• Incl.Excl.
  BTW
 • Handleidingen »
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

    Betonstuc voor in het Toilet of Wc

    Betonstuc in het toilet, een stijlvol kleine kamertje Waarom zou u niet tot in de kleinste hoekjes van uw huis een stijlvolle inrichting willen? Wanneer u elders in uw woning betonstuc heeft aangebracht, dan kan u ook gaan voor betonstuc in de wc. Het toont dat u aandacht heeft voor stijl en details. Een toilet met betonstuc afwerken is zeer een Toon meer
    3 Producten
    Beton Ciré pakket - Zelf mengen // 18 kleuren

    Beton Ciré pakket - Zelf mengen // 18 kleuren

    ✓ Zelf mengen tot een pasta
    ✓ Volledig pakket met Beton Ciré , primer en indien gekozen een waterdichte coating
    ✓ Scherp geprijsd voor de handige doe-het-zelver

    Laten aanbrengen door een professional? Vraag een prijsindicatie aan.

    € 18,-
    Bekijken
    Beton Ciré pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

    Beton Ciré pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

    ✓ Kant & Klare pasta
    ✓ Volledig pakket met Beton Ciré, primer en indien gekozen een waterdichte coating
    ✓ Iets duurder maar voor iedereen verwerkbaar

    Laten aanbrengen door een professional? Vraag een prijsindicatie aan.

    € 28,-
    Bekijken
    • Beton Ciré laten aanbrengen? Geen probleem Beton Ciré laten aanbrengen? Geen probleem
    • Klanten beoordelen ons met een 9,6. Klanten beoordelen ons met een 9,6.
    • Perfect voor de badkamer, keuken, vloer en wanden. Perfect voor de badkamer, keuken, vloer en wanden.
    Tegelprimer 10 m2

    Tegelprimer 10 m2

    Gaat u beton ciré over tegels aanbrengen? Voeg dan deze primer toe aan je bestelling.

    € 17,50
    Bekijken

    Betonstuc in het toilet, een stijlvol kleine kamertje

    Waarom zou u niet tot in de kleinste hoekjes van uw huis een stijlvolle inrichting willen? Wanneer u elders in uw woning betonstuc heeft aangebracht, dan kan u ook gaan voor betonstuc in de wc. Het toont dat u aandacht heeft voor stijl en details. Een toilet met betonstuc afwerken is zeer eenvoudig. U kunt het makkelijk zelf doen. U bespaart heel wat kosten door een betonstuc toilet te kiezen. Hoe doet u dit precies en wat zijn zoal de voordelen van een wc in betonstuc? U vindt het hier! Wij helpen u graag bij het realiseren van uw project!

     

    De voordelen van betonstuc voor een toilet

    Betonstuc in de wc biedt heel wat mogelijkheden en heeft veel voordelen. Een groot voordeel is dat het waterdicht is. Een toilet in betonstuc kan dan ook makkelijk onderhouden worden. De kosten voor betonstuc in het toilet zijn vrij laag. De verhouding prijs-kwaliteit is zeer goed. Betonstuc is namelijk zeer sterk en u doet er heel wat jaren mee. Wanneer het over de stijl en de uitstraling gaat, scoort betonstuc in het toilet zeer hoog. Door in het toilet betonstuc aan te brengen, krijgt u een strakke vormgeving, zonder dat het echter te 'koel' wordt. Betonstuc zorgt voor een warme uitstraling. En het is zeer makkelijk om een wc te renoveren met betonstuc. Betonstuc kan op meerdere ondergronden verwerkt worden: tegels, hout, mdf, beton, cement en baksteen bijvoorbeeld. Als u een wc gaat renoveren met betonstuc, hoeft u weinig of niets van de ondergrond weg te halen. Het kan er gewoon overheen aangebracht worden. Ook daardoor blijven de kosten voor betonstuc in het toilet aan de lage kant.

     

    Nieuw aanbrengen of een wc renoveren met betonstuc

    Betonstuc aanbrengen vereist een gladde en propere ondergrond. Bij een nieuwbouw is dit vaak geen probleem. Maar uw wc renoveren met betonstuc kan ook perfect. De enige voorwaard is dat u ervoor zorgt dat het oppervlak helemaal egaal is. Doordat betonstuc dun is, ziet u de oneffenheden van de ondergrond doorheen de betonstuc. Wanneer u gaten, scheuren en kieren in de ondergrond opvult met en filler, dan is er geen enkel probleem om uw wc te renoveren met betonstuc. Meer nog: betonstuc in de wc is een makkelijk manier om uw toilet een boost te geven en een strakke moderne look te creëren.

    Beton ciré toilet Prijs - Traditioneel

    Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
    1m2€19,00€35,00Standaard
    25m2€18,05€33,255%
    35m2€17,10€31,5010%
    45m2€16,15€29,7515%
    95m2€15,20€28,0020%

    Beton ciré toilet Prijs - Kant & klaar

    Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
    1m2€28,00€44,00Standaard
    25m2€26,60€41,805%
    35m2€25,20€39,6010%
    45m2€23,80€37,4015%
    95m2€22,40€35,2020%

     

    Optioneel: Tegelprimer voor als je de beton ciré aanbrengt over je tegels heen. 

    Betonstuc in het toilet zelf toepassen

    Wenst u uw wc te renoveren met betonstuc of wil u in uw nieuwbouwwoning uw wc met betonstuc afwerken? Dit kan u zeer makkelijk zelf. U drukt hiermee de kosten van betonstuc in het toilet. U brengt verschillende lagen aan. Een laag primer zorgt voor een goede hechting van de betonstuc. Vervolgens brengt u twee betonstuclagen aan en daarna 2 toplagen. Voor vloeren rekent u 3 toplagen.

    De kosten voor betonstuc in het toilet berekenen

    Wat zijn de kosten voor betonstuc in het toilet? U rekent het aantal vierkante meter dat u met betonstuc wil afwerken. U kunt in het toilet betonstuc aanbrengen op muren, vloeren en plafond. Of gaat u voor meerdere kleuren? Dan berekent u voor elke kleur uiteraard afzonderlijk het aantal m2. Reken altijd ruim voldoende wc betonstuc. Soms brengt u de betonstuc in de wc wat dikker aan dan de voorgeschreven 1,00 mm dikte. Dan zit u al gauw aan 10% of 20% meer wc betonstuc dat u zult nodig hebben. 3 toplagen op de vloer en 2 lagen voor muren en plafond bepalen ook de prijs van de betonstuc in de wc.

    Betonstuc voor het toilet hier kopen

    Kies of u zelf te mengen of kant-en-klaar product wil. Kies de kleur toilet betonstuc die u wenst. Duid daarna aan dat u betonstuc voor het toilet wenst (ruimte). Wij raden ook aan om de gereedschapset te gebruiken voor het aanbrengen van de wc betonstuc. U duidt dit ook aan bij de bestelling. Meteen krijgt u de prijs te zien voor het hele pakket toilet betonstuc. Heeft u nog vragen over onze wc betonstuc of hoe u de betonstuc in de wc moet aanbrengen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

    Toilet muur:

    ✔ Witte primer
    ✔ Beton ciré
    ✔ Fixeer
    ✔ Twee componenten coating (2 lagen)

    Toilet vloer:

    ✔ Epoxy primer
    ✔ Beton ciré
    ✔ Fixeer
    ✔ Twee componenten coating (3 lagen)

    Optioneel: Tegelprimer voor als je de beton ciré aanbrengt over je tegels heen.