Sluiten
Wij helpen je graag met zoeken.

Hier leggen we uit waar je rekening mee moet houden bij het kiezen.

Help mij kiezen

Kant en klare beton ciré

Kant en klare beton cire maakt het u nog makkelijker! Als u beton cire wilt aanbrengen, dan heeft u bij ons de keuze tussen twee types: u kiest voor zelf te mengen, of u kiest voor beton ciré kant en klaar. Beide producten hebben hun voordelen. U kiest precies dat product dat het beste bij uw project past. Komt u er niet goed uit? Wij helpen u gr Toon meer
3 Producten
2 ㎡+ | Bestel Beton Cire per M2

2 ㎡+ | Bestel Beton Cire per M2

✓ Bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft;
✓ Inclusief gratis meng en verwerkingsset;
✓ Inclusief primer voor zuigende en niet zuigende ondergrond.

Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

€ 19,-
Bekijken
1 ㎡ | Beton Cire Proefpakket

1 ㎡ | Beton Cire Proefpakket

✓ Ontdek hoe makkelijk het aanbrengen is;
✓ Bekijk de kleur in de omgeving waar je het wil verwerken;
✓ Het proefpakket wordt geleverd met alle benodigde gereedschap.

Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat

€ 34,95
Bekijken
Beton Ciré Kleurstaal | Collectie 2021/2022

Beton Ciré Kleurstaal | Collectie 2021/2022

✓ Ervaar de kwaliteit van ons product;
✓ Bekijk de kleur in de omgeving waar je het wil verwerken;
✓ De kleurstaal is gratis (max 2), je betaald alleen de verzendkosten.

Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

€ 0,-
Bekijken

Kant en klare beton cire maakt het u nog makkelijker!

Als u beton cire wilt aanbrengen, dan heeft u bij ons de keuze tussen twee types: u kiest voor zelf te mengen, of u kiest voor beton ciré kant en klaar. Beide producten hebben hun voordelen. U kiest precies dat product dat het beste bij uw project past. Komt u er niet goed uit? Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken. Samen maken wij van uw woning een succes!

Waarom beton cire kant en klaar kopen?

Kant en klare beton cire maakt het u gewoon makkelijker. Het mengen van de kleurstof, mortel en resin is reeds door ons gedaan. U hoeft zich hier geen zorgen meer om te maken. Door beton cire kant en klaar te kopen, bespaart u tijd en moeite. Daarnaast is beton cire kant en klaar altijd van een constante kwaliteit. Bij onze zelf te mengen beton cire krijgt u een degelijke handleiding. Maar als u het niet ziet zitten om zelf te mengen, dan kiest u eenvoudig voor onze beton cire kant en klaar. Kant en klare beton ciré kost iets meer dan zelf te mengen product. Echter bespaart u er wel veel tijd mee. Aan u om af te wegen welk product u kiest. We zien bij sommige van onze klanten dat ze een eerste project uitvoeren in kant en klare cire beton en later overstappen op zelf te mengen product. U weet het beste welk product u het liefste heeft. Wij adviseren u graag in de toepassingen en de mogelijkheden!

Wat mag u van Betonstunter verwachten?

Bij elke bestelling van kant en klaar beton cire krijgt u een totaalpakket. Daarin zit onder meer de gratis primer. Deze zorgt voor een goede hechting tussen de ondergrond en de cire beton. U krijgt in uw pakket het kant en klare beton cire dat gelijk kan verwerkt worden. En u krijgt een set met werkmateriaal om het beton cire kant en klaar te verwerken. U hoeft dus niet verschillende fysieke winkels te bezoeken om al uw materiaal bij elkaar te krijgen. Bij Betonstunter wordt alles in één keer geleverd. Zo kunt u onmiddellijk beginnen om uw plannen met beton ciré te realiseren.

Hoe kant en klaar beton cire aanbrengen?

Het aanbrengen van het kant en klaar product is niet moeilijk. U begint met de ondergrond stofvrij en vetvrij te maken. Dan brengt u eerst de primer aan en daarna een of meerdere lagen beton ciré kant en klaar. U werkt dit af met één of meerdere toplagen. Elke laag moet eerst goed drogen en u schuurt elke laag op vooraleer u aan de volgende laag begint. Neem vooral uw tijd en ga niet overhaast te werk. In onze handleiding leest u uitgebreid hoe het moet. Enkel door het volgens de regels uit te voeren, krijgt u een perfect resultaat!

Droge of natte kamers: welk beton cire kant en klaar kopen?

Voor 'natte kamers', dit is bijvoorbeeld de keuken, badkamer en toilet/wc heeft u exact hetzelfde kant en klaar beton cire nodig als in 'droge kamers'. Het enige verschil is dat u in natte kamers meerdere toplagen aanbrengt om het beton cire waterdicht te maken. Geef bij uw bestelling aan welke kamer u wilt afwerken en de toplagen worden automatisch meegeleverd.

Beton ciré kant en klaar kopen bij Betonstunter

U kunt beton ciré kant en klaar kopen via onze website. U heeft keuze uit verschillende kleuren en u kunt al pakketten aankopen vanaf 2 m2. Met kant en klare beton cire realiseert u makkelijk zelf elk project in uw woning. Heeft u nog meer informatie of advies nodig? Contacteer onze klantenservice. Wij zijn er voor u!