• Incl.Excl.
  BTW
 • Handleidingen »
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

    Wat zijn de meest gemaakte fouten met beton ciré in de badkamer?

    Wanneer je aan de slag gaat met beton ciré in de badkamer wil je dit in één keer goed doen. We zetten graag de veelvoorkomende fouten op een rijtje, zodat jij deze niet begaat. Zo is het bijvoorbeeld erg belangrijk dat je 2 componenten coating aanbrengt. De badkamer is een vochtige ruimte en door de 2 componenten coating zorg je ervoor dat de be Toon meer
    0 Producten

    Geen producten gevonden...

    Wanneer je aan de slag gaat met beton ciré in de badkamer wil je dit in één keer goed doen. We zetten graag de veelvoorkomende fouten op een rijtje, zodat jij deze niet begaat. Zo is het bijvoorbeeld erg belangrijk dat je 2 componenten coating aanbrengt. De badkamer is een vochtige ruimte en door de 2 componenten coating zorg je ervoor dat de beton ciré in perfecte staat blijft.

    Het komt namelijk nog wel eens voor dat mensen bijvoorbeeld al van de douche gebruikmaken zonder dat er voldoende coating aangebracht is. Dit doet de beton ciré niet ten goede. Een andere veelgemaakte fout? Denken dat het te moeilijk is! Zelf beton ciré aanbrengen in de badkamer is zeer eenvoudig, mits je gebruikmaakt van de juiste materialen. Bij Betonstunter geven we je alle benodigdheden voor het beste resultaat.