Metal stuc Bestellen?
0

  De nr #1 Betonlook verf voor binnen | Creëer de betonlook thuis!

  De nr #1 Betonlook verf voor binnen | Creëer de betonlook thuis!

  Betonlook verf creëert een warme uitstraling

  De look van betonverf zorgt voor een warme sfeer in huis. Dit type van verf is zodanig samengesteld dat ze nooit een egaal uitzicht heeft. Betonlook verf heeft enerzijds een ruwe uitstraling. Het is alsof u een betonnen muur of een ander betonnen oppervlak onbehandeld heeft gelaten. Anderzijds creëert betonverf een warme sfeer. De unieke uitstraling is met geen enkele andere afwerkingslaag te evenaren. Daarom is betonverf ook zo populair.

   

   

  Wat is precies betonverf?

  Verf met betonlook heeft een zeer bijzonder uitzicht. Het is bijna alsof er twee of meerdere kleuren verf door elkaar heen zijn vermengd. Dit type van verf is iets dikker dan gewone verf, waardoor u een zekere reliëfstructuur krijgt. Daardoor krijgt het oppervlak een zeer levendige look. Betonverf is een heuse verf en wordt ook als verf aangebracht. De naam is misschien verwarrend. Betonverf is geen verf die uitsluitend op beton wordt toegepast. Ook op andere oppervlakken kunt u met deze verf werken.

  Voor welke ondergrond is betonlook verf geschikt?

  Betonlook verf kan op heel veel verschillende types van ondergrond aangebracht worden. Denk bijvoorbeeld aan geverfde muren, gestuukte muren of kalk- en cementpleister muren. Ook op een poreuze ondergrond zoals baksteen of natuursteen kunt u betonverf aanbrengen. U kunt deze verf ook op vloeren en andere oppervlakken aanbrengen. Denk hierbij aan werkbladen in de keuken, badkamermeubels, tv-meubels en bijvoorbeeld tafelbladen en vensterbanken. De ondergrond hoeft niet volledig egaal te zijn. Verf met betonlook is echter vrij dun en daardoor ziet u de oneffenheden in de ondergrond nog wel zitten. Bij bepaalde poreuze oppervlakken is het vaak nuttig om een primer of poriënvuller te gebruiken. Deze maakt dat de verf zich beter hecht aan het oppervlak.

  Creëer uw eigen stijl met betonverf

  Bij Betonstunter vindt u enorm veel kleuren van verf met betonlook: van witte tot donkere tinten en van zachte tot felle kleuren zoals geel, rood en blauw. Daardoor kunt u uw eigen stijl creëren en precies die tinten kiezen die bij u en uw woning passen. Gaat u voor rustige tinten voor uw landelijke woning, strakke kleuren voor uw moderne interieur of heeft u graag stoere tinten voor uw industriële pand? Wij hebben ze allemaal in onze collectie. Uiteraard kunt u in één kamer meerdere kleuren met elkaar combineren. Verf die een betonlook heeft, sluit zeer makkelijk aan bij diverse materialen. Denk bijvoorbeeld aan een betonlook vloer tegen een bakstenen muur. Of wat denkt u van een betonlook aanrecht tegen witte muren of een betonlook muur bij uw houten vloeren? Betonlook past ook altijd goed bij natuurlijke stoffen zoals wol, jute en katoen. Als u graag advies krijgt over de styling van uw woning of u twijfelt of dit type van verf geschikt is voor uw interieur, contacteer ons en wij helpen u verder!

   

   

  Wat te doen met betonlook verf in 'natte' ruimtes?

  Verf met betonlook kan zonder meer gebruikt worden in kamers zoals de woonkamer, slaapkamer of kantoorruimtes. In 'natte' ruimtes zoals de badkamer en toilet of voor oppervlakken zoals een keukenblad of de achterwand van de keuken is het noodzakelijk om een coating aan te brengen. Deze beschermt uw verf tegen vocht en vuil. Bekijk zeker ook de mogelijkheden van betonverf voor buiten. Ook deze hebben wij in onze collectie. Vraag ons gerust raad hierover!

  Waarom kiezen voor de betonverf van Betonstunter?

  ✔ Hoogwaardige kwaliteit
  ✔ Atijd scherp geprijsd
  ✔ Ruime keuze in kleuren
  ✔ Eenvoudig aan te brengen
  ✔ Geschikt voor diverse ondergronden

  Betonverf kopen bij Betonstunter

  U koopt eenvoudig uw betonverf aan via onze webshop. Uw betonverf wordt snel aan huis geleverd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken voor het vervoer van de emmers verf. Heeft u nog vragen rond betonlook verf of andere producten zoals kalkverf of beton ciré? Neem gerust contact met ons op. Onze klantenservice is per mail of op bepaalde uren ook via chat te bereiken. Of u stuurt ons een berichtje via het invulformulier op onze website.

   

  Betonverf prijs

  Aantal literDekkingBetonverf prijs per m2
  1 liter5m2€6,39
  2 liter10m2€5,99
  4 liter20m2€5,49

  De vele toepassingen van betonverf

  ✔ Cement
  ✔ Hout
  ✔ Steen
  ✔ Beton