Metal stuc Bestellen?
0
  Wij helpen je graag met zoeken.

  Hulp nodig? Vertel ons jouw project! Start direct een chat met één van onze collega's.

  Beton Ciré aanbrengen op de vloer

  Wilt u een vloer met beton ciré (laten) aanbrengen? Bekijk de mogelijkheden en de afwerkingen voor een een perfecte egale vloer van beton cire. Toon meer
  3 Producten
  2 ㎡+ | Bestel Beton Cire per M2

  2 ㎡+ | Bestel Beton Cire per M2

  ✓ Selecteer en bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft;
  ✓ Volledig pakket, inclusief primer, beton ciré en indien gekozen een waterdichte toplaag;
  ✓ Zeer geschikt voor droge en natte ruimtes zoals badkamer en douche;

  Advies nodig? Chat met ons

  € 19,-
  Bekijken
  1 ㎡ | Beton Cire Proefpakket

  1 ㎡ | Beton Cire Proefpakket

  ✓ Ontdek hoe makkelijk het aanbrengen is;
  ✓ Bekijk de kleur in de omgeving waar je het wil verwerken;
  ✓ Het proefpakket wordt geleverd met alle benodigde gereedschap.

  Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat

  € 34,95
  Bekijken
  Beton Ciré Kleurstaal | Collectie 2021/2022

  Beton Ciré Kleurstaal | Collectie 2021/2022

  ✓ Ervaar de kwaliteit van ons product;
  ✓ Bekijk de kleur in de omgeving waar je het wil verwerken;
  ✓ De kleurstaal is gratis, maximaal 2 per klant, je betaald alleen de verzendkosten.

  Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

  € 0,-
  Bekijken

  Kies voor een beton cire vloer, strak en hedendaags

  Beton cire op de vloer geeft uw kamer een strakke look. Wist u dat beton cire op de vloer uw woning groter doet lijken, zeker als u de betonstuc vloer in de verschillende kamers laat doorlopen. U kan ook kiezen voor een beton cire vloer buiten en deze eveneens laten aansluiten met uw vloer van binnen. Zo krijgt u een nog groter ruimtegevoel.

   

   

  De voordelen van een betonlook vloer

  Beton cire op de vloer heeft heel wat pluspunten.

   

  • Beton cire op de vloer is watervast. Daarom is een beton cire vloer in de badkamer, keuken en toilet een perfecte oplossing.
  • Een beton cire vloer wordt zonder naden aangebracht. Het is een zeer hygiënische vloer omdat er zich geen bacteriën of vuil nestelen in kieren. Denk hierbij aan een beton cire badkamer vloer of een beton cire vloer in de keuken. Een beton cire vloer schoonmaken is zeer makkelijk. U gaat uw beton cire vloer schoonmaken met een vochtig doek en een neutraal schoonmaakmiddel.
  • Een beton cire vloer zelf aanbrengen is zeker niet moeilijk.
  • Een cire beton vloer kan op diverse ondergronden worden aangebracht. De ondergrond hoeft niet 100% egaal te zijn. Een beton cire vloer kan scheuren en putjes in de onderliggende laag makkelijk vullen of overbruggen.
  • Bij een beton cire vloer is de dikte niet zo extreem. Daardoor heeft u weinig verlies in de hoogte. U moet bijvoorbeeld geen deuren hoger gaan hangen of dorpels hoger steken.
  • U heeft geen grote keuze in kleuren van beton cire op de vloer.
  • Beton cire kan op de vloer, maar ook op wanden en het plafond aangebracht worden. U bepaalt zelf in hoeverre u beton ciré in uw woning verwerkt. En u kunt uw beton cire vloer combineren met andere objecten in beton ciré.
  • De prijs beton van cire vloeren is laag in vergelijking met andere vloeren. Als u de kosten van beton cire vloeren berekent, merkt u dat u heel wat met uw budget kunt aanvangen.
  • Een beton cire vloer geeft een groot ruimtegevoel.

   

  Het gebruik van betonstuc in uw woning

  Met beton ciré kunt u heel creatief omgaan. Combineer het beton cire op de vloer met andere elementen in uw woning. Wat denkt u van een beton cire vloer in de badkamer, gecombineerd met beton cire op de wasbak? Of laat uw beton cire badkamer vloer mooi aansluiten met beton cire op uw badkamermeubels? Denk aan een beton cire badkamer vloer die doorloopt in de slaapkamer. En niet alleen een beton cire badkamer vloer, maar ook vloeren in andere kamers kunt u combineren met meubelen of andere elementen in uw interieur.

