Sluiten
Wij helpen je graag met zoeken.

Hier leggen we uit waar je rekening mee moet houden bij het kiezen.

Help mij kiezen

Beton Ciré aanbrengen op het Bad

Ga voor een zeer strakke badkamer, kies een bad in beton cire Een bad is voor velen nog altijd een badkuip. Maar wilt u eens wat anders? Kies dan een beton cire bad. Een cire beton bad biedt u al de mogelijkheden waarva u ook maar had gedroomd. U hoeft zich niet aan de standaard afmetingen van een bad te houden. Speel zelf voor interieurarchitect, Toon meer
3 Producten
2 ㎡+ | Bestel Beton Cire per M2

2 ㎡+ | Bestel Beton Cire per M2

✓ Bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft;
✓ Inclusief gratis meng en verwerkingsset;
✓ Inclusief primer voor zuigende en niet zuigende ondergrond.

Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

€ 19,-
Bekijken
1 ㎡ | Beton Cire Proefpakket

1 ㎡ | Beton Cire Proefpakket

✓ Ontdek hoe makkelijk het aanbrengen is;
✓ Bekijk de kleur in de omgeving waar je het wil verwerken;
✓ Het proefpakket wordt geleverd met alle benodigde gereedschap.

Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat

€ 34,95
Bekijken
Beton Ciré Kleurstaal | Collectie 2021/2022

Beton Ciré Kleurstaal | Collectie 2021/2022

✓ Ervaar de kwaliteit van ons product;
✓ Bekijk de kleur in de omgeving waar je het wil verwerken;
✓ De kleurstaal is gratis (max 2), je betaald alleen de verzendkosten.

Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

€ 0,-
Bekijken

Ga voor een zeer strakke badkamer, kies een bad in beton cire

Een bad is voor velen nog altijd een badkuip. Maar wilt u eens wat anders? Kies dan een beton cire bad. Een cire beton bad biedt u al de mogelijkheden waarva u ook maar had gedroomd. U hoeft zich niet aan de standaard afmetingen van een bad te houden. Speel zelf voor interieurarchitect, construeer zelf uw bad en bekleed het met cire beton!

Hoe een beton cire bad realiseren?

Er zijn twee mogelijkheden om een bad in beton cire te maken. Neemt u een badkuip en bekleedt u deze rondom met bijvoorbeeld hout of mdf en bewerk dit met beton cire. Ook een bad met oude tegels kan perfect met beton cire bedekt worden. Een tweede manier is om zelf uw bad op te bouwen en met cire beton het bad te bekleden, dus ook de binnenkant. Dit realiseert u door bijvoorbeeld een badkuip te metsen en de hele constructie met beton cire af te werken. Bij deze manier van werken bestaan er geen randen of overgangen.

Laat uw fantasie de vrije loop, ga voor een beton cire bad

Bij nieuwbouw of renovatie heeft u alle vrijheid om een cire beton bad in uw badkamer te integreren. U kunt het combineren met uw douchebak. U kunt een trap zowel langs de buitenkant als langs de binnenkant installeren zodat u makkelijk in uw bad stapt. Verwerk er zitbankjes in en voorzie enkele nissen in de wanden om uw verzorgingsproducten in op te bergen. Ook het combineren van een bad met een badmeubel, vensterbanken en wanden in beton cire is goed mogelijk!

Cire beton op het bad aanbrengen

Of u nu een ingebouwde badkuip heeft of een zelf geconstrueerd bad, de manier van beton cire in het bad aanbrengen blijft hetzelfde als wanneer u enkel de buitenkant met beton cire afwerkt. U start met primer. De primer is nodig om de bad beton cire optimaal op de ondergrond te laten hechten. Dan volgen er een aantal lagen bad beton cire. Deze lagen worden afgewerkt met op zijn minst 2 toplagen. Deze laatste lagen maken de beton cire van het bad volledig waterdicht.

Degelijk werk met perfect resultaat

Als u de lagen bad beton cire aanbrengt, neem dan vooral uw tijd. Tussen elke laag, ook na de primer, laat u het goed drogen. Wanneer de laag droog is, gaat u deze opschuren en stofvrij maken. Pas dan komt de volgende laag. Lees goed de producthandleiding en u krijgt een perfect resultaat!

U kiest voor een bad in beton cire? Betonstunter helpt u!

Bestel beton cire voor uw bad bij ons. U mag zeker zijn van kwaliteit en perfecte service! U staat er niet alleen voor, onze specialisten helpen u graag. Contacteer ons gerust als u vragen heeft of hulp nodig heeft!