• Incl.Excl.
  BTW
 • Handleidingen »
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

    Betonstuc aanbrengen op een aanrechtblad

    Wil u uw keuken een hedendaagse look geven? Dit kan perfect met een aanrecht in betonstuc. Het is niet alleen modern en trendy, het is ook nog eens makkelijk te onderhouden en sterk. Toon meer
    2 Producten
    Beton Ciré pakket - Zelf mengen // 18 kleuren

    Beton Ciré pakket - Zelf mengen // 18 kleuren

    ✓ Zelf mengen tot een pasta
    ✓ Volledig pakket met Beton Ciré , primer en indien gekozen een waterdichte coating
    ✓ Scherp geprijsd voor de handige doe-het-zelver

    Laten aanbrengen door een professional? Vraag een prijsindicatie aan.

    € 18,-
    Bekijken
    Beton Ciré pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

    Beton Ciré pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

    ✓ Kant & Klare pasta
    ✓ Volledig pakket met Beton Ciré, primer en indien gekozen een waterdichte coating
    ✓ Iets duurder maar voor iedereen verwerkbaar

    Laten aanbrengen door een professional? Vraag een prijsindicatie aan.

    € 28,-
    Bekijken
    • Beton Ciré laten aanbrengen? Geen probleem Beton Ciré laten aanbrengen? Geen probleem
    • Klanten beoordelen ons met een 9,6. Klanten beoordelen ons met een 9,6.
    • Perfect voor de badkamer, keuken, vloer en wanden. Perfect voor de badkamer, keuken, vloer en wanden.

    Maak zelf een betonstuc aanrechtblad, een echte eyecatcher!

    Is een betonstuc aanrecht makkelijk zelf te doen? Zeker weten! En hoe zit het met de betonstuc aanrechtblad prijs? Ook hierover hoeft u zich geen zorgen te maken. Een aanrechtblad in betonstuc kost niet meer dan een ander aanrechtblad. Kies hier uw betonstuc en maak uw aanrechtblad zelf!

     

     

    Talloze styling mogelijkheden met een betonstuc aanrechtblad?

    Een betonstuc aanrechtblad laat u toe om uw aanrecht volledig in uw keuken te laten passen. Een betonstuc aanrecht dat u zelf maakt, is puur maatwerk. Het past altijd, op welke plek u het ook in de keuken plaatst. En u heeft een enorme keuze aan kleuren in onze aanrecht betonstuc. De kleuren van het betonstuc voor een aanrechtblad die u in onze webshop vindt, zijn standaardkleuren. Wil u een aanrecht betonstuc in een nog andere kleur? Geen probleem. Wij verkopen pigmenten die u eenvoudig doorheen een basiskleur mengt. Zo kunt u uw betonstuc aanrechtblad volledig afstemmen op de kleuren die al in uw keuken of elders in uw interieur voorkomen. Betonstuc kunt u uiteraard ook op andere oppervlakken verwerken: vloer, muren, plafond, vensterbanken... Kies dezelfde kleur voor het aanrechtblad in betonstuc als de kleur van andere interieurelementen of ga voor leuke, hippe combinaties of contrasten. Dit is nu eenmaal het grote voordeel van een betonstuc aanrecht zelf te maken. Wil u toch vooraf een proefpakket om de kleur te testen? Het kan!    Op welke ondergrond mag betonstuc aanrechtblad worden aangebracht?

    Betonstuc over bestaand aanrechtblad aanbrengen bespaart u heel wat tijd en is zeer voordelig voor uw budget. Betonstuc is op een groot aantal types ondergrond toepasbaar. Bent van plan om op een nieuw aanrechtblad betonstuc toe te passen? Dan maakt u een aanrechtblad van mdf of beton. Hierop brengt u dan de betonstuc aan. Wil u betonstuc over een bestaand aanrechtblad aanbrengen? Dit kan zonder problemen. Denk hierbij aan het toepassen van betonstuc over bestaand aanrechtblad in hout of tegels. Waar u wel moet op letten is dat de ondergrond helemaal egaal is. De laag betonstuc over het aanrechtblad heeft slechts een dikte van 1,00 mm. Elke oneffenheid in de ondergrond zal u doorheen de betonstuc over het aanrechtblad zien. Wil u betonstuc over een bestaand aanrechtblad aanbrengen waar scheuren en gaten in zijn? Geen probleem. U egaliseert het eerst met een filler.

    Een betonstuc aanrecht zelf doen

    Betonstunter geeft u de mogelijkheid om zelf betonstuc over een aanrechtblad aan te brengen. Wij bieden gereedschapssets waarmee u zeer makkelijk een aanrecht in betonstuc creëert. U koopt bij ons een volledig pakket: primer, betonstuc voor het aanrecht en de coating lagen. U maakt eerst de ondergrond helemaal stofvrij, egaal en vetvrij. Hierop komt de primer, daarna twee lagen aanrechtblad betonstuc en daarna minimum 2 lagen coating. Als u deze aanwijzingen volgt, maakt u uw aanrecht betonstuc helemaal waterdicht.

    Kies uit twee varianten: kant-en-klaar of zelf mengen

    Bij Betonstunter vindt u twee soorten aanrechtblad betonstuc. De kant-en-klare aanrecht betonstuc geeft minder werk. U hoeft deze niet meer zelf te mengen. Bij de traditionele betonstuc voor het aanrechtblad is de prijs lager, maar deze moet u zelf nog mengen. Aan u de keuze welke variant u kiest.

    Aanrechtblad betonstuc hier kopen

    Wil u voor de betonstuc voor het aanrechtblad de prijs berekenen? Wij doen dit voor u! Wanneer u uw bestelling voor de betonstuc voor uw aanrecht in ons systeem invoert, krijgt u onmiddellijk de betonstuc voor aanrechtblad prijs te zien. Merk ook op dat wij al betonstuc verkopen in een pakket vanaf 2m2. Hierdoor heeft u nooit grote overschotten. Ook daardoor is bij onze betonstuc voor het aanrechtblad de prijs nooit te hoog. Wil u graag meer weten over onze betonstuc voor aanrecht? Onze klantenservice helpt u verder!

    Betonstuc aanrechtblad; Prijs - Traditioneel

    Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
    1m2€19,00€35,00Standaard
    25m2€18,05€33,255%
    35m2€17,10€31,5010%
    45m2€16,15€29,7515%
    95m2€15,20€28,0020%

     

    Betonstuc aanrechtblad; Prijs - Kant & klaar

    Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
    1m2€28,00€44,00Standaard
    25m2€26,60€41,805%
    35m2€25,20€39,6010%
    45m2€23,80€37,4015%
    95m2€22,40€35,2020%