/* HIERONDER JE HEADER CODE PLAKKEN */ /* ^^^ HIERBOVEN JE HEADER CODE PLAKKEN ^^^ */
Handleidingen »
0

  Beton Ciré voor op MDF

  Kies voor beton cire op MDF, makkelijk en schitterend resultaat Medium Density Fibreboard, of in het kort MDF, is een plaat van samengeperste houtvezels. Dit materiaal heeft een zeer sterke structuur en heeft daardoor een grote breek- en buigsterkte. Daarom is het zeer geliefd in de bouwconstructie en de meubelmakerij. Het is makkelijk en zeer n Toon meer
  2 Producten
  Beton Cire pakket - Zelf mengen // 12 kleuren

  Beton Cire pakket - Zelf mengen // 12 kleuren

  ✓ Selecteer en bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft;
  ✓ Volledig pakket, inclusief primer, beton ciré en indien gekozen een waterdichte toplaag;
  ✓ Het zelf mengen pakket is zeer scherp geprijsd;

  Advies nodig? Chat met ons

  € 18,-
  Bekijken
  Beton Cire pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

  Beton Cire pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

  ✓ Selecteer en bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft ;
  ✓ PRO-Serie betreft een systeem met een RAW -laag 1 en FINE-laag 2;
  ✓ Kant & klare beton cire, kies voor gemak.

  € 28,-
  Bekijken

  Kies voor beton cire op MDF, makkelijk en schitterend resultaat

  Medium Density Fibreboard, of in het kort MDF, is een plaat van samengeperste houtvezels. Dit materiaal heeft een zeer sterke structuur en heeft daardoor een grote breek- en buigsterkte. Daarom is het zeer geliefd in de bouwconstructie en de meubelmakerij. Het is makkelijk en zeer nauwkeurig te verzagen. Voor het stylen met beton cire is MDF dan ook een zeer geschikte ondergrond.

   

   

  Benodigdheden voor het aanbrengen van Beton Ciré op MDF

  Betonstunter levert u graag alle benodigdheden tegen scherpe tarieven zoals:

  ✔ Menggarde (niet nodig bij kant & klaar)
  ✔ Roller
  ✔ Verfbak
  ✔ Spaan
  ✔ Blokkwast

  Ondergrond voorbereiden

  ✔ Schuurmachine
  ✔ Stofzuiger
  ✔ Tape

  Beton ciré op MDF; Prijs - Traditioneel

  Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
  1m2€19,00€35,00Standaard
  25m2€18,05€33,255%
  35m2€17,10€31,5010%
  45m2€16,15€29,7515%
  95m2€15,20€28,0020%

   

  Beton ciré op MDF; Prijs - Kant & klaar

  Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
  1m2€28,00€44,00Standaard
  25m2€26,60€41,805%
  35m2€25,20€39,6010%
  45m2€23,80€37,4015%
  95m2€22,40€35,2020%

  Beton cire op MDF kent talloze toepassingen

  Voor het werken met beton cire is MDF een perfecte basis. Op het MDF brengt u beton cire aan. U kunt beton cire aanbrengen op MDF voor bijvoorbeeld:

   

  Beton cire aanbrengen op MDF geeft u de mogelijkheid om uw interieur zelf te stylen. U hoeft zich niet te beperken tot beton cire op vloeren, plafonds of muren. U kunt ook andere elementen met cire beton afwerken.

  Zelf beton cire aanbrengen op MDF

  Als u bij Betonstunter betonstuc voor MDF koopt, dan kiest u voor kant-en-klaar of zelf te mengen. Wij sturen u alles op wat u voor de verwerking nodig heeft. U krijgt een gratis primer en kunt een set met de benodigde materialen om te mengen en het beton cire op het MDF aan te brengen, tegen een zeer scherpe prijs bijbestellen. Indien nodig bestelt u ook de toplagen samen met uw bestelling. Deze toplagen bieden bescherming en maken het beton cire waterafstotend. Maak als eerste de ondergrond schoon en stofvrij. Vervolgens komt de eerste laag, de primer. Na de primer kunt  u het beton cire aanbrengen op het MDF, dit gebeurd meestal in één of meerdere lagen. Tussen elke laag moet u goed laten drogen en u schuurt elke laag op. Als laatste komt de toplaag of meerdere toplagen.

   

  Wanneer is een toplaag nodig?

  Als u betonlook op MDF kiest voor 'natte' ruimtes, dan zijn meerdere toplagen noodzakelijk. Natte ruimtes zijn: keuken, badkamer en toilet/wc. De toplagen maken de beton cire op het MDF waterdicht. Als u uw bestelling doet, dan kiest u de ruimte waar u cire beton wilt aanbrengen. U ziet onmiddellijk hoeveel toplagen u nodig heeft. Wij adviseren om minimaal één toplaag aan te brengen, deze toplaag beschermd en maakt het beton cire waterafstotend.

  Kies een kleur en bepaal uw eigen stijl betonlook

  Onze beton cire voor MDF bestaat in vele kleuren. Als u één lichte kleur gebruikt voor een hele kamer, dan creëert u een groot ruimtegevoel. Een combinatie van meerdere kleuren zorgt juist voor een speels effect. Veel donkere kleuren maken een kamer juist intiemer. Kortom, er zijn veel mogelijkheden met beton cire. Wij bieden pakketten aan vanaf 2 m2. Zo heeft u enorm veel mogelijkheden om verschillende kleuren op de juiste plek aan te brengen.

   

  Beton cire voor MDF bestellen bij Betonstunter

  Betonstunter is de nummer 1 in Nederland en België. Wij hebben jarenlange ervaring met cire beton en wij kiezen dan ook alleen topkwaliteit voor onze producten. Daarnaast hanteren wij zeer eerlijke prijzen. U bestelt bij ons online en wij leveren zeer snel. Wilt u meer inlichtingen of zit u nog met vragen betreffende beton cire aanbrengen op MDF? Vraag het ons gerust, onze klantenservice is er voor u!