/* HIERONDER JE HEADER CODE PLAKKEN */ /* ^^^ HIERBOVEN JE HEADER CODE PLAKKEN ^^^ */
Handleidingen »
0

  Beton cire in Drenthe

  Dus jij wilt jouw woning in Drenthe een totaal andere look geven? Dit kan heel eenvoudig en met een relatief laag budget. Kies voor beton ciré. Toon meer
  3 Producten
  Beton Cire pakket - Zelf mengen // 12 kleuren

  Beton Cire pakket - Zelf mengen // 12 kleuren

  ✓ Selecteer en bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft;
  ✓ Volledig pakket, inclusief primer, beton ciré en indien gekozen een waterdichte toplaag;
  ✓ Het zelf mengen pakket is zeer scherp geprijsd;

  Advies nodig? Chat met ons

  € 18,-
  Bekijken
  Beton Cire pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

  Beton Cire pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

  ✓ Selecteer en bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft ;
  ✓ PRO-Serie betreft een systeem met een RAW -laag 1 en FINE-laag 2;
  ✓ Kant & klare beton cire, kies voor gemak.

  € 28,-
  Bekijken
  Tegelprimer en voegenvuller

  Tegelprimer en voegenvuller

  Gaat u beton ciré over tegels aanbrengen? Voeg dan deze primer en voegenvuller toe aan je bestelling. Vul exact het aantal m2 in dat je nodig hebt.

  € 3,50
  Bekijken

  Beton ciré, een make-over voor jouw woning in Drenthe

  Dit is een product dat je zelf kan verwerken of je kunt het door ons laten uitvoeren. Beton ciré is in alle kamers en op verschillende soorten ondergrond toepasbaar: steen, cement, hout, mdf, kunststof... Met de kleuren van Betonstunter heb je keuze uit talloze kleuren. Wil je het zelf doen of juist laten doen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

   

  Laat beton ciré in jouw woning in Drenthe aanbrengen

  Het laten aanbrengen van beton ciré gaat bij ons in een aantal eenvoudige stappen. Jij laat ons weten waar precies in jouw interieur je het betonlook effect wil toepassen. Dit kan op vloeren, plafond en muren. Afhankelijