• Incl.Excl.
  BTW
 • Handleidingen »
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

    Beton Ciré aanbrengen op een aanrechtblad

    Beton cire aanbrengen op een aanrechtbladzorgt voor de look and feel van een massief keukenblad. Dit is niet van echt beton te onderscheiden en bespaard behoorlijk in de kosten. Toon meer
    2 Producten
    Beton Ciré pakket - Zelf mengen // 18 kleuren

    Beton Ciré pakket - Zelf mengen // 18 kleuren

    ✓ Zelf mengen tot een pasta
    ✓ Volledig pakket met Beton Ciré , primer en indien gekozen een waterdichte coating
    ✓ Scherp geprijsd voor de handige doe-het-zelver

    Laten aanbrengen door een professional? Vraag een prijsindicatie aan.

    € 18,-
    Bekijken
    Beton Ciré pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

    Beton Ciré pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

    ✓ Kant & Klare pasta
    ✓ Volledig pakket met Beton Ciré, primer en indien gekozen een waterdichte coating
    ✓ Iets duurder maar voor iedereen verwerkbaar

    Laten aanbrengen door een professional? Vraag een prijsindicatie aan.

    € 28,-
    Bekijken
    • Beton Ciré laten aanbrengen? Geen probleem Beton Ciré laten aanbrengen? Geen probleem
    • Klanten beoordelen ons met een 9,6. Klanten beoordelen ons met een 9,6.
    • Perfect voor de badkamer, keuken, vloer en wanden. Perfect voor de badkamer, keuken, vloer en wanden.

    Een keukenblad in beton cire zelf maken? Het kan!

    U heeft in uw keuken een beton cire vloer, wanden of plafond? Wilt u misschien een beton cire aanrechtblad laten maken? Dit kan uiteraard. Maar wist u dat u perfect een aanrechtblad in beton cire zelf kunt maken? Als u voor een beton cire aanrechtblad de prijs vergelijkt wanneer u het zelf doet tegenover een beton cire aanrechtblad laten maken, dan merkt u een groot verschil. Het grote voordeel van cire beton is dat u perfect zelf een aanrechtblad in beton cire kan maken. Bij Betonstunter helpen wij u om uw beton cire aanrechtblad zelf te realiseren.

     

     

    Op welke ondergrond uw aanrechtblad in betonstuc maken?

    Een aanrechtblad in beton cire kan op diverse ondergronden aangebracht worden. U kunt de beton cire over een bestaand aanrechtblad aanbrengen. Dit kan een houten of betonnen aanrecht zijn of bijvoorbeeld tegels. Beton cire over het bestaand aanrechtblad aanbrengen, is makkelijk. U hoeft het oude aanrecht niet af te breken en een nieuw te installeren. Beton cire over een bestaand aanrechtblad aanbrengen bespaart u ook heel wat tijd. En tot slot zal betonstuc over het bestaand aanrechtblad aanbrengen u ook heel wat kosten besparen. Onze ervaring met een beton cire aanrechtblad is dat veel van onze klanten ervoor kiezen om zelf aan de slag gaan in plaats van een beton cire aanrechtblad te laten maken.

    Benodigdheden voor het aanbrengen van Beton Ciré op het aanrechtblad

    Betonstunter levert u graag alle benodigdheden tegen scherpe tarieven zoals:

    ✔ Menggarde (niet nodig bij kant & klaar)
    ✔ Roller
    ✔ Verfbak
    ✔ Spaan
    ✔ Blokkwast

    Ondergrond voorbereiden

    ✔ Schuurmachine
    ✔ Stofzuiger
    ✔ Tape

     

     

     

    Onze adviseurs zijn er voor u

    Wij zitten al jarenlang in het vak en hebben met een beton cire aanrechtblad veel ervaring. Wij helpen u dan ook graag om zelf uw aanrechtblad in beton cire te maken. U hoeft met aanrechtbladen in beton cire geen ervaring te hebben. Wij helpen u graag om aan de slag te gaan. Wilt u kant-en-klare beton cire op aanrechtblad of wilt u zelf mengen? Beide zijn mogelijk!

     

    U zit waarschijnlijk nog met heel wat vragen rond een aanrechtblad maken van beton cire. Twijfelt u tussen het laten maken, of het zelf maken van een aanrechtblad van beton cire gaat maken Zelf een aanrechtblad maken van beton cire is vrij eenvoudig. Op de meeleverde documentatie vindt u alle aanwijzingen om beton cire aan te brengen. Onze klantenservice staat ook voor u klaar om vragen te beantwoorden.

    Geef uw keuken een boost met beton cire op het aanrechtblad

    Een beton cire aanrechtblad laten maken geeft uw keuken allure. Maar een aanrechtblad van beton cire zelf maken geeft nog meer voldoening. Klanten van ons die met een aanrechtblad van beton cire ervaring hebben, zijn zeer positief. De beton cire aanrechtblad prijs is laag als u het zelf doet. Een aanrechtblad maken van beton cire is een creatieve activiteit en een uitdaging. Beton cire op het aanrechtblad toepassen is niet moeilijk. Een aanrecht maken van beton cire tilt de uitstraling van uw keuken naar een hoger niveau. Deel ook gerust uw aanrechtblad beton cire ervaringen. Wij horen graag hoe een aanrecht maken van beton cire bij u is verlopen en wat het uiteindelijke resultaat is van beton cire op het aanrechtblad van uw keuken.

    Hoe uw aanrechtblad betonlook zelf maken?

    Heeft u met het maken van een aanrechtblad in beton cire geen ervaring? Geen nood! Uw aanrechtblad met beton cire zelf maken doet u samen met Betonstunter. Beton cire op het aanrecht aanbrengen is niet zo moeilijk. U zorgt voor een egale ondergrond en u kunt starten. Zoals hierboven al beschreven, kan beton cire over een bestaand aanrechtblad heen aangebracht worden. Hoe gaat u te werk? Een keuken is een ‘natte ruimte’. Een aanrechtblad in beton cire moet dan ook perfect waterdicht zijn.

     

    Een aanrechtblad in beton cire maken start met een laag primer. U laat deze vervolgens drogen en schuurt deze op. Daarna brengt u een laag beton cire aan op het aanrechtblad. U laat opnieuw drogen en schuurt het op. Nadat u de betonlook op het aanrechtblad hebt aangebracht, eindigt u met meerdere toplagen. Deze toplagen zijn twee componenten coating waardoor de bovenlaag super sterk wordt en waterafstotend. Hierdoor is het aanrechtblad ijzersterk en waterafstotend.

    Bereken voor uw beton cire aanrechtblad de prijs

    Als u voor een beton cire aanrechtblad de prijs wilt weten, kunt u dit eenvoudig via onze webshop berekenen. Bij het bestellen van het product kiest u voor welke kamer u beton cire nodig heeft. U kiest in dit geval: aanrechtblad beton cire voor keuken. U ziet meteen hoeveel toplagen u moet aanbrengen en u krijgt onmiddellijk voor een beton cire aanrechtblad de prijs voor het aantal m2 dat u nodig heeft. U kunt bij ons al een pakket kopen vanaf 2 m2. Zo realiseert u een beton cire aanrechtblad aan een prijs die correct is. U hoeft nooit teveel product aan te kopen.

    Beton ciré aanrechtblad; Prijs - Traditioneel

    Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
    1m2€19,00€35,00Standaard
    25m2€18,05€33,255%
    35m2€17,10€31,5010%
    45m2€16,15€29,7515%
    95m2€15,20€28,0020%

     

    Beton ciré aanrechtblad; Prijs - Kant & klaar

    Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
    1m2€28,00€44,00Standaard
    25m2€26,60€41,805%
    35m2€25,20€39,6010%
    45m2€23,80€37,4015%
    95m2€22,40€35,2020%

     

    Veelgestelde vragen
    Wij kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt over het materiaal. Hiernaast zijn de meest gestelde vragen over het aanbrengen met de desbetreffende toepassing te vinden.

    Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

    NR. #1 Beton Cire webshop | Vanaf €19,- per m2
    Ik wil graag beton ciré aanbrengen op het aanrechtblad. Hoe doe ik dit?