• Incl.Excl.
  BTW
 • Handleidingen »
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

    Beton Ciré coating - A & B component

    € 40,- Binnen 1-3 werkdagen in huis
    ✓ Twee componenten coating dus zeer sterk;
    ✓ Bescherm je beton tegen vlekken;
    ✓ Eenvoudig aan te brengen met een kleine verfroller

    Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat...... Toon meer
    • Voor 12:00 uur besteld is vandaag verzonden
    • Achteraf en via bank betalen mogelijk
    • Vragen? Wij zijn d'r voor je!

    Productomschrijving

    Samenvatting:

    - Twee componenten coating;
    - Transparant;
    - Vlekken afwasbaar / afneembaar;
    - Geschikt voor op beton.

    Werkwijze:

    Meng component A met B. Er ontstaat een reactie tussen de twee stoffen waardoor de coating zeer sterk wordt. De coating is transparant en afneembaar. De gemengde substantie kan eenvoudig met een dunne verf roller aangebracht worden.

     

    Op de foto zijn de producten die geleverd worden omcirkeld. 

    Onze beton sealer

    Een oppervlak in beton is vrij poreus. Dit maakt dat het oppervlak niet volledig watervast is en er kunnen zich ook vuil en vetresten in nestelen. Als u een oppervlak in beton volledig wilt beschermen, gebruik dan onze beton sealer. Het maakt de poriën in het beton dicht en legt een beschermlaag over het beton heen. Daardoor kunt u het ook makkelijk schoon houden. Afnemen en afwassen is geen enkel probleem.

    Waar en hoe brengt u een beton toplaag aan?

     

    Beton sealer wordt ten sterkste aangeraden in wat we noemen 'natte ruimtes'. Dit zijn bijvoorbeeld de badkamer, toilet en keuken. De beton toplaag is ook geschikt voor buiten. U kunt er vloeren, muren en andere oppervlakken mee behandelen. Denk bijvoorbeeld aan muren van een schuur, uw buitenkeuken of een tafel met een betonnen oppervlak die u onder uw overkapping heeft staan.

    Het aanbrengen van beton sealer is zeer eenvoudig. U krijgt twee producten, die moet u mengen. Door de reactie tussen de twee componenten wordt de beton toplaag enorm sterk. U brengt de beton sealer op het oppervlak aan door middel van een verfroller. U laat het gewoon drogen en uitharden. Met andere woorden: onze sealer is even eenvoudig te verwerken als verf.

    Kies kwaliteit voor uw beton toplaag

     

    Betonstunter, dé nummer 1 in België en Nederland, gaat voor topkwaliteit. Net als onze beton ciré, kalkverf of betonlook verf, is onze betonsealer zeer duurzaam. Wij denken op lange termijn en zorgen ervoor dat uw beton zo lang mogelijk beschermd wordt. Onze klantenservice is er voor u om u hiermee verder te helpen.

    Wanneer u onze toplaag beton ciré coating bestelt, kiest u eenvoudig het aantal m2 dat u wilt afwerken. U kunt bij ons al product kopen voor zeer kleine oppervlaktes. Zo betaalt u nooit te veel voor uw project. U voegt uw bestelling gewoon toe aan uw bestelling verf of beton ciré, of u bestelt het product afzonderlijk. Bestel het product voor 21:00u online en u krijgt het binnen de 3 werkdagen al geleverd op het adres dat u wenst. U hoeft niet lang te wachten, u kunt meteen verder met uw project.

     

    Beton Ciré coating - A & B component
    € 40,-
    Beton Ciré coating - A & B component
    5m2
    Binnen 1-3 werkdagen in huis
    Toevoegen aan winkelwagen