/* HIERONDER JE HEADER CODE PLAKKEN */ /* ^^^ HIERBOVEN JE HEADER CODE PLAKKEN ^^^ */
Handleidingen »
0

  Beton cire in Friesland

  Wil jij in jouw interieur in Friesland beton ciré aanbrengen? Dan vindt je bij Betonstunter alles wat je nodig hebt. Toon meer
  3 Producten
  Beton Cire pakket - Zelf mengen // 12 kleuren

  Beton Cire pakket - Zelf mengen // 12 kleuren

  ✓ Selecteer en bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft;
  ✓ Volledig pakket, inclusief primer, beton ciré en indien gekozen een waterdichte toplaag;
  ✓ Het zelf mengen pakket is zeer scherp geprijsd;

  Advies nodig? Chat met ons

  € 18,-
  Bekijken
  Beton Cire pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

  Beton Cire pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

  ✓ Selecteer en bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft ;
  ✓ PRO-Serie betreft een systeem met een RAW -laag 1 en FINE-laag 2;
  ✓ Kant & klare beton cire, kies voor gemak.

  € 28,-
  Bekijken
  Tegelprimer en voegenvuller

  Tegelprimer en voegenvuller

  Gaat u beton ciré over tegels aanbrengen? Voeg dan deze primer en voegenvuller toe aan je bestelling. Vul exact het aantal m2 in dat je nodig hebt.

  € 3,50
  Bekijken

  Beton ciré voor jouw woning in Friesland.

  Wil jij zelf jouw project in Friesland doen, of zoek je een vakman die het voor jou uitvoert? Bij Betonstunter kan je een offerte aanvragen voor zowel de materialen als het laten aanbrengen door een vakman. Om jouw woning in betonlook af te werken, heb je meerdere mogelijkheden. Hierbij kan je enkele accenten in beton ciré aanbrengen (bijvoorbeeld vensterbanken, de haard of enkele meubelstukken) of kun je muren, plafonds, vloeren, tot zelfs het aanrecht in de keuken of de douchecel met beton ciré bekleden. Beton ciré is een makkelijk te verwerken product dat op veel types ondergrond kan worden aangebracht.

   

  Ideaal voor de doe-het-zelver

  Beton ciré is een product dat heel geliefd is bij doe-het-zelvers. Het is makkelijk aan te brengen en geeft een uniek uiterlijk. Met een kleine investering kom je tot mooie resultaten. Je brengt in tweelagen de beton ciré aan en u werk je af met één of meerdere coating lagen. Je bepaalt zelf welke toepassingen in jouw woning in Friesland je wilt afwerkt met beton ciré. Kies je voor één kleur voor de gehele woning of combineer je verschillende tinten? Met 75+ kleuren is er in iedere geval genoeg keuze.

   

  Een bijpassende vakman

  Heb je ideeën om jouw woning in Friesland met beton ciré af te werken en wil je het liever laten doen? Dan zoeken voor jou een expert in Friesland. Hij voert jouw project met alle plezier uit voor het gewenste eindresultaat. Hiervoor kun je bij ons een offerte aanvragen. Hierin specifieer je wat je allemaal wil laten bekleden met beton ciré voor een betonlook effect. Wij zoeken een bijpassende vakman bij jouw project en geven een prijsindicatie.

   

  Wij leveren onder andere in:

  Friesland

  Leeuwarden