/* HIERONDER JE HEADER CODE PLAKKEN */ /* ^^^ HIERBOVEN JE HEADER CODE PLAKKEN ^^^ */
Handleidingen »
0

  Betonstuc voor in de keuken

  Een keuken in betonstuc afwerken zorgt voor een strakke en tegelijkertijd levendige look. Daarbij is het naadloos en dus eenvoudig schoon te houden. Met 75+ kleuren is er altijd een passende kleur te vinden! Toon meer
  3 Producten
  Beton Cire pakket - Zelf mengen // 12 kleuren

  Beton Cire pakket - Zelf mengen // 12 kleuren

  ✓ Selecteer en bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft;
  ✓ Volledig pakket, inclusief primer, beton ciré en indien gekozen een waterdichte toplaag;
  ✓ Het zelf mengen pakket is zeer scherp geprijsd;

  Advies nodig? Chat met ons

  € 18,-
  Bekijken
  Beton Cire pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

  Beton Cire pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

  ✓ Selecteer en bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft ;
  ✓ PRO-Serie betreft een systeem met een RAW -laag 1 en FINE-laag 2;
  ✓ Kant & klare beton cire, kies voor gemak.

  € 28,-
  Bekijken
  Tegelprimer en voegenvuller

  Tegelprimer en voegenvuller

  Gaat u beton ciré over tegels aanbrengen? Voeg dan deze primer en voegenvuller toe aan je bestelling. Vul exact het aantal m2 in dat je nodig hebt.

  € 3,50
  Bekijken

  Betonstuc in de keuken, ga voor alledaagse luxe

  Een betonstuc keuken ziet er stoer uit maar zonder ruw over te komen. Als u uw keuken een boost wil geven, dan is betonstuc helemaal wat u zoekt. Het is makkelijk zelf aan te brengen. Daarbij zijn voor betonstuc in de keuken de kosten vrij behoorlijk. Ontdek bij Betonstunter hoe u uw keuken in betonstuc kunt afwerken.

   

  Wat is mogelijk met betonstuc voor de keuken?

  In een keuken is betonstuc ideaal voor heel wat oppervlakken. Vloeren en wanden kunt u perfect met betonstuc bekleden. Ook vensterbanken, schoorstenen en andere elementen in de keuken zijn probleemloos met betonstuc te bekleden. Wil u, naast een betonstuc muur in de keuken, ook kasten en uw wasbak met betonstuc afwerken? Dit kan perfect. Als u voor een betonstuc keuken de kosten berekent, dan komt u vaak tot de conclusie dat dit helemaal niet duur is. Enkele lagen gewone muurverf of behang dat speciaal voor keukens is bedoeld, is niet altijd goedkoper dan wanneer u uw keuken met betonstuc afwerkt.

  Betonstuc in de keuken voor de achterwand? Geen probleem!

  Een betonstuc keuken achterwand, namelijk het gedeelte tussen de onderste en de bovenste keukenkasten, vraagt extra aandacht. Vet- en waterspatten komen hier veelvuldig voor en zijn vaak niet meer weg te krijgen. Maar met een betonstuc achterwand in keuken is dit probleem opgelost. De betonstuc keuken achterwand is sterk en daarbij maakt u de betonstuc helemaal waterdicht. Betonstuc is zeer makkelijk te onderhouden met water en neutrale zeep. Het kan zijn dat de betonstuc achterwand in de keuken verkleurt als er water op komt, maar dit droogt weer snel op en de betonstuc krijgt zijn oorspronkelijke kleur terug.

  Betonstuc keuken Prijs - Traditioneel

  Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
  1m2€19,00€35,00Standaard
  25m2€18,05€33,255%
  35m2€17,10€31,5010%
  45m2€16,15€29,7515%
  95m2€15,20€28,0020%

  Betonstuc keuken Prijs - Kant & klaar

  Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
  1m2€28,00€44,00Standaard
  25m2€26,60€41,805%
  35m2€25,20€39,6010%
  45m2€23,80€37,4015%
  95m2€22,40€35,2020%

   

  Waarop moet u letten als u betonstuc in de keuken aanbrengt?

  Maak de ondergrond helemaal schoon. Verwijder alle stof en vuil. Gaten en kieren moet u zorgvuldig dichtstoppen. In principe is betonstuc in de keuken mogelijk op meerdere types ondergrond: mdf, hout, tegels, cement, beton en kunststof bijvoorbeeld. Maar betonstuc is zeer dun, namelijk 1,00 mm. Daardoor ziet u de oneffenheden in de ondergrond doorheen de betonstuc. Gebruik een filler om alle gaten te dichten en het oppervlak effen te maken.

   

    
   Traditioneel

   PRO-Serie
   Prijs per m2 €19,-
   € 28,-

   Type Zelf mengen
   Kant & klaar

   Projectomvang Drie tot vier dagen
   Slechts twee dagen

   Kleuren 12 kleuren
   60+ kleuren

   Systeem 1 korreldikte


   Laag 1: Dikke korrel (RAW)
   Laag 2: Fijne korrel (FINE) 

   

  Het aanbrengen van betonstuc in keuken

  Een eerste laag is de primer laag. Deze primer garandeert de hechting tussen de ondergrond en de betonstuc. Daarna volgen er twee lagen betonstuc. Vervolgens werkt u af met de nodige toplagen. Voor de wanden volstaan 2 toplagen. Op de vloer brengt u 3 toplagen aan. Wil u uw wasbak ook bekleden met betonstuc? Voorzie hier eveneens 3 toplagen. En wenst u daarbij een betonstuc keuken achterwand? Ook deze krijgt 3 toplagen. Deze coating maakt uw betonstuc keuken achterwand en andere oppervlakken perfect vuilbestendig en waterdicht.

  Keuken betonstuc kopen doet u bij Betonstunter

  Heeft u precies die keuken betonstuc gevonden om een volledige keuken, enkel de vloer of bijvoorbeeld een betonstuc keuken achterwand te maken? Of wil u een of meerdere betonstuc muren in de keuken zelf doen? U berekent hoeveel m2 u nodig heeft en doet uw bestelling via onze webshop. Zoekt u bepaalde specifieke kleuren en wil u deze zelf maken met pigmenten? Bestel deze pigmenten dan meteen mee. Wilt u toch liever eerst kijken hoe een bepaalde kleur in uw keuken past? Dan vraagt u een proefpakket. Dit is goed voor 1 m2. Wij leveren altijd uit voorraad, zodat u heel snel aan de slag kan. Wenst u advies of meer informatie over onze producten en hoe u ze moet aanbrengen? Vraag het ons gerust, wij helpen graag!

  Zoek je enkel de coating om je (keuken)muur te beschermen? Klik dan hier.