• Incl.Excl.
  BTW
 • Handleidingen »
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

    Betonstuc voor in de badkamer

    Uw badkamer is een plek om te relaxen en te genieten. Door betonstuc, ook wel beton cire genoemd, voor de badkamer te kiezen, creëert u een warme uitstraling. Toon meer
    3 Producten
    Beton Ciré pakket - Zelf mengen // 18 kleuren

    Beton Ciré pakket - Zelf mengen // 18 kleuren

    ✓ Zelf mengen tot een pasta
    ✓ Volledig pakket met Beton Ciré , primer en indien gekozen een waterdichte coating
    ✓ Scherp geprijsd voor de handige doe-het-zelver

    Laten aanbrengen door een professional? Vraag een prijsindicatie aan.

    € 18,-
    Bekijken
    Beton Ciré pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

    Beton Ciré pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

    ✓ Kant & Klare pasta
    ✓ Volledig pakket met Beton Ciré, primer en indien gekozen een waterdichte coating
    ✓ Iets duurder maar voor iedereen verwerkbaar

    Laten aanbrengen door een professional? Vraag een prijsindicatie aan.

    € 28,-
    Bekijken
    • Beton Ciré laten aanbrengen? Geen probleem Beton Ciré laten aanbrengen? Geen probleem
    • Klanten beoordelen ons met een 9,6. Klanten beoordelen ons met een 9,6.
    • Perfect voor de badkamer, keuken, vloer en wanden. Perfect voor de badkamer, keuken, vloer en wanden.
    Tegelprimer 10 m2

    Tegelprimer 10 m2

    Gaat u beton ciré over tegels aanbrengen? Voeg dan deze primer toe aan je bestelling.

    € 17,50
    Bekijken

    Betonstuc in de badkamer, naadloze afwerking!

    Een badkamer met betonstuc heeft iets stoers en tegelijk toch gezelligs. Welke betonstuc badkamer kleuren zal u kiezen, hoeveel heeft u nodig en wat zal een betonstuc badkamer kosten? Dit zijn vragen die u zich stelt als u gaat voor betonstuc voor de badkamer. Bedenk hierbij dat u betonstuc badkamer zelf kunt doen. Dit verhoogt de mogelijkheden wat betreft uw budget. En u kunt daarbij ook volledig uw eigen inspiratie volgen. Wij helpen u hierbij!

     

     

    Uw badkamer met betonstuc afwerken, kies uw kleuren

    Wij hebben betonstuc voor de badkamer in kleuren die bij uw stijl passen. U kiest voor een van onze standaardkleuren. Of u kunt zelf betonstuc badkamer in kleuren naar wens maken. Hiervoor mengt u pigmenten doorheen betonstuc in een basiskleur. Vraag ons hierover gerust meer informatie!    Betonstuc in de badkamer zelf doen

    Kunt u betonstuc in een badkamer zelf doen? Zeker weten! In de badkamer betonstuc aanbrengen is niet moeilijk. Betonstuc voor de badkamer bestaat uit meerdere lagen. Zorg eerst dat de ondergrond volledig stof- en vetvrij is en ook effen. U begint met een laag primer. Dit zorgt ervoor dat de badkamer betonstuc goed zal hechten. Daarna brengt u twee lagen betonstuc voor badkamer aan en u werkt het daarna af met meerdere toplagen. Een badkamer is wat we noemen een 'vochtige' ruimte. Het is belangrijk dat u voldoende lagen coating aanbrengt: muren twee lagen, vloer drie lagen. Daardoor wordt uw badkamer met betonstuc volledig waterdicht en vermijdt u blijvende schade door doorsijpelen van water.

    Betonstuc badkamer Prijs - Traditioneel

    Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
    1m2€19,00€35,00Standaard
    25m2€18,05€33,255%
    35m2€17,10€31,5010%
    45m2€16,15€29,7515%
    95m2€15,20€28,0020%

    Betonstuc badkamer Prijs - Kant & klaar

    Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
    1m2€28,00€44,00Standaard
    25m2€26,60€41,805%
    35m2€25,20€39,6010%
    45m2€23,80€37,4015%
    95m2€22,40€35,2020%

    Wat kan u zoal in de badkamer met betonstuc afwerken?

    In principe kunt u alle oppervlakken in de badkamer met betonstuc bekleden: plafond, muren en vloeren, en zelfs de (inloop)douche en wasbak. Ook badkamerkasten en vensterbanken kunt perfect een laag betonstuc geven. Door creatief en stijlvol om te springen met betonstuc maakt u iets bijzonders van uw badkamer. In een badkamer met betonstuc krijgt u een groot spa-gevoel. U creëert er uw eigen relaxruimte. En door betonstuc badkamer zelf te doen, vallen de kosten voor betonstuc in de badkamer heus wel mee.

    Wat zal betonstuc in de badkamer kosten?

    Wilt u voor de betonstuc voor de badkamer de kosten berekenen? Bereken het aantal m2 dat u nodig heeft. Kiest u voor meerdere betonstuc badkamer kleuren? Hou hiermee dan ook rekening. Voorzie een ruime hoeveelheid aan badkamer betonstuc. Een badkamer met betonstuc bekleden gebeurt in een laag van 1,00 mm. Van zodra u de betonstuc er iets dikker op zet, heeft u al gauw wat meer product nodig. De betonstuc voor de badkamer kosten worden ook bepaald door het aantal toplagen dat u nodig heeft. Dit wordt in onze webwinkel voor u berekend als u uw bestelling plaatst. Betonstuc in de badkamer zelf doen bespaart u heel wat geld. Daarnaast heeft u ook nog eens de keuze tussen kant-en-klaar of zelf te mengen betonstuc voor badkamer. Het laatste is goedkoper dan het eerste. 

     

    Indien u betonstuc over bestaande tegels wil aanbrengen, dan heeft u hiervoor tegelprimer en voegenvuller nodig. Hiermee zorgt u ervoor dat de ondergrond egaal wordt en je verbruik van de betonstuc niet hoger ligt.     Uw betonstuc voor de badkamer kopen

    Wil u betonstuc in badkamer zelf doen? Dan ben u hier aan het juiste adres! Door de werken zelf uit te voeren, drukt u voor de betonstuc badkamer de kosten en toch werkt u met hoogwaardig materiaal. U vindt bij ons talloze standaard betonstuc badkamer kleuren of u maakt de kleuren zelf. Wil u voor de betonstuc in de badkamer de prijzen berekenen? Ook dit doen wij via ons systeem voor u. U maakt uw keuze (kleuren, toepassingsgebied) en ons systeem berekent voor u de betonstuc badkamer prijs. Bestellen doet u via onze webwinkel. U hoeft niet lang te wachten, wij hanteren scherpe levertijden.