Sluiten
Wij helpen je graag met zoeken.

Hier leggen we uit waar je rekening mee moet houden bij het kiezen.

Help mij kiezen

Beton Ciré voor in de Slaapkamer

Beton cire in de slaapkamer zorgt voor een geheel andere look and feel. Met Beton cire creëert u een echte oase van rust of juist een mooie eyecatcher. De beton cire voor de slaapkamer kunt u zelf aanbrengen, of door een specialist laten aanbrengen. Toon meer
3 Producten
1 ㎡ | Beton Cire Proefpakket

1 ㎡ | Beton Cire Proefpakket

✓ Ontdek hoe makkelijk het aanbrengen is;
✓ Bekijk de kleur in de omgeving waar je het wil verwerken;
✓ Het proefpakket wordt geleverd met alle benodigde gereedschap.

Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat

€ 34,95
Bekijken
2 ㎡+ | Bestel Beton Cire per M2

2 ㎡+ | Bestel Beton Cire per M2

✓ Bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft;
✓ Inclusief gratis meng en verwerkingsset;
✓ Inclusief primer voor zuigende en niet zuigende ondergrond.

Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

€ 19,-
Bekijken
Beton Ciré Kleurstaal | Collectie 2021/2022

Beton Ciré Kleurstaal | Collectie 2021/2022

✓ Ervaar de kwaliteit van ons product;
✓ Bekijk de kleur in de omgeving waar je het wil verwerken;
✓ De kleurstaal is gratis (max 2), je betaald alleen de verzendkosten.

Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

€ 0,-
Bekijken

Beton cire in de slaapkamer, klasse met een warm gevoel

Betonlook en een slaapkamer zou u misschien niet zo gauw met elkaar combineren? Toch is beton ciré voor uw slaapkamer zeer geschikt. Door de unieke structuur creëert cire beton een gezellige, zuiderse sfeer. Het is duurzaam en gaat zeer lang mee. U heeft de keuze uit diverse kleuren en kunt uw slaapkamer aanpassen naar uw gewenste sfeer die u voor uw slaapkamer in gedachten had.

Waarom beton ciré in de slaapkamer?

Cire beton wordt meer en meer gekozen voor slaapkamers. Niet alleen voor de muren, maar ook voor de vloeren wordt het vaker gekozen. Het kan perfect gecombineerd worden met vloerverwarming. Beton ciré voelt aangenaam aan, ook als u op blote voeten loopt. Dit materiaal is na aanbrengen va onze coating zeer sterk en gaat daardoor lang mee. Bovendien is het naadloos en daardoor zeer hygiënisch.

Zelf beton cire in de slaapkamer aanbrengen

U hoeft geen professioneel stukadoor aan te spreken om beton cire in slaapkamers aan te brengen. U kunt dit eenvoudig zelf doen. Bij Betonstunter kiest u uit een pakket beton ciré kant-en-klaar of nog te mengen. De primer die u nodig heeft wordt meegeleverd en u krijgt een gratis verwerkingset set om het product te mengen en aan te brengen. Het aanbrengen is niet zo moeilijk, u kunt het vergelijken met een dikke laag cement, dat u met een spaan aanbrengt.

Diverse toepassingen voor in de slaapkamer

Met beton cire is er in de slaapkamer heel veel mogelijk. Niet alleen vloeren, wanden en het plafond kunnen met cire beton bekleed worden. Ook andere elementen komen hiervoor in aanmerking. Denk bijvoorbeeld aan een console of tafel of de vensterbank. Het zijn slechts een paar voorbeelden die aantonen dat u creatief met beton cire in de slaapkamer kunt omgaan. Er zijn diverse ondergronden waarop beton cire aangebracht kan worden:


Wilt u hier meer over weten? Vraag het ons gerust!

Geef uw slaapkamer een groot ruimtegevoel

Een beton cire vloer laat de slaapkamer groter lijken. De naadloze vloer zorgt voor een groot ruimtegevoel. Als u daarbij ook nog de muren en het plafond in beton ciré afwerkt, wordt dit gevoel nog groter. Heeft u een on-suite badkamer? Dan kunt u perfect de vloer in beton cire van de slaapkamer laten doorlopen in de vloer van de badkamer. Dit geldt ook voor een naadloze aansluiting met de vloer van de gang of de hal.

Beton cire bestellen bij Betonstunter

U bestelt eenvoudig uw cire beton materialen online. Dit kan al vanaf 2 m2. Uw cire beton wordt snel geleverd. Mocht u nog vragen hebben over de toepassingen of het aanbrengen van cire beton, contacteer ons en wij geven u graag raad!