• Incl.Excl.
  BTW
 • Handleidingen »
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

    Betonstuc voor in de Woonkamer

    Betonstuc in de woonkamer, stijlvol en trendy Betonstuc geeft aan uw leefruimtes een natuurlijke en stoere uitstraling. U brengt een grote dosis warmte en gezelligheid in uw woonkamer als u voor betonstuc kiest. Maar hoe maakt u uw keuze voor betonstuc in de woonkamer? Gaat u met betonstuc één muur van de woonkamer afwerken of gaat u voor het Toon meer
    2 Producten
    Beton Ciré pakket - Zelf mengen // 18 kleuren

    Beton Ciré pakket - Zelf mengen // 18 kleuren

    ✓ Zelf mengen tot een pasta
    ✓ Volledig pakket met Beton Ciré , primer en indien gekozen een waterdichte coating
    ✓ Scherp geprijsd voor de handige doe-het-zelver

    Laten aanbrengen door een professional? Vraag een prijsindicatie aan.

    € 18,-
    Bekijken
    Beton Ciré pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

    Beton Ciré pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

    ✓ Kant & Klare pasta
    ✓ Volledig pakket met Beton Ciré, primer en indien gekozen een waterdichte coating
    ✓ Iets duurder maar voor iedereen verwerkbaar

    Laten aanbrengen door een professional? Vraag een prijsindicatie aan.

    € 28,-
    Bekijken
    • Beton Ciré laten aanbrengen? Geen probleem Beton Ciré laten aanbrengen? Geen probleem
    • Klanten beoordelen ons met een 9,6. Klanten beoordelen ons met een 9,6.
    • Perfect voor de badkamer, keuken, vloer en wanden. Perfect voor de badkamer, keuken, vloer en wanden.

    Betonstuc in de woonkamer, stijlvol en trendy

    Betonstuc geeft aan uw leefruimtes een natuurlijke en stoere uitstraling. U brengt een grote dosis warmte en gezelligheid in uw woonkamer als u voor betonstuc kiest. Maar hoe maakt u uw keuze voor betonstuc in de woonkamer? Gaat u met betonstuc één muur van de woonkamer afwerken of gaat u voor het hele plaatje in betonstuc? Kiest u voor één kleur of combineert u meerdere tinten met elkaar? Het kan allemaal. Met betonstuc in de woonkamer heeft u heel veel mogelijkheden. U kiest voor zelf te mengen of kant-en-klaar product. En u kunt het ook nog eens zelf aanbrengen. Wij staan klaar voor u om u te helpen uw woning te stylen met dit bijzondere product.

         Betonstuc in de woonkamer, kies voor perfecte combinaties

    Wanneer u kiest voor betonstuc in de woonkamer, dan zijn de mogelijkheden onuitputtelijk. U kiest bijvoorbeeld een bepaalde voor één betonstuc muur in de woonkamer, een andere muur werkt u in een andere kleur af. Of u maakt een contrast tussen de betonstuc op de muur van de woonkamer en de betonstuc op de vloer. Hou bij uw keuze ook rekening met de kleuren die nu al voorkomen in uw interieur. Denk aan ramen en deuren, balken in het plafond of trappen. Anderzijds stemt u de betonstuc voor de woonkamer af op uw meubels, verlichting, muurdecoratie en accessoires. Hoe meer u alle elementen op elkaar afstemt, hoe stijlvoller het geheel wordt.

     

     

    Betonstuc voor meerdere elementen in de woonkamer

    Wist u dat betonstuc geschikt is voor heel wat types ondergrond? Dit maakt het u mogelijk om ook andere interieurstukken in uw woonkamer met betonstuc af te werken. Wil u niet alleen betonstuc op de muur van de woonkamer aanbrengen, maar bijvoorbeeld ook op een trap of op vensterbanken? Het kan perfect. En het gaat nog verder! Stel dat u betonstuc voor de muur in de woonkamer hebt gekozen maar u wil ook meubels in dezelfde afwerking: een tafel, een tv-meubel of een kastje bijvoorbeeld. Ook dit kan! Een schoorsteenmantel of een werkblad, een zitbank of uw stoelen… het kan allemaal afgewerkt worden met betonstuc. Betonstuc is namelijk op heel wat materialen toepasbaar: tegels, hout, mdf, cement, beton en zelfs op kunststof. Daardoor kunt u zo veel of zo weinig betonstuc in de woonkamer aanbrengen als u zelf wil.

     

    Zelf betonstuc in de woonkamer aanbrengen

    Betonstuc zelf aanbrengen is niet moeilijk. Het bestaat uit verschillende lagen die u een voor een aanbrengt. Maak de ondergrond volledig proper en egaal. De eerste laag is een primer. Deze zorgt dat de betonstuc goed hecht. Daarna komen twee lagen betonstuc en u werkt af met een of meerdere toplagen. Het aantal toplagen dat u nodig heeft, vindt u wanneer u uw bestelling plaatst (bij ‘ruimte’). Zo zal betonstuc voor de muur in de woonkamer één toplaag nodig hebben, de vloer drie toplagen. Heeft u hierover nog twijfels of vragen? Dan helpen wij u graag!

     

     

    Hoeveel betonstuc heeft u nodig?

    Wanneer u gaat berekenen hoeveel betonstuc u nodig heeft, reken dan ruim. De hoeveelheden die wij aangeven zijn gebaseerd op een laag betonstuc van 1,00 mm dik. Het kan echter gebeuren dat u een iets dikkere laag aanbrengt. Voor millimeter dat de laag dikker is, zal u dan ook 10% meer van het product nodig hebben. Maar wees gerust, u hoeft geen te grote hoeveelheden aan te kopen. We hebben al pakketten vanaf 2m2.

    Betonstuc voor de woonkamer hier kopen

    Betonstunter is al vele jaren topleverancier van betonstuc. Zoekt u betonstuc voor de muur van de woonkamer, voor vloeren, plafond of andere toepassingen? U vindt het hier! U stuurt uw bestelling online door en wij leveren zeer snel.

    Beton ciré woonkamer Prijs - Traditioneel

    Aantal m2Beton ciré Per m2Met 1 laag coatingKorting
    1m2€19,00€27,00Standaard 
    25m2€18,05€25,655%
    35m2€17,10€24,3010%
    45m2€16,15€22,9515%
    95m2€15,20€21,6020%

    Beton ciré woonkamer Prijs - Kant & klaar

    Aantal m2Beton ciré Per m2Met 1 laag coatingKorting
    1m2€28,00€36,00Standaard
    25m2€26,60€34,205%
    35m2€25,20€32,4010%
    45m2€23,80€30,6015%
    95m2€22,40€28,8020%