   

  Denk aan een tafel in beton ciré, de haard bekleed met beton ciré, een trap of een vensterbank in cire beton. In de keuken combineert u het beton ciré op uw vloer met een beton cire aanrecht of keukenblad. De kosten van een betonstuc vloer vallen heel erg mee. U kunt een beton cire vloer zelf aanbrengen, wat de kosten voor uw vloeren een heel stuk naar beneden halen.

  Betonlook vloer; Prijs - Traditioneel

  Aantal m2Beton ciré Per m2Met 3 laag coatingKorting
  1m2€19,00€43,00Standaard
  25m2€18,05€40,855%
  35m2€17,10€38,7010%
  45m2€16,15€36,5515%
  95m2€15,20€34,4020%

   

  Beton Ciré vloer; Prijs - Kant & klaar

  Aantal m2Beton ciré Per m2Met 3 laag coatingKorting
  1m2€28,00€52,00Standaard
  25m2€26,60€49,405%
  35m2€25,20€46,8010%
  45m2€23,80€44,2015%
  95m2€22,40€41,6020%

  Hoe een beton cire vloer zelf aanbrengen?

  Zoals hierboven al aangegeven, kan u op meerdere soorten ondergrond beton cire vloeren zelf aanbrengen. Denk onder meer aan een oude vloer in tegels of een cementdekvloer. Bij het product wordt altijd een primer mee geleverd waarmee het cire beton veel beter hecht op de ondergrond. Bij het bestellen van het product duidt u aan voor welke toepassing het is. Omdat een beton cire badkamer vloer of vloer in de keuken perfect waterdicht moet zijn, raden wij meerdere toplagen aan. Als hij niet waterdicht is, kan er water insijpelen en kan een beton cire vloer gaan scheuren.

   

  Een beton cire vloer in de badkamer of keuken schoonmaken is ook veel makkelijker als hij van een toplaag is voorzien. U zult bij het bestellen zien dat er voor 'natte' ruimtes een of meerdere toplagen nodig hebben en dat de prijs voor een beton cire vloer hier iets hoger zal liggen. Start het leggen van uw beton cire vloer met het schoonmaken van de ondergrond. Daarna brengt u laag na laag aan, u laat elke laag drogen en schuurt de laag op. Zo gaat u verder tot alle lagen aangebracht zijn. U eindigt met de toplagen. De toplagen zorgen naast dat deze waterafstotend zijn, ook voor een beschermlaag. De coating zorgt er dus eigenlijk voor dat de vloer zeer hard wordt!  U laat alles goed drogen. Nog even de betonlook vloer schoonmaken en u bent klaar!

  Benodigdheden voor het aanbrengen van Beton Ciré op de vloer

  Betonstunter levert standaard alle benodigdheden gratis bij een bestelling vanaf 1m2.

  ✔ Menggarde (niet nodig bij kant & klaar)
  ✔ Roller
  ✔ Verfbak
  ✔ Spaan
  ✔ Blokkwast

  Beton Ciré vloer:

  ✔ Epoxy primer
  ✔ Beton ciré
  ✔ Fixeer
  ✔ Twee componenten coating (3 lagen)

  Optioneel: Tegelprimer voor als je de beton ciré aanbrengt over je tegels heen.

   

   

  Betonstunter helpt u met het leggen van uw vloer

  Wilt u een beton cire badkamer vloer, een betonlook vloer in de keuken, slaapkamer of woonkamer? Wij helpen u graag. Bij elke bestelling krijgt u een verwerkingsset mee met materiaal om het product te mengen en te verwerken. U kiest zelf of u kant-en-klaar beton cire of nog te mengen product kiest. Door zelf aan de slag te gaan haalt u de kosten voor een beton cire vloer heel erg naar beneden.

   

  Uw cire beton vloer online bestellen

  Als u plannen heeft om een beton cire vloer in de badkamer, keuken of andere kamer te leggen, bestelt u gewoon online bij Betonstunter. De kosten van uw betonlook vloer zijn direct duidelijk. Het product voor uw beton cire badkamer vloer, keuken vloer of andere kamers wordt snel geleverd.

   

   

  Heeft u nog vragen over de kosten van beton cire vloeren, hoe u in natte ruimtes zoals de badkamer een beton cire vloer moet aanleggen of hoe u best start aan een beton cire vloer? Contacteer ons via telefoon, mail of via het invulformulier. Wij geven u graag raad over beton cire vloeren voor de badkamer, keuken, toilet, woonkamer of slaapkamer en ook over beton cire vloeren buiten. Heeft u vragen over de kosten van een beton cire vloer of wilt u weten met welke producten u uw beton cire vloer kan schoonmaken? Wij staan voor u klaar!