• Incl.Excl.
  BTW
 • Handleidingen »
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

    Betonstuc aanbrengen op de douche (wand)

    Uw badkamer is de kamer waar u tot rust komt en geniet. Een douche in betonstuc geeft u nog meer dat relaxgevoel. Betonstuc zorgt voor een strakke afwerking. Toon meer
    3 Producten
    Beton Ciré pakket - Zelf mengen // 18 kleuren

    Beton Ciré pakket - Zelf mengen // 18 kleuren

    ✓ Zelf mengen tot een pasta
    ✓ Volledig pakket met Beton Ciré , primer en indien gekozen een waterdichte coating
    ✓ Scherp geprijsd voor de handige doe-het-zelver

    Laten aanbrengen door een professional? Vraag een prijsindicatie aan.

    € 18,-
    Bekijken
    Beton Ciré pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

    Beton Ciré pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

    ✓ Kant & Klare pasta
    ✓ Volledig pakket met Beton Ciré, primer en indien gekozen een waterdichte coating
    ✓ Iets duurder maar voor iedereen verwerkbaar

    Laten aanbrengen door een professional? Vraag een prijsindicatie aan.

    € 28,-
    Bekijken
    • Beton Ciré laten aanbrengen? Geen probleem Beton Ciré laten aanbrengen? Geen probleem
    • Klanten beoordelen ons met een 9,6. Klanten beoordelen ons met een 9,6.
    • Perfect voor de badkamer, keuken, vloer en wanden. Perfect voor de badkamer, keuken, vloer en wanden.
    Tegelprimer - 10 m²

    Tegelprimer - 10 m²

    Tegelprimer is een speciale primer die wordt gebruikt als voorbereiding voor het aanbrengen van Beton Ciré over tegels.

    ✓ Sterke hechting op tegels
    ✓ Creëert egale ondergrond i.c.m. Voegevuller
    ✓ Zeer eenvoudig aan te brengen.

    € 17,50
    Bekijken

    Een betonstuc douche, een luxe gevoel in uw badkamer

    Met betonstuc kunt u uw douche laten opgaan in de ruimte en op die manier een groot ruimtegevoel creëren. Dit is zeker het geval bij een betonstuc inloopdouche. Toch blijft betonstuc altijd levendig. Het is een materiaal met een warme uitstraling. Kiest u voor betonstuc? Dan kiest u voor onze services. Betonstunter is al jarenlang specialist in betonstuc voor de douche. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en u kan altijd rekenen op een uitstekende service. Laat u inspireren en vraag gerust ons advies wanneer u een douchewand met betonstuc wil afwerken. Ook voor andere toepassingen met onze producten zijn wij er voor u!

     

    Waarom kiezen voor betonstuc in de douche?

    Er is enerzijds de esthetische kant om voor een douch in betonstuc te kiezen. Maar er zijn nog veel meer redenen om betonstuc in de douche toe te passen. Betonstuc kan makkelijk waterdicht gemaakt worden. Het bekleden van douchewanden met betonstuc is dan ook de ideale oplossing. Betonstuc is sterk en waterdicht. Betonstuc is daarbij ook bestand tegen vet. Douchewanden in betonstuc zijn dan ook zeer makkelijk te onderhouden. Gebruik neutrale zeep om de douche met betonstuc schoon te houden. En last but not least: een douchewand met betonstuc afwerken kunt u makkelijk zelf doen. Met een beetje moeite en handigheid kunt u zelf een prachtige betonstuc inloopdouche, gewone douche of andere betonstuc projecten realiseren.

    Beton ciré douche (wand); Prijs - Traditioneel

    Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
    1m2€19,00€35,00Standaard
    25m2€18,05€33,255%
    35m2€17,10€31,5010%
    45m2€16,15€29,7515%
    95m2€15,20€28,0020%

    Beton ciré douche (wand); Prijs - Kant & klaar

    Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
    1m2€28,00€44,00Standaard
    25m2€26,60€41,805%
    35m2€25,20€39,6010%
    45m2€23,80€37,4015%
    95m2€22,40€35,2020%

     

    Betonstuc voor de douche en andere toepassingen

    Wil u in uw badkamer niet alleen de douche, maar ook de muren, vloer en plafond met betonstuc afwerken? Dit kan zonder problemen. Betonstuc is op heel veel ondergronden toe te passen. Denk aan hout, cement, baksteen, mdf of kunststof. Ook op tegels is het geen enkel probleem om betonstuc aan te brengen. Denkt u eraan om ook vensterbanken of uw trap mee af te werken met betonstuc. Dit geeft u een nog groter ruimtegevoel. U kiest één kleur voor het geheel of u werkt met contrasterende kleuren tussen bijvoorbeeld de betonstuc vloer, betonstuc plafond en de douchewand in betonstuc. Aan u de keuze. U kan met betonstuc heel creatief aan de slag gaan.

    Zelf een douche in betonstuc maken

    Wil u bijvoorbeeld betonstuc in de inloopdouche of brengt u enkel op de douchewand betonstuc aan? U kunt dit makkelijk zelf doen. Een douchewand in betonstuc wordt laag voor laag opgebouwd. U start met een laag primer. Deze garandeert een hechting tussen de douchewand en de betonstuc. U brengt dan twee lagen beton aan. U brengt vervolgens de toplagen aan: twee lagen voor de wanden, drie lagen voor de vloeren. Hierdoor wordt de betonstuc watervast.

    Kies uit twee varianten betonstuc voor de douche

    Als u de betonstuc voor een inloopdouche, gewone douche of andere oppervlakken in de badkamer bestelt, kies dan uit onze twee varianten: zelf te mengen of kant-en-klaar. Een betonstuc inloopdouche of muren en plafond bijvoorbeeld zijn vrij grote oppervlakken om te bekleden. U wil misschien snel terug uw douche of badkamer kunnen gebruiken. Dan is de kant-en-klare variant een oplossing voor u. U hoeft het product niet meer zelf te mengen. Hiermee bespaart u tijd. Douche betonstuc die u zelf moet mengen is goedkoper. Hierdoor bespaart u dan weer geld. Kies die soort douche betonstuc die u het beste uitkomt.

    Een douche in betonstuc, samen maken wij er een succes van!

    U bestelt betonstuc voor de douche eenvoudig online. Wil u graag meer informatie over een betonstuc inloopdouche? En wil u bijvoorbeeld ook uw slaapkamer, keuken en woonkamer met betonstuc afwerken? Het kan! Deze projecten zijn zeker niet moeilijker te realiseren dan een douchewand in betonstuc.