• Incl.Excl.
  BTW
 • Handleidingen »
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

    Beton Ciré aanbrengen in de wand

    Beton ciré wanden bepalen de look van uw woning Wanden maken een groot oppervlak uit in een ruimte. Beton cire look wanden hebben dan ook een grote impact op de uitstraling van een kamer en daarmee ook de sfeer in uw volledige woning. Het kiezen van de juiste beton cire wand is dan ook belangrijk. U kunt beton ciré makkelijk zelf aanbrengen. B Toon meer
    3 Producten
    Beton Ciré pakket - Zelf mengen // 18 kleuren

    Beton Ciré pakket - Zelf mengen // 18 kleuren

    ✓ Zelf mengen tot een pasta
    ✓ Volledig pakket met Beton Ciré , primer en indien gekozen een waterdichte coating
    ✓ Scherp geprijsd voor de handige doe-het-zelver

    Laten aanbrengen door een professional? Vraag een prijsindicatie aan.

    € 18,-
    Bekijken
    Beton Ciré pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

    Beton Ciré pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

    ✓ Kant & Klare pasta
    ✓ Volledig pakket met Beton Ciré, primer en indien gekozen een waterdichte coating
    ✓ Iets duurder maar voor iedereen verwerkbaar

    Laten aanbrengen door een professional? Vraag een prijsindicatie aan.

    € 28,-
    Bekijken
    • Beton Ciré laten aanbrengen? Geen probleem Beton Ciré laten aanbrengen? Geen probleem
    • Klanten beoordelen ons met een 9,6. Klanten beoordelen ons met een 9,6.
    • Perfect voor de badkamer, keuken, vloer en wanden. Perfect voor de badkamer, keuken, vloer en wanden.
    Tegelprimer 10 m2

    Tegelprimer 10 m2

    Gaat u beton ciré over tegels aanbrengen? Voeg dan deze primer toe aan je bestelling.

    € 17,50
    Bekijken

    Beton ciré wanden bepalen de look van uw woning

    Wanden maken een groot oppervlak uit in een ruimte. Beton cire look wanden hebben dan ook een grote impact op de uitstraling van een kamer en daarmee ook de sfeer in uw volledige woning. Het kiezen van de juiste beton cire wand is dan ook belangrijk. U kunt beton ciré makkelijk zelf aanbrengen. Bij Betonstunter helpen wij u hier graag mee.

     

     

    Welke factoren bepalen de kosten van beton een cire wand?

    Als eerste is de kamer waar u de beton cire look wand aanbrengt, van belang. Zo zal een beton cire wand in de badkamer of een beton cire keuken wand anders moeten aangebracht worden dan een beton cire wand in de woonkamer of slaapkamer. Het type kamer waarin u de beton cire look wand wenst, zal een impact hebben op de kosten van de beton cire wand. Om de kosten van een beton cire wand te berekenen, duidt u eenvoudig bij uw bestelling van het product aan voor welke kamer het is. U ziet onmiddellijk wat uw beton cire wand gaat kosten. De kosten beton cire wand variëren in functie van het aantal toplagen die u moet aanbrengen.

     

    De ondergrond speelt geen rol in de kosten voor het aanbrengen van een betonstuc look wand. Of u nu op tegels, hout, MDF of gipsplaat beton cire aanbrengt, dit zal de kosten van de beton cire wand niet beïnvloeden. Uiteraard zal ook de oppervlakte van de beton cire wand meespelen in de prijs. Maar wij hebben al pakketten vanaf een oppervlak van twee m2. Wij helpen u om bij het realiseren van een beton cire wand de kosten zo laag mogelijk te houden, en toch een degelijk resultaat te krijgen.

     

    Beton ciré wand; Prijs - Traditioneel

    Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
    1m2€19,00€35,00Standaard
    25m2€18,05€33,255%
    35m2€17,10€31,5010%
    45m2€16,15€29,7515%
    95m2€15,20€28,0020%

     

    Beton ciré wand; Prijs - Kant & klaar

    Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
    1m2€28,00€44,00Standaard
    25m2€26,60€41,805%
    35m2€25,20€39,6010%
    45m2€23,80€37,4015%
    95m2€22,40€35,2020%

    Benodigdheden voor het aanbrengen van Beton Ciré op een wand

    Betonstunter levert u graag alle benodigdheden tegen scherpe tarieven zoals:

    ✔ Menggarde (niet nodig bij kant & klaar)
    ✔ Roller
    ✔ Verfbak
    ✔ Spaan
    ✔ Blokkwast

    Ondergrond voorbereiden

    ✔ Schuurmachine
    ✔ Stofzuiger
    ✔ Tape

    Hoe een betonlook look wand eigenhandig aanbrengen?

    Bij de start van uw beton cire look wand, maakt u de ondergrond schoon en zo egaal mogelijk. U brengt als eerste een laag primer aan. Deze zit gratis bij uw pakket van uw cire beton product. U laat deze drogen en brengt een laag beton cire op de wand aan. U laat drogen en schuurt de laag op. Zo brengt u een aantal lagen aan, tot u tevreden bent met de dikte. Vervolgens werkt de betonlook wand af met één of meerdere toplagen. Deze toplagen zorgen voor bescherming en dat de wand waterafstotend wordt.

     

    Maak uw beton cire wand volledig waterdicht

    Een beton cire wand in de badkamer of een beton cire keuken wand 2 toplagen nodig hebben. Voor een beton cire wand in de badkamer of beton cire keuken wand is het namelijk cruciaal dat de laag waterdicht is. Zo krijgt u geen lekken wanneer u wat water morst of als er zich condens voordoet. Als u graag meer informatie heeft over het aanbrengen van beton cire in droge of natte ruimtes, vraag het ons gerust. Wij vertellen u alles over beton cire keuken wanden, beton cire wanden in badkamer of toilet/wc.

    Uw woning krijgt een meerwaarde met beton cire look wanden

    Beton cire wanden kosten, in verhouding tot andere types van afwerking, vrij weinig. Producten voor beton cire wanden kosten per m2 namelijk een stuk minder. Als u voor uw beton cire wanden de kosten gaat berekenen, komt u aan zeer democratische prijzen als u uw woning in beton ciré gaat decoreren. Een beton ciré wand is duurzaam en blijft heel wat jaren zijn oorspronkelijke uitstraling behouden. Heel anders dan bij behang of verf, hoeft u beton ciré niet om de zoveel jaar te vervangen. Ook dit kunt u in de kosten van een beton cire wand in calculeren.

     

    U heeft een grote keuze aan kleuren en daardoor geeft u elke kamer een unieke look. Als u een mooie basis kleur kiest, dan kunt u dit met heel wat elementen in uw woning combineren. Hout, metaal, natuursteen of metaal... het staat allemaal uitstekend bij beton ciré. Ook verschillende materialen van meubelen passen bij beton ciré: stoffen, hout, kunststof of leer bijvoorbeeld. Denk bijvoorbeeld aan een beton cire keuken wand met naturel houten keukenkasten. Kies voor een betonlook wand in uw industriële pand en combineer met metaal en baksteen. Of ga voor een beton cire wand in de badkamer van een zeer modern huis. Deze combinaties werken allemaal! Ook wanneer u uw vloeren en plafonds in beton ciré wilt uitvoeren, dan kan dit perfect bij uw wanden in beton ciré aansluiten.

     

    Beton ciré bestelt u eenvoudig bij Betonstunter

    U bestelt uw product voor een beton ciré wand online bij ons. U ziet onmiddellijk de totale kosten voor de beton cire wand. Enkele dagen later worden uw producten geleverd. U hoeft zelf niet te gaan zoeken of voor transport te zorgen. U kunt onmiddellijk aan uw project beginnen. Heeft u nog andere vragen? Contacteer ons en wij geven u graag raad!

    Veelgestelde vragen
    Wij kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt over het materiaal. Hiernaast zijn de meest gestelde vragen over het aanbrengen met de desbetreffende toepassing te vinden.

    Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

    NR. #1 Beton Cire webshop | Vanaf €19,- per m2
    Is elke wand geschikt voor beton ciré?
    Waar moet ik rekening mee houden wanneer ik beton ciré aanbreng op mijn wand?
    Kan ik gaten in de wand boren nadat er beton ciré op is aangebracht?
    Op welke ondergronden kan ik beton ciré aanbrengen?