/* HIERONDER JE HEADER CODE PLAKKEN */ /* ^^^ HIERBOVEN JE HEADER CODE PLAKKEN ^^^ */
Handleidingen »
0

  Beton cire in Overijssel

  Beton ciré is een decoratief en sterk product. Heb je een woning in Overijssel die een make over kan gebruiken? Kies dan voor onze beton ciré. Toon meer
  3 Producten
  Beton Cire pakket - Zelf mengen // 12 kleuren

  Beton Cire pakket - Zelf mengen // 12 kleuren

  ✓ Selecteer en bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft;
  ✓ Volledig pakket, inclusief primer, beton ciré en indien gekozen een waterdichte toplaag;
  ✓ Het zelf mengen pakket is zeer scherp geprijsd;

  Advies nodig? Chat met ons

  € 18,-
  Bekijken
  Beton Cire pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

  Beton Cire pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

  ✓ Selecteer en bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft ;
  ✓ PRO-Serie betreft een systeem met een RAW -laag 1 en FINE-laag 2;
  ✓ Kant & klare beton cire, kies voor gemak.

  € 28,-
  Bekijken
  Tegelprimer en voegenvuller

  Tegelprimer en voegenvuller

  Gaat u beton ciré over tegels aanbrengen? Voeg dan deze primer en voegenvuller toe aan je bestelling. Vul exact het aantal m2 in dat je nodig hebt.

  € 3,50
  Bekijken

  Beton ciré voor jouw woning in Overijssel

  Bij beton ciré heb je de keuze om het zelf aan te brengen of het door een expert te laten uitvoeren. Welke keuze je ook maakt, het interieur van jouw woning in Overijssel krijgt een heuse boost met beton ciré. Kies uit ons uitgebreide aanbod van kleuren. Wens je toch een andere kleur? Met de traditionele beton ciré kan je zelf pigmenten kiezen en deze naar eigen keuze afstemmen. Bij onze kant-en-klare beton ciré heb je de keuze uit 64+ kleuren. Zit de gewenste kleur er niet tussen? Bestel dan de gewenste RAL of NCS kleur. Het grote aanbod aan kleuren zorgt ervoor dat er altijd een geschikte kleur tussen zit dat bij het interieur bij jouw woning in Overijssel past.

   

  Laten uitvoeren? Vraag ons een offerte

  Wil je een aantal muren, plafonds, vloeren of andere elementen in uw woning in Overijssel met beton ciré laten bekleden? Wij koppelen je graag aan een vakman. Als je bij ons een offerte aanvraagt zoeken wij een vakman die in Overijssel actief is. Hij of zij komt dan langs om het project uit te voeren.

   

  Zelf aan de slag? Kan ook!

  Ons product beton ciré is een product dat makkelijk verwerkt kan worden. Het is niet moeilijk om zelf jouw woning in Overijssel van een betonlook effect te voorzien. Wij leveren alles wat je nodig hebt: primer, twee lagen beton ciré, één of meerdere toplagen, een handleiding en eventueel advies als dat nodig is. Per toepassingsgebied is het aantal toplagen verschillend. Het aantal lagen coating is afhankelijk van de ruimte: slaapkamer, woonkamer, badkamer, toilet of bijvoorbeeld de keuken. In ruimtes met water of een hoge luchtvochtigheid adviseren wij meerdere toplagen. Als je nog vragen hebt over het zelf aanbrengen van beton ciré, vraag het ons gerust. Wij beantwoorden graag jouw vragen zodat jij vooraf alles duidelijk hebt.

   

  Wij leveren onder andere in:

  Overijssel

  Deventer

  Enschede

  Zwolle