• Incl.Excl.
  BTW
 • Handleidingen »
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

    Kalkverf - Witte tinten

    Kalkverf in de mooiste kleuren voor een mooie prijs! Een volledig en 100% ecologisch product. Toon meer
    1 Product
    Verf coating - Verf protect

    Verf coating - Verf protect

    ✓ Maakt je verf afneembaar;
    ✓ Geschikt voor badkamer, wc en woonkamer;
    ✓ Vuil en vochtwerend.

    Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

    € 12,50
    Bekijken

    Kalkverf wit

    Een witte muur is té koel? Dit is zeker niet het geval voor een muur in witte kalkverf. De structuur van kalkverf is wat men noemt 'wolkachtig' en daardoor krijgt u, zelfs in een spierwitte muur, een zekere warme structuur. Dit is nu eenmaal het grote kenmerk van kalkverf. Anderzijds hebben wij in ons gamma ook tinten witte kalkverf die niet zo kraakwit overkomt. Misschien speurt u wel een tikkeltje grijs of een sprankje roze in onze witte kalkverven. En u heeft gelijk, wit is bij ons nooit zomaar wit. Maak uw keuze uit onze kalkverf in wit in functie van het effect dat u wilt verkrijgen.

    Waarom kiezen voor kalkverf in wit?

    Wit is de perfecte basis voor de inrichting van een woning. Wit past namelijk bij elke kleur. U kunt dus van kalkverf wit starten en uw woning kleur geven door bepaalde accessoires of elementen in een andere kleur te kiezen. U kunt bijvoorbeeld perfect een of meerdere wanden in kalkverf wit schilderen en een andere muur in een andere kleur. En wist u dat u kalkverf ook op andere oppervlakken kunt toepassen? Denk bijvoorbeeld aan hout, natuursteen of stucwerk. Geef bijvoorbeeld een tafelblad dezelfde afwerking als uw muur in de woonkamer. Of werk de kasten van uw buitenkeuken hetzelfde af als de wanden van uw binnenkeuken. De mogelijkheden zijn enorm! Daarbij zorgen een primer voor een nog betere hechting en een sealer zorgt voor watervastheid. Zo bent u zeker dat uw project voor 100% slaagt, waar u uw witte kalkverf ook inzet.

     

    Wil u meer weten over witte kalkverf of andere producten zoals beton ciré en betonlook verf? Of gaat u experimenteren en wilt u uw witte kalkverf gebruiken als basis voor eigen gemaakte verf? U voegt er eenvoudig onze pigmenten aan toe. Onze klantenservice vertelt er u alles over! Bestel uw kalkverf wit online en u krijgt ze spoedig geleverd!