beton Ciré voor in de badkamer

Wilt u een moderne afwerking voor uw badkamer? Dan is beton cire een van de meest gekozen toepassingen. Hoewel de afwerking van beton cire voor de badkamer hetzelfde oogt als voor elke andere kamer, is er toch een andere afwerking nodig. Toon meer
3 Producten
1 ㎡ | Beton Cire Proefpakket

1 ㎡ | Beton Cire Proefpakket

✓ Ontdek hoe makkelijk het aanbrengen is;
✓ Bekijk de kleur in de omgeving waar je het wil verwerken;
✓ Het proefpakket wordt geleverd met alle benodigde gereedschap.

Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat

€ 34,95
Bekijken
2 ㎡+ | Bestel Beton Cire per M2

2 ㎡+ | Bestel Beton Cire per M2

✓ Bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft;
✓ Inclusief gratis meng en verwerkingsset;
✓ Inclusief primer voor zuigende en niet zuigende ondergrond.

Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

€ 19,-
Bekijken
Beton Ciré Kleurstaal | Collectie 2021/2022

Beton Ciré Kleurstaal | Collectie 2021/2022

✓ Ervaar de kwaliteit van ons product;
✓ Bekijk de kleur in de omgeving waar je het wil verwerken;
✓ De kleurstaal is gratis (max 2), je betaald alleen de verzendkosten.

Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

€ 0,-
Bekijken

Geef uw badkamer meer klasse met beton ciré

Beton cire is voor de badkamer een zeer geschikt product. Het grootste voordeel van beton cire voor de badkamer is dat het watervast is nadat een coating is aangebracht. Een ander kenmerk is dat het een zeer moderne en gezellige uitstraling heeft. Met deze uitstraling creëert u de badkamer van uw dromen. Op deze pagina vindt u informatie over hoe beton cire in de badkamer aanbrengen, wat de voordelen van beton cire in de badkamer zijn en hoe u uw persoonlijke stijl met beton cire voor de badkamer kunt creëren. Als u vragen heeft over beton cire in de badkamer, laat het ons gerust weten en contacteer ons.

Hoe beton cire in de badkamer zelf aanbrengen?

Bij Betonstunter bieden wij u de mogelijkheid om eigenhandig cire beton in de badkamer aan te brengen. Wat betreft de ondergrond, is beton cire geen probleem. Beton cire voor in de badkamer kan op diverse ondergronden worden toegepast. Denk hierbij aan tegels, MDF en een cementdekvloer. Het enige wat wél noodzakelijk is, is dat u een vrij gelijkmatige ondergrond heeft. Eventueel egaliseert u deze voordat u het beton cire in uw badkamer aanbrengt. Mocht u hierover vragen hebben, wij adviseren u natuurlijk graag. Dit bespaart u veel in de kosten en u krijgt er toch hoge kwaliteit en een mooi resultaat voor terug. In onze webshop koopt u kant en klare beton cire voor badkamers of  kunt u ervoor kiezen om cire beton voor de badkamer te kopen die zelf te mengen is. Bij het pakket krijgt u ook primer en een gratis verwerkset om de badkamer beton cire te mengen en aan te brengen. Hiermee heeft u alles wat u nodig heeft om cire beton in de badkamer aan te brengen. Het enige wat u nog rest is de beton cire kleuren voor de badkamer te kiezen.

Wat zijn de voordelen van beton cire in de badkamer aanbrengen?

  • Beton cire in de badkamer, betekend dat na het aanbrengen uw wanden waterbestendig zijn.
  • Het kan ook toegepast worden op de wasbak of bijvoorbeeld op badkamermeubels. Zo creëert u een uniform geheel.
  • Beton cire voor de badkamer vloer is een vrij dunne laag in vergelijking met andere soorten vloeren, denk hierbij aan tegels. Met de afwerk coating is uw vloer sterk en duurzaam.
  • Beton cire voor de badkamer is naadloos en dus zeer hygiënisch en eenvoudig schoon te houden.
  • Als u bij beton cire de kleuren voor de badkamer kiest, kiest u uit verschillende kleuren. U creëert hiermee een eigen stijl en sfeer.
  • Beton cire in de badkamer is perfect combineerbaar met vloerverwarming.

Zoals u merkt, heeft badkamer beton cire veel voordelen.

Kies uit de vele beton cire kleuren voor de badkamer

De beton cire kleuren voor de badkamer zijn zeer uiteenlopend. U kiest tussen rustige en eerder opvallende beton cire kleuren in de badkamer. U kunt er ook voor kiezen om verschillende kleuren beton cire in de badkamer te combineren.

Bestel uw cire beton voor de badkamer online

Nadat u de beton cire badkamer nadelen en voordelen overwogen heeft en u weet nu dat beton cire in de badkamer aanbrengen niet moeilijk is, doet u uw bestelling eenvoudig online. U kiest tussen de diverse beton cire kleuren voor de badkamer en stuurt uw bestelling via onze webshop door. Kunt u niet wachten en wilt u snel uw beton cire in de badkamer aanbrengen? Geen probleem, uw cire beton voor de badkamer wordt meestal al binnen drie werkdagen geleverd.