• Incl.Excl.
  BTW
 • Handleidingen »
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

    Kalkverf - Gele tinten

    Kalkverf in de mooiste kleuren voor een mooie prijs! Een volledig en 100% ecologisch product. Toon meer
    1 Product
    Verf coating - Verf protect

    Verf coating - Verf protect

    ✓ Maakt je verf afneembaar;
    ✓ Geschikt voor badkamer, wc en woonkamer;
    ✓ Vuil en vochtwerend.

    Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

    € 12,50
    Bekijken

    Kalkverf geel

    Provençaals geel, zandgeel... er zijn zo veel soorten kalkverf in geel om uit te kiezen. U kiest voor kalkverf als muurverf in geel omdat het zo'n gezellige sfeer schept? Inderdaad, kalkverf in geel brengt warmte in huis. Kalkverf muurverf in geel versterkt het zonlicht en uw kamer krijgt een zeer uitnodigende look. Uiteraard heeft u uw eigen voorkeuren wat kalkverf in geel betreft. Misschien kiest u geel dat naar rood neigt, of geel waar een tikkeltje roze of grijs in doorschemert. Wij hebben meerdere soorten kalkverf muurverf in geel zodat u de kalkverf perfect kan afstemmen op uw eigen stijl. Of u maakt uw eigen kleur aan dankzij onze pigmenten. Dit kan ook!

    Gele kalkverf brengt sfeer in en om uw huis

    Onze kalkverf kan zowel voor binnen als buiten gebruikt worden en het is geschikt voor 'droge' en 'natte' ruimtes. Vraag hierover gerust raad aan onze medewerkers. Moest u zich afvragen hoe u kalkverf muurverf in geel met andere kleuren combineert, dan kunnen wij u geruststellen. Geel is een zeer makkelijke kleur. U combineert het met grijs, roze of licht blauw voor een zachte uitstraling. Voor contrasten laat u geel aansluiten bij wit en zwart, donkergroen of donkerblauw. Deze en nog meer tinten vindt u ook bij Betonstunter.

    Kalkverf geel bestellen bij Betonstunter

    Als u uw bestelling van kalkverf geel plaatst, ga dan ook na of u nog andere producten nodig heeft. Is uw ondergrond poreus? Dan raden wij een eerste laag primer aan. En gaat u bijvoorbeeld uw keuken of badkamer bekleden met kalkverf? Dan is een sealer noodzakelijk om de oppervlakken watervast en vuilafstotend te maken. Wij vermelden hier ook nog graag dat u met onze andere producten, betonlook verf en beton ciré ook zeer bijzondere resultaten krijgt. Deze mogelijkheden zijn zeker het overwegen waard!