• Incl.Excl.
  BTW
 • Handleidingen »
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

    Betonstuc aanbrengen op een keukenblad

    De keuze om uw keukenblad met betonstuc, ook wel beton cire genoemd, af te werken, is een gedurfde maar zeer mooie keuze. De uitstraling van uw keukenblad bepaalt namelijk voor een groot deel de algemene sfeer in uw keuken. Toon meer
    2 Producten
    Beton Ciré pakket - Zelf mengen // 18 kleuren

    Beton Ciré pakket - Zelf mengen // 18 kleuren

    ✓ Zelf mengen tot een pasta
    ✓ Volledig pakket met Beton Ciré , primer en indien gekozen een waterdichte coating
    ✓ Scherp geprijsd voor de handige doe-het-zelver

    Laten aanbrengen door een professional? Vraag een prijsindicatie aan.

    € 18,-
    Bekijken
    Beton Ciré pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

    Beton Ciré pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

    ✓ Kant & Klare pasta
    ✓ Volledig pakket met Beton Ciré, primer en indien gekozen een waterdichte coating
    ✓ Iets duurder maar voor iedereen verwerkbaar

    Laten aanbrengen door een professional? Vraag een prijsindicatie aan.

    € 28,-
    Bekijken
    • Beton Ciré laten aanbrengen? Geen probleem Beton Ciré laten aanbrengen? Geen probleem
    • Klanten beoordelen ons met een 9,6. Klanten beoordelen ons met een 9,6.
    • Perfect voor de badkamer, keuken, vloer en wanden. Perfect voor de badkamer, keuken, vloer en wanden.

    Creëer een strakke look met een betonstuc keukenblad

    Een betonstuc keukenblad zorgt voor een strakke en hedendaagse look. U kunt ervoor kiezen om enkel uw keukenblad met betonstuc af te werken. Of u brengt betonstuc ook aan op bijvoorbeeld muren, vloeren en de achterwand van uw keuken. Met betonstuc kunt u heel creatief omgaan uw keuken tot een unieke plek om te toveren. Bij Betonstunter helpen wij u graag om van uw aanrechtblad een prachtexemplaar te maken.

     

    Op welke ondergrond brengt u betonstuc aan?

    Betonstuc is geschikt voor heel veel soorten ondergrond. Denk daarbij aan een keukenblad in cement, in mdf, in hout of zelfs met tegels. Dit biedt u de mogelijkheid om weinig of juist heel veel elementen in uw keuken in betonstuc af te werken. Uitsluitend uw keukenblad met betonstuc afwerken heeft een totaal andere uitstraling dan zowel het keukenblad als de achterwand met beton afwerken. Of denk aan keukenblad én kasten in betonstuc. Ook dit kan perfect! En zelfs de wasbak kan feilloos met betonstuc bekleed worden. U mag gerust uw fantasie de vrije loop laten.    Betonstuc op keukenblad zelf aanbrengen

    U kunt makkelijk zelf aan de slag gaan met betonstuc. Wanneer u voor betonstuc op een keukenblad de prijzen vergelijkt tussen zelf doen en laten doen, dan merkt u meteen een groot verschil. Als u een beetje handig bent, dan slaagt u erin om probleemloos zelf betonstuc op het keukenblad aan te brengen. Maak de ondergrond helemaal stof- en vetvrij. Als de ondergrond niet vlak is, gebruik dan een filler om alle gaatjes en kieren op te vullen. Pas dan is uw ondergrond klaar voor betonstuc. U brengt een laag primer aan, daarna twee lagen betonstuc en daarover brengt u minimum twee lagen coating aan. Deze toplagen maken uw betonstuc keukenblad waterdicht en zeer sterk. Meer hoeft u niet te doen om betonstuc op het keukenblad aan te brengen.

    Betonstuc keukenblad; Prijs - Traditioneel

    Aantal m2Beton ciré Per m2Met 3 laag coatingKorting
    1m2€19,00€43,00Standaard
    25m2€18,05€40,855%
    35m2€17,10€38,7010%
    45m2€16,15€36,5515%
    95m2€15,20€34,4020%

    Betonstuc keukenblad; Prijs - Kant & klaar

    Aantal m2Beton ciré Per m2Met 3 laag coatingKorting
    1m2€28,00€52,00Standaard
    25m2€26,60€49,405%
    35m2€25,20€46,8010%
    45m2€23,80€44,2015%
    95m2€22,40€41,6020%

    Betonstuc op keukenblad integreren in uw interieur

    Hierboven las u al dat betonstuc op meerdere oppervlakken kan toegepast worden. U kunt dan ook verschillende kleuren met elkaar combineren. Kies bijvoorbeeld een kleur voor het betonstuc keukenblad en een andere voor de achterwand. Of kies dezelfde kleur voor de betonstuc op het keukenblad, de vloer en de muren. Overal dezelfde kleur, ton sur ton of contrasten, u beslist het zelf. Denk ook aan andere kamers dan de keuken: woonkamer, badkamer en slaapkamer bijvoorbeeld. Ook hier kunt u met betonstuc aan de slag. Zo krijgt u doorheen uw ganse huis herkenningspunten en een uniform geheel.

    Zelf mengen of kant-en-klare betonstuc

    Bij Betonstunter heeft u twee mogelijkheden: u kiest voor keukenblad betonstuc die u zelf moet mengen of u gaat voor het kant-en-klare product. Zelf mengen vraagt uiteraard iets meer handigheid en moeite. Bij kant-en-klare betonstuc voor het keukenblad zijn de prijzen iets hoger, maar u heeft dan ook geen werk meer om te mengen. Beide producten zijn van de beste kwaliteit en garanderen altijd een prachtig resultaat.

    Keukenblad betonstuc, service en kwaliteit vindt u hier!

    Een betonstuc keukenblad is pas perfect als het met materialen van de beste kwaliteit is gemaakt. Daar mag u bij Betonstunter op rekenen. U mag eveneens rekenen op een uitstekende service. Wij geven u graag advies, zowel over onze producten als over hoe u ze moet verwerken. U bestelt uw betonstuc online via onze webwinkel. Heeft u nog vragen over betonstuc op een keukenblad? Contacteer ons, wij leggen u in detail uit hoe u uw keukenblad met betonstuc afwerkt.

    Benodigdheden voor het aanbrengen van betonstuc op een keukenblad

    Betonstunter levert u graag alle benodigdheden tegen scherpe tarieven zoals:

    ✔ Menggarde (niet nodig bij kant & klaar)
    ✔ Roller
    ✔ Verfbak
    ✔ Spaan
    ✔ Blokkwast

    Ondergrond voorbereiden

    ✔ Schuurmachine
    ✔ Stofzuiger
    ✔ Tape