/* HIERONDER JE HEADER CODE PLAKKEN */ /* ^^^ HIERBOVEN JE HEADER CODE PLAKKEN ^^^ */
Handleidingen »
0

  Beton cire in Zaanstad

  Heb je een gezellige woning in Zaanstad die je nog gezelliger wil maken? De ideale manier om van je woning een karaktervolle thuis te maken is een betonlook. Toon meer
  3 Producten
  Beton Cire pakket - Zelf mengen // 12 kleuren

  Beton Cire pakket - Zelf mengen // 12 kleuren

  ✓ Selecteer en bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft;
  ✓ Volledig pakket, inclusief primer, beton ciré en indien gekozen een waterdichte toplaag;
  ✓ Het zelf mengen pakket is zeer scherp geprijsd;

  Advies nodig? Chat met ons

  € 18,-
  Bekijken
  Beton Cire pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

  Beton Cire pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

  ✓ Selecteer en bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft ;
  ✓ PRO-Serie betreft een systeem met een RAW -laag 1 en FINE-laag 2;
  ✓ Kant & klare beton cire, kies voor gemak.

  € 28,-
  Bekijken
  Tegelprimer en voegenvuller

  Tegelprimer en voegenvuller

  Gaat u beton ciré over tegels aanbrengen? Voeg dan deze primer en voegenvuller toe aan je bestelling. Vul exact het aantal m2 in dat je nodig hebt.

  € 3,50
  Bekijken

  Je woning in Zaanstad omtoveren tot een pareltje met beton ciré

  Onze beton ciré is makkelijk te verwerken. Je kan er ook voor kiezen om het te laten doen. Er zijn een groot scala van kleuren waaruit je kunt kiezen. Zit de gewenste kleur er niet tussen? Kies en meng zelf de pigmenten door het product, zodat je een unieke tint krijgt. Wij kunnen ook jouw favoriete kleur voor je mengen, dit kan op basis van een RAL of NCS kleur. Heb je in je woning in Zaanstad twijfel je over een oppervlak waarvan je niet weet of het geschikt is voor beton ciré? Je zou versteld staan op welke ondergrond het allemaal kan: mdf, kunststof, tegels en hout bijvoorbeeld. Vraag ons gerust raad als je alle mogelijkheden voor je project in Zaanstad wil ontdekken.

   

  In je woning in Zaanstad zelf beton ciré aanbrengen

  Beton ciré bestaat uit verschillende stappen. Je maakt de ondergrond schoon en brengt een primer aan. Daarna komen twee lagen beton ciré. Voor vochtige ruimtes of oppervlakken die het hard te verduren krijgen, breng je twee tot drie lagen coating aan. Dit maakt de beton ciré water- en slijtvast. Wil je een wand in bijvoorbeeld de woonkamer kunnen afnemen? Dan is één laag coating voldoende. Als je ietwat handig bent, lukt het aanbrengen van beton ciré eenvoudig zelf.

   

  Beton ciré laten aanbrengen? Vraag ons een offerte!

  Wanneer je de producten bij Betonstunter koopt, hoef je het niet per sé zelf uit te voeren. Je kunt er ook voor kiezen om de beton ciré te laten aanbrengen. Hiervoor kan je bij ons een offerte aanvragen. De offerte bevat de prijzen voor de materialen en voor de vakmensen. Wij werken samen met vakmensen uit de regio Zaanstad. Zo weet je vooraf wat jouw project gaat kosten. Na akkoord komen zij de beton ciré dan bij jou thuis aanbrengen.