Sluiten
Wij helpen je graag met zoeken.

Hier leggen we uit waar je rekening mee moet houden bij het kiezen.

Help mij kiezen

Beton Ciré voor op MDF

Kies voor beton cire op MDF, makkelijk en schitterend resultaat Medium Density Fibreboard, of in het kort MDF, is een plaat van samengeperste houtvezels. Dit materiaal heeft een zeer sterke structuur en heeft daardoor een grote breek- en buigsterkte. Daarom is het zeer geliefd in de bouwconstructie en de meubelmakerij. Het is makkelijk en zeer nau Toon meer
3 Producten
2 ㎡+ | Bestel Beton Cire per M2

2 ㎡+ | Bestel Beton Cire per M2

✓ Bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft;
✓ Inclusief gratis meng en verwerkingsset;
✓ Inclusief primer voor zuigende en niet zuigende ondergrond.

Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

€ 19,-
Bekijken
1 ㎡ | Beton Cire Proefpakket

1 ㎡ | Beton Cire Proefpakket

✓ Ontdek hoe makkelijk het aanbrengen is;
✓ Bekijk de kleur in de omgeving waar je het wil verwerken;
✓ Het proefpakket wordt geleverd met alle benodigde gereedschap.

Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat

€ 34,95
Bekijken
Beton Ciré Kleurstaal | Collectie 2021/2022

Beton Ciré Kleurstaal | Collectie 2021/2022

✓ Ervaar de kwaliteit van ons product;
✓ Bekijk de kleur in de omgeving waar je het wil verwerken;
✓ De kleurstaal is gratis (max 2), je betaald alleen de verzendkosten.

Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

€ 0,-
Bekijken

Kies voor beton cire op MDF, makkelijk en schitterend resultaat

Medium Density Fibreboard, of in het kort MDF, is een plaat van samengeperste houtvezels. Dit materiaal heeft een zeer sterke structuur en heeft daardoor een grote breek- en buigsterkte. Daarom is het zeer geliefd in de bouwconstructie en de meubelmakerij. Het is makkelijk en zeer nauwkeurig te verzagen. Voor het stylen met beton cire is MDF dan ook een zeer geschikte ondergrond.

Beton cire op MDF kent talloze toepassingen

Voor het werken met beton cire is MDF een perfecte basis. Op het MDF brengt u beton cire aan. U kunt beton cire aanbrengen op MDF voor bijvoorbeeld:

Beton cire aanbrengen op MDF geeft u de mogelijkheid om uw interieur zelf te stylen. U hoeft zich niet te beperken tot beton cire op vloeren, plafonds of muren. U kunt ook andere elementen met cire beton afwerken.

Zelf beton cire aanbrengen op MDF

Als u bij Betonstunter beton cire voor MDF koopt, dan kiest u voor kant-en-klaar of zelf te mengen. Wij sturen u alles op wat u voor de verwerking nodig heeft. U krijgt een gratis primer en een set met de benodigde materialen om te mengen en het beton cire op het MDF aan te brengen. Indien nodig bestelt u ook de toplagen samen met uw bestelling. Deze toplagen bieden bescherming en maken het beton cire waterafstotend. Maak als eerste de ondergrond schoon en stofvrij. Vervolgens komt de eerste laag, de primer. Na de primer kunt  u het beton cire aanbrengen op het MDF, dit gebeurd meestal in één of meerdere lagen. Tussen elke laag moet u goed laten drogen en u schuurt elke laag op. Als laatste komt de toplaag of meerdere toplagen.

Wanneer is een toplaag nodig?

Als u beton cire op MDF kiest voor 'natte' ruimtes, dan zijn meerdere toplagen noodzakelijk. Natte ruimtes zijn: keuken, badkamer en toilet/wc. De toplagen maken de beton cire op het MDF waterdicht. Als u uw bestelling doet, dan kiest u de ruimte waar u cire beton wilt aanbrengen. U ziet onmiddellijk hoeveel toplagen u nodig heeft. Wij adviseren om minimaal één toplaag aan te brengen, deze toplaag beschermd en maakt het beton cire waterafstotend.

Kies kleur en kies uw eigen stijl

Onze beton cire voor MDF bestaat in vele kleuren. Als u één lichte kleur gebruikt voor een hele kamer, dan creëert u een groot ruimtegevoel. Een combinatie van meerdere kleuren zorgt juist voor een speels effect. Veel donkere kleuren maken een kamer juist intiemer. Kortom, er zijn veel mogelijkheden met beton cire. Wij bieden pakketten aan vanaf 2 m2. Zo heeft u enorm veel mogelijkheden om verschillende kleuren op de juiste plek aan te brengen.

Beton cire voor MDF bestellen bij Betonstunter

Betonstunter is de nummer 1 in Nederland en België. Wij hebben jarenlange ervaring met cire beton en wij kiezen dan ook alleen topkwaliteit voor onze producten. Daarnaast hanteren wij zeer eerlijke prijzen. U bestelt bij ons online en wij leveren zeer snel. Wilt u meer inlichtingen of zit u nog met vragen betreffende beton cire aanbrengen op MDF? Vraag het ons gerust, onze klantenservice is er voor u!