• Incl.Excl.
  BTW
 • Handleidingen »
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

    Betonstuc aanbrengen op de trap

    Heeft u in uw woning al vloeren, muren of plafond in betonstuc en wil u nu ook een trap met betonstuc bekleden? Dit kan zonder problemen. Toon meer
    2 Producten
    Beton Ciré pakket - Zelf mengen // 18 kleuren

    Beton Ciré pakket - Zelf mengen // 18 kleuren

    ✓ Zelf mengen tot een pasta
    ✓ Volledig pakket met Beton Ciré , primer en indien gekozen een waterdichte coating
    ✓ Scherp geprijsd voor de handige doe-het-zelver

    Laten aanbrengen door een professional? Vraag een prijsindicatie aan.

    € 18,-
    Bekijken
    Beton Ciré pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

    Beton Ciré pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

    ✓ Kant & Klare pasta
    ✓ Volledig pakket met Beton Ciré, primer en indien gekozen een waterdichte coating
    ✓ Iets duurder maar voor iedereen verwerkbaar

    Laten aanbrengen door een professional? Vraag een prijsindicatie aan.

    € 28,-
    Bekijken
    • Beton Ciré laten aanbrengen? Geen probleem Beton Ciré laten aanbrengen? Geen probleem
    • Klanten beoordelen ons met een 9,6. Klanten beoordelen ons met een 9,6.
    • Perfect voor de badkamer, keuken, vloer en wanden. Perfect voor de badkamer, keuken, vloer en wanden.

    Betonstuc op de trap? Het kan perfect!

    Of het nu een oude of een nieuwe trap betreft die u afwerkt met betonstuc, een betonstuc trap geeft een stoer en tegelijk modern karakter aan uw woning. Bij een gesloten trap in betonstuc krijgt u een groter ruimtegevoel. Een open trap in betonstuc krijgt een bijzondere uitstraling en wordt een echte eyecatcher in de ruimte. En wist u dat u zelfs betonstuc op een houten trap kunt toepassen? Dit specifieke voordeel van betonstuc op een trap biedt heel wat mogelijkheden om uw interieur te stijlen. Ontdek het hier!

     

     

    Betonstuc op diverse types ondergrond

    Heeft u een bestaande houten trap die u wil vernieuwen? Dan kan dit perfect met betonstuc. Bij renovaties zal u merken dat een betonstuc trap in prijs heel voordelig is. Betonstuc kan aangebracht worden op een trap in hout, mdf, beton, cement... U hoeft een bestaande trap niet te gaan afbreken. U kunt eenvoudig betonstuc aanbrengen op de trap die er nu aanwezig is. Het is voldoende om de ondergrond egaal te maken, gaten te vullen en de trap op te schuren. Daarna kunt u zonder zorgen betonstuc op de trap aanbrengen. Een trap met betonstuc bekleden is niet moeilijk. Dankzij onze hoogwaardige producten en onze gereedschapset heeft u alles in huis om succesvol betonstuc op de trap aan te brengen. Twijfelt u nog of u zelf betonstuc zou aanbrengen op de trap? Contacteer ons, wij adviseren u graag. U zal gauw merken dat het aanbrengen van betonstuc op een houten trap of welke andere trap ook makkelijk zelf kan gedaan worden.

     

    Betonstuc op de trap; Prijs - Traditioneel

    Aantal m2Beton ciré Per m2Met 3 laag coatingKorting
    1m2€19,00€43,00Standaard
    25m2€18,05€40,855%
    35m2€17,10€38,7010%
    45m2€16,15€36,5515%
    95m2€15,20€34,4020%

    Betonstuc op de trap; Prijs - Kant & klaar

    Aantal m2Beton ciré Per m2Met 3 laag coatingKorting
    1m2€28,00€52,00Standaard
    25m2€26,60€49,405%
    35m2€25,20€46,8010%
    45m2€23,80€44,2015%
    95m2€22,40€41,6020%

    Betonstuc op de trap, zelf doen is zeker niet moeilijk

    Wil u zelf betonstuc op een houten trap, een trap in beton of een andere ondergrond aanbrengen? U kunt dit perfect zelf doen. Betonstuc is een bekleding die in verschillende lagen aangebracht wordt. Een trap met betonstuc afwerken start met een laag primer, twee lagen beton stuc en drie toplagen. Deze laatste lagen maken de betonstuc op de trap enorm sterk. De trap wordt ook waterdicht zodat u hem makkelijk kunt poetsen. Een trap in betonstuc is slijtvast, waardoor hij heel lang meegaat. Betonstuc aanbrengen op de trap is dan ook een mooie investering.

    Kant-en klaar of standaard?

    We hebben voor u twee varianten betonstuc. De ene mengt u zelf, de andere is kant-en-klaar. Met de kant-en-klare variant werkt u sneller. Met de standaard, zelf te mengen variant komt u goedkoper uit. Maak uw keuze bij het bestellen van de betonstuc.

     

    Betonstuc trap prijs

    Wat is voor een betonstuc trap de prijs? Betonstuc aanbrengen op de trap en hiervoor de prijs berekenen komt overeen met het aantal m2 te rekenen. Betonstuc op een houten trap heeft niet meer of minder product nodig dan bijvoorbeeld op een trap in steen of beton. Wil u voor betonstuc op de trap de prijs weten? U vult dan bij het bestellen de vakjes in. U wil standaard betonstuc aanbrengen op trap of kant-en-klaar. U kiest ook het toepassingsgebied: de ruimte. Voor een trap rekent u, zoals hierboven al aangegeven, drie lagen coating. Ons systeem rekent automatisch voor uw betonstuc trap de prijs uit. U komt dus nooit voor verrassingen te staan. Reken vooral voldoende m2. U bent bijvoorbeeld van plan om betonstuc op houten trap aan te brengen, maar brengt een ietwat dikkere laag betonstuc aan dan de standaard 1,00 mm. Dan heeft u ook meteen meer product nodig. Anderzijds bieden wij al hoeveelheden betonstuc vanaf 2m2 aan. Zo zal bijvoorbeeld voor een kleine betonstuc trap de prijs niet in de hoogte gejaagd worden. U koopt slechts wat u nodig heeft.

    Maak kennis met onze service en kwaliteit

    Wil u betonstuc aanbrengen op een trap en zoekt u een product van hoge kwaliteit? Of heeft u hulp nodig om betonstuc op een houten trap aan te brengen? Stel ons gerust uw vragen, samen maken wij er werk van!