Sluiten
Wij helpen je graag met zoeken.

Hier leggen we uit waar je rekening mee moet houden bij het kiezen.

Help mij kiezen

Beton Ciré die u zelf nog dient te mengen

Werk met Original beton cire, pure doe het zelf! Als u bij nieuwbouw of verbouwingen de afwerking van uw woning zelf in handen neemt, dan is beton ciré doe het zelf een schitterende keuze. Om uw project van a tot z helemaal zelf te doen, kiest u ervoor om het beton cire zelf te maken. Kies voor de expertise van Betonstunter Betonstunter is voor Toon meer
3 Producten
2 ㎡+ | Bestel Beton Cire per M2

2 ㎡+ | Bestel Beton Cire per M2

✓ Bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft;
✓ Inclusief gratis meng en verwerkingsset;
✓ Inclusief primer voor zuigende en niet zuigende ondergrond.

Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

€ 19,-
Bekijken
1 ㎡ | Beton Cire Proefpakket

1 ㎡ | Beton Cire Proefpakket

✓ Ontdek hoe makkelijk het aanbrengen is;
✓ Bekijk de kleur in de omgeving waar je het wil verwerken;
✓ Het proefpakket wordt geleverd met alle benodigde gereedschap.

Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat

€ 34,95
Bekijken
Beton Ciré Kleurstaal | Collectie 2021/2022

Beton Ciré Kleurstaal | Collectie 2021/2022

✓ Ervaar de kwaliteit van ons product;
✓ Bekijk de kleur in de omgeving waar je het wil verwerken;
✓ De kleurstaal is gratis (max 2), je betaald alleen de verzendkosten.

Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

€ 0,-
Bekijken

Werk met Original beton cire, pure doe het zelf!

Als u bij nieuwbouw of verbouwingen de afwerking van uw woning zelf in handen neemt, dan is beton ciré doe het zelf een schitterende keuze. Om uw project van a tot z helemaal zelf te doen, kiest u ervoor om het beton cire zelf te maken.

Kies voor de expertise van Betonstunter

Betonstunter is voor u dé partner om beton cire vloeren zelf te doen, uw muren of plafonds met beton cire af te werken en hierbij zelf het beton cire te maken. Wij staan u bij in uw project en helpen u om beton cire zelf aan te brengen!

Waarom kiezen voor beton ciré doe het zelf?

Er zijn verschillende redenen waarom u zelf beton cire kan maken. Zelf uw producten mengen bespaart wat op uw budget en het geeft u bovendien een grote voldoening. U kunt trots zijn als u alles handmatig zelf heeft gedaan. Het artisanale aspect wordt toch wel wat groter als u het zelf doet. De vloeren met beton cire zelf doen, de muren met beton ciré afwerken of een aanrecht of werkblad met beton cire bekleden... het zijn projecten die u eenvoudig zelf kunt realiseren.

Neem uw tijd en doe het zelf

Om beton cire zelf te maken en aan te brengen, raden wij u aan voldoende tijd te nemen. Tussen elke laag moet u het goed laten drogen en telkens de laag opschuren. Met beton cire doe het zelf is dit niet anders. Zelf beton cire maken neemt meer tijd in beslag dan wanneer u ons kant-en-klaar product koopt. Aan u om te kijken wat het beste bij uw behoefte aansluit.

Zelf beton cire maken, wat zit er in een Original pakket?

Als u bij ons een pakket cire beton koopt, dan kiest u de kleur die u wenst. U krijgt bij uw pakket alles wat u nodig heeft om bijvoorbeeld beton cire vloeren zelf te doen. U krijgt een primer, die u eerst aanbrengt om de beton cire te laten hechten. Daarnaast krijgt u de producten die u moet mengen om de beton cire zelf te maken: kleurstof, resin en mortel. Eventueel heeft u één of meedere toplagen nodig voor 'natte ruimtes' zoals badkamer, keuken en wc/toilet. Bij uw bestelling zit een set om de producten te mengen en ze daarna te verwerken. U krijgt een uitgebreide handleiding zodat u precies weet hoe u beton cire zelf moet maken en hoe u het moet aanbrengen.

Bestel online

Beton cire vloeren zelf doen is niet moeilijk. Ook andere projecten met doe het zelf beton cire zijn makkelijk te realiseren. Onze klantenservice helpt u graag! Bestel uw beton cire doe het zelf via onze webshop. U krijgt uw bestelling snel geleverd!