/* HIERONDER JE HEADER CODE PLAKKEN */ /* ^^^ HIERBOVEN JE HEADER CODE PLAKKEN ^^^ */
Handleidingen »
0

  Beton cire in Venlo

  Wil je in Venlo je huis een nieuwe uitstraling geven? Kies dan voor beton ciré. Er zijn heel wat redenen om je woning in Venlo met beton ciré af te werken. Toon meer
  3 Producten
  Beton Cire pakket - Zelf mengen // 12 kleuren

  Beton Cire pakket - Zelf mengen // 12 kleuren

  ✓ Selecteer en bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft;
  ✓ Volledig pakket, inclusief primer, beton ciré en indien gekozen een waterdichte toplaag;
  ✓ Het zelf mengen pakket is zeer scherp geprijsd;

  Advies nodig? Chat met ons

  € 18,-
  Bekijken
  Beton Cire pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

  Beton Cire pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

  ✓ Selecteer en bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft ;
  ✓ PRO-Serie betreft een systeem met een RAW -laag 1 en FINE-laag 2;
  ✓ Kant & klare beton cire, kies voor gemak.

  € 28,-
  Bekijken
  Tegelprimer en voegenvuller

  Tegelprimer en voegenvuller

  Gaat u beton ciré over tegels aanbrengen? Voeg dan deze primer en voegenvuller toe aan je bestelling. Vul exact het aantal m2 in dat je nodig hebt.

  € 3,50
  Bekijken

  Verfraai je woning in Venlo met beton ciré

  Betonlook geeft je interieur een stoer karakter. Daarbij heeft het een eigen specifieke structuur en is het toch naadloos. Daardoor creëer je een groot ruimtegevoel in je woning. Kies een of meerdere tinten. Creëer één basiskleur of ga voor pittige contrasten. Beton ciré is een sterk product, zeer hygiënisch, makkelijk te onderhouden en het is ook eenvoudig aan te brengen. Hierdoor is het product ideaal voor iemand die zelf een project wil oppakken.

   

  Beton ciré, je kunt het gewoon zelf doen

  Je wil in je interieur in Venlo betonlook verwerken? Dit kun je makkelijk zelf doen. Ben je nog niet zeker over de kleur? Vraag dan eerst kleurstalen of een proefpakket voor 1 m2 aan. Hierdoor kan je zien of de kleur de juiste is. Daarna ga je als een echte professional aan de slag. Stap voor stap, laag voor laag, breng je de beton ciré aan. In vochtige ruimtes zoals keuken en badkamer breng je nog twee tot drie lagen coating aan om de beton ciré waterafstotend te maken. Ondergronden als steen, beton, hout, mfd of kunststof kunnen allemaal in beton ciré afgewerkt worden.

   

  Laat beton ciré in je woning in Venlo aanbrengen

  Wil je bijvoorbeeld je muren of vloer laten bekleden met beton ciré? Vraag ons om een offerte. Wij zoeken voor jou een expert bij jou ui de buurt die het komt uitvoeren en wij leveren de producten die nodig zijn. In de offerte krijg je een prijsopgave van de kosten van de materialen en de aanbreng kosten. In een mum van tijd zit je in een totaal andere woonomgeving!