• Incl.Excl.
  BTW
 • Handleidingen »
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

    Betonstuc voor op de tegels

    Betonstuc over tegels? Het kan zonder problemen! Heeft u een project waarbij u betonstuc over tegels wil aanbrengen? Dit kan perfect met de voegenvuller. Betonstuc over vloertegels vraagt meer aandacht dan bijvoorbeeld betonstuc op muren of vloeren in mdf, beton of cement. Maar het is dus perfect mogelijk met voegenvuller. De voegenvuller en teg Toon meer
    3 Producten
    Beton Ciré pakket - Zelf mengen // 18 kleuren

    Beton Ciré pakket - Zelf mengen // 18 kleuren

    ✓ Zelf mengen tot een pasta
    ✓ Volledig pakket met Beton Ciré , primer en indien gekozen een waterdichte coating
    ✓ Scherp geprijsd voor de handige doe-het-zelver

    Laten aanbrengen door een professional? Vraag een prijsindicatie aan.

    € 18,-
    Bekijken
    Beton Ciré pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

    Beton Ciré pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

    ✓ Kant & Klare pasta
    ✓ Volledig pakket met Beton Ciré, primer en indien gekozen een waterdichte coating
    ✓ Iets duurder maar voor iedereen verwerkbaar

    Laten aanbrengen door een professional? Vraag een prijsindicatie aan.

    € 28,-
    Bekijken
    • Beton Ciré laten aanbrengen? Geen probleem Beton Ciré laten aanbrengen? Geen probleem
    • Klanten beoordelen ons met een 9,6. Klanten beoordelen ons met een 9,6.
    • Perfect voor de badkamer, keuken, vloer en wanden. Perfect voor de badkamer, keuken, vloer en wanden.
    Tegelprimer - 10 m²

    Tegelprimer - 10 m²

    Tegelprimer is een speciale primer die wordt gebruikt als voorbereiding voor het aanbrengen van Beton Ciré over tegels.

    ✓ Sterke hechting op tegels
    ✓ Creëert egale ondergrond i.c.m. Voegevuller
    ✓ Zeer eenvoudig aan te brengen.

    € 17,50
    Bekijken

    Betonstuc over tegels? Het kan zonder problemen!

    Heeft u een project waarbij u betonstuc over tegels wil aanbrengen? Dit kan perfect met de voegenvuller. Betonstuc over vloertegels vraagt meer aandacht dan bijvoorbeeld betonstuc op muren of vloeren in mdf, beton of cement. Maar het is dus perfect mogelijk met voegenvuller. De voegenvuller en tegelprimer zorgen ervoor dat uw verbruik van de betonstuc niet hoger liggen. U kunt betonstuc over tegels zeer makkelijk zelf toepassen.

     

     

    Betonstuc over tegels, hoe toepassen?

    Als u betonstuc in de badkamer over tegels wilt aanbrengen om deze van een geheel nieuwe look te voorzien, dan is dat eenvoudig zelf te doen.

    Ook een achterwand bij het aanrechtblad kunt u eenvoudig met voegenvuller en betonstuc omtoveren tot een geweldig geheel. Hoe gaat u te werk? De grote uitdaging van betonstuc over tegels is om de ondergrond helemaal egaal te maken, hier gebruikt u onze voegenvuller voor. Het grote voordeel van betonstuc over tegels is dat u de oude tegels niet hoeft te verwijderen. De betonstuc kan er gewoon overheen aangebracht worden. U moet er wel voor zorgen dat de ondergrond helemaal vlak is. Bij betonstuc over badkamertegels of tegels op een keukenwand en bij betonstuc over vloertegels is het dus noodzakelijk om de voegenvuller te gebruiken om de ondergrond egaal te maken. Het betekent dat u met een filler de kieren tussen de tegels moet dichtmaken. Betonstuc over tegels in de badkamer of betonstuc over vloertegels is niet moeilijker dan wanneer u betonstuc op een andere ondergrond aanbrengt. Eens de filler goed is aangebracht, schuurt u deze laag op en uw oppervlak is klaar voor de betonstuc.    Betonstuc over badkamertegels of over vloertegels zelf aanbrengen

    Twijfelt u of u betonstuc in de badkamer over tegels zou aanbrengen of voelt u zich niet zeker of betonstuc over vloertegels wel gaat lukken? Geen nood. Onze producten zijn zodanig ontworpen dat elke doe-het-zelver betonstuc over tegels in de badkamer of betonstuc over vloertegels kan toepassen. Een eerste laag die nodig is, is de primer. Deze is onmisbaar voor een perfecte hechting tussen de betonstuc en de tegels. Dan brengt u twee lagen betonstuc over de badkamertegels aan. De afwerking van de betonstuc over de badkamertegels gebeurt met meerdere toplagen. U voorziet twee lagen voor de wanden en drie lagen voor de vloer. Deze toplagen zorgen voor slijtvastheid en waterdichtheid van de betonstuc over de tegels in de badkamer.

    Betonstuc over tegels in de badkamer of elders in uw woning, pure styling

    Wanneer u betonstuc in de badkamer over tegels aanbrengt, geeft u deze kamer een totaal ander uitzicht. Betonstuc in de badkamer over tegels aanbrengen laat uw badkamer veel groter lijken. Dit geldt ook voor betonstuc over vloertegels. Een naadloze vloer en wanden creëren een strakke en moderne look. Uw badkamer of keuken krijgen een stoere look en een gezellige uitstraling. U heeft de keuze uit talloze kleuren. En u kan met onze pigmenten zelf uw kleuren samenstellen.

    Betonstuc over tegels in de badkamer, makkelijk te onderhouden

    Betonstuc in de badkamer over tegels is zeer sterk. Het is naadloos en vertoont geen naden of kieren. Daardoor is betonstuc over badkamertegels zeer makkelijk te onderhouden. U gebruikt een neutrale zeep of u maakt gebruikt van onze Beton Ciré onderhoudsset. Als u betonstuc in de badkamer over tegels aanbrengt, kiest u voor duurzaamheid. U zal nog vele jaren van de betonstuc over de badkamertegels genieten!

    Betonstuc aankopen bij Betonstunter

    Kies voor uw betonstuc over tegels in de badkamer onze kwaliteitsproducten. Gaat u voor een kant-en-klaar product of wil u de betonstuc zelf mengen? Aan u de keuze. Naast de verkoop van betonstuc kan u bij ons ook rekenen op een uitstekende service. U kunt ons uw vragen stellen en u kunt bij ons een gratis beton cire workshop volgen. Wij zijn uw partner wanneer u zelf beton cire wil toepassen!

    Beton ciré over tegels; Prijs - Traditioneel

    Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
    1m2€19,00€35,00Standaard
    25m2€18,05€33,255%
    35m2€17,10€31,5010%
    45m2€16,15€29,7515%
    95m2€15,20€28,0020%

    Beton ciré over tegels; Prijs - Kant & klaar

    Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
    1m2€28,00€44,00Standaard
    25m2€26,60€41,805%
    35m2€25,20€39,6010%
    45m2€23,80€37,4015%
    95m2€22,40€35,2020%