Handleidingen »
0

  Kant en klare beton ciré

  Kant en klare beton cire maakt het u nog makkelijker! Als u beton cire wilt aanbrengen, dan heeft u bij ons de keuze tussen twee types: u kiest voor zelf te mengen, of u kiest voor beton ciré kant en klaar. Beide producten hebben hun voordelen. U kiest precies dat product dat het beste bij uw project past. Komt u er niet goed uit? Wij helpen u Toon meer
  3 Producten
  Beton Ciré Kleurstaal | PRO-serie

  Beton Ciré Kleurstaal | PRO-serie

  ✓ Handgemaakte kleurstalen, Beton Ciré op hout;
  ✓ Bekijk de kleur in je eigen projectomgeving;
  ✓ Gratis kleurstaal, je betaalt alleen 3,95 verzendkosten.

  Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

  € 0,-
  Bekijken
  1 ㎡ Proefpakket Beton Ciré | PRO-Serie - Kant & Klaar

  1 ㎡ Proefpakket Beton Ciré | PRO-Serie - Kant & Klaar

  ✓ Ontdek hoe makkelijk het aanbrengen is;
  ✓ Bekijk de kleur in de omgeving waar je het wil verwerken;
  ✓ Optioneel: bestel al het benodigde gereedschap er eenvoudig bij.

  Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat

  € 34,95
  Bekijken
  Beton Cire pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

  Beton Cire pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

  ✓ Selecteer en bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft ;
  ✓ PRO-Serie betreft een systeem met een RAW -laag 1 en FINE-laag 2;
  ✓ Kant & klare beton cire, kies voor gemak.

  € 28,-
  Bekijken

  Kant en klare beton cire maakt het u nog makkelijker!

  Als u beton cire wilt aanbrengen, dan heeft u bij ons de keuze tussen twee types: u kiest voor zelf te mengen, of u kiest voor beton ciré kant en klaar. Beide producten hebben hun voordelen. U kiest precies dat product dat het beste bij uw project past. Komt u er niet goed uit? Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken. Samen maken wij van uw woning een succes!

   

   

  Beton ciré; Prijs - Kant & klaar

  Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
  1m2€28,00€44,00Standaard
  25m2€26,60€41,805%
  35m2€25,20€39,6010%
  45m2€23,80€37,4015%
  95m2€22,40€35,2020%

  Benodigdheden voor het aanbrengen van Beton Ciré

  Betonstunter levert u graag alle benodigdheden tegen scherpe tarieven zoals:

  ✔ Menggarde (niet nodig bij kant & klaar)
  ✔ Roller
  ✔ Verfbak
  ✔ Spaan
  ✔ Blokkwast

  Ondergrond voorbereiden

  ✔ Schuurmachine
  ✔ Stofzuiger
  ✔ Tape

   

  Beton ciré kant en klaar kopen bij Betonstunter

  U kunt betonstuc kant en klaar kopen via onze website. U heeft keuze uit verschillende kleuren en u kunt al pakketten aankopen vanaf 2 m2. Met kant en klare beton cire realiseert u makkelijk zelf elk project in uw woning. Heeft u nog meer informatie of advies nodig? Contacteer onze klantenservice. Wij zijn er voor u!

  Waarom betonstuc kant en klaar kopen?

  Kant en klare beton cire maakt het u gewoon makkelijker. Het mengen van de kleurstof, mortel en resin is reeds door ons gedaan. U hoeft zich hier geen zorgen meer om te maken. Door beton cire kant en klaar te kopen, bespaart u tijd en moeite. Daarnaast is beton cire kant en klaar altijd van een constante kwaliteit. Bij onze zelf te mengen betonlook krijgt u een degelijke handleiding. Maar als u het niet ziet zitten om zelf te mengen, dan kiest u eenvoudig voor onze beton cire kant en klaar. Kant en klare beton ciré kost iets meer dan zelf te mengen product. Echter bespaart u er wel veel tijd mee. Aan u om af te wegen welk product u kiest. We zien bij sommige van onze klanten dat ze een eerste project uitvoeren in kant en klare cire beton en later overstappen op zelf te mengen product. U weet het beste welk product u het liefste heeft. Wij adviseren u graag in de toepassingen en de mogelijkheden!

   

  Wat mag u van Betonstunter verwachten?

  Bij elke bestelling van kant en klaar beton cire krijgt u een totaalpakket. Daarin zit onder meer de gratis primer. Deze zorgt voor een goede hechting tussen de ondergrond en de cire beton. U krijgt in uw pakket het kant en klare beton cire dat gelijk kan verwerkt worden. En u krijgt een set met werkmateriaal om het beton cire kant en klaar te verwerken. U hoeft dus niet verschillende fysieke winkels te bezoeken om al uw materiaal bij elkaar te krijgen. Bij Betonstunter wordt alles in één keer geleverd. Zo kunt u onmiddellijk beginnen om uw plannen met beton ciré te realiseren.

  Hoe kant en klaar betonlook aanbrengen?

  Het aanbrengen van het kant en klaar product is niet moeilijk. U begint met de ondergrond stofvrij en vetvrij te maken. Dan brengt u eerst de primer aan en daarna een of meerdere lagen beton ciré kant en klaar. U werkt dit af met één of meerdere toplagen. Elke laag moet eerst goed drogen en u schuurt elke laag op vooraleer u aan de volgende laag begint. Neem vooral uw tijd en ga niet overhaast te werk. In onze handleiding leest u uitgebreid hoe het moet. Enkel door het volgens de regels uit te voeren, krijgt u een perfect resultaat!

   

  Droge of natte kamers: welk beton cire kant en klaar kopen?

  Voor 'natte kamers', dit is bijvoorbeeld de keuken, badkamer en toilet/wc heeft u exact hetzelfde kant en klaar beton cire nodig als in 'droge kamers'. Het enige verschil is dat u in natte kamers meerdere toplagen aanbrengt om het beton cire waterdicht te maken. Geef bij uw bestelling aan welke kamer u wilt afwerken en de toplagen worden automatisch meegeleverd.

  Veelgestelde vragen
  Wij kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt over het materiaal. Hiernaast zijn de meest gestelde vragen over het aanbrengen met de desbetreffende toepassing te vinden.

  Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

  NR. #1 Beton Cire webshop | Vanaf €19,- per m2
  Hoe lang is kant-en-klare beton ciré houdbaar?
  Hoeveel lagen moet ik aanbrengen voor mijn project klaar is?
  Kan ik nabestellen zonder kleurverschil?
  Wat is het verschil tussen laag 1 en laag 2 van de beton ciré?