20% korting op Beton Ciré - Actie loopt t/m 31 mei - Ga jij klussen in de meivakantie? - 20% korting op Beton Ciré - Actie loopt t/m 31 mei - Ga jij klussen in de meivakantie? - 20% korting op Beton Ciré - Actie loopt t/m 31 mei - Ga jij klussen in de meivakantie? - 20% korting op Beton Ciré - Actie loopt t/m 31 mei - Ga jij klussen in de meivakantie? - 20% korting op Beton Ciré - Actie loopt t/m 31 mei - Ga jij klussen in de meivakantie? - 20% korting op Beton Ciré - Actie loopt t/m 31 mei - Ga jij klussen in de meivakantie?
Handleidingen »
0

  Beton cire in Zeeland

  Wanneer je beton ciré voor jouw interieur kiest, dan geeft jij jouw woning een uniek uiterlijk. De betonlook creëert een warme en gezellige sfeer. Toon meer
  4 Producten
  Beton Cire pakket - Zelf mengen // 12 kleuren

  Beton Cire pakket - Zelf mengen // 12 kleuren

  ✓ Selecteer en bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft;
  ✓ Volledig pakket, inclusief primer, beton ciré en indien gekozen een waterdichte toplaag;
  ✓ Het zelf mengen pakket is zeer scherp geprijsd;

  Advies nodig? Chat met ons

  € 15,20
  Bekijken
  Beton Cire pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

  Beton Cire pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

  ✓ Selecteer en bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft ;
  ✓ PRO-Serie betreft een systeem met een RAW -laag 1 en FINE-laag 2;
  ✓ Kant & klare beton cire, kies voor gemak.

  € 22,40
  Bekijken
  Beton Ciré - Gereedschapsset

  Beton Ciré - Gereedschapsset

  ✓ Alles direct in huis;
  ✓ Stevig gereedschap tegen een scherpe prijs;
  ✓ Optioneel: Bestel hoektroffels erbij.

  Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat

  € 25,-
  Bekijken
  Tegelprimer en voegenvuller

  Tegelprimer en voegenvuller

  Gaat u beton ciré over tegels aanbrengen? Voeg dan deze primer en voegenvuller toe aan je bestelling. Vul exact het aantal m2 in dat je nodig hebt.

  € 3,50
  Bekijken

  Beton ciré in jouw woning in Zeeland?

  Toch oogt het ook modern en strak. Het past in meerdere stijlen: loftstijl, industrieel, vintage, modern en landelijk. Met beton ciré kun je heel wat elementen in jouw woning een betonlook geven: plafond, muren en vloeren. Het combineren van kleuren gaat eenvoudig en zorgt voor een unieke uitstraling.

   

  Zelf beton ciré aanbrengen? Wij helpen u!

  Wil jij zelf het beton ciré project in Zeeland aanpakken? Dan ben je voor de materialen bij ons aan het juiste adres. Je koopt eenvoudig de gewenste kleur in de benodigde m2 bij ons. Wil je eerst een proefpakket om te zien of de beton ciré bij u thuis past? Dan is dit geen probleem. Bij onze producten bestel je de nodige verwerkingsset en vind je online de handleiding zodat je gelijk kunt starten. Iedereen die een beetje handig is, kan beton ciré aanbrengen. Ga gerust zelf aan de slag in jouw woning in Zeeland, bij vragen helpen we je graag.

   

  Laten doen? Vraag ons een offerte

  Wil je toch liever dat de uitvoering in jouw woning wordt uitgevoerd? Wij koppelen je graag aan een vakspecialist. Hiervoor dien je enkel een offerte aan te vragen. Wij leveren dan een offerte met de kosten van de producten en wij zoeken voor jou een vakman in de buurt. Ook dit levert een totaal prijs op. Zo wordt het project uitgevoerd zoals jij dat wenst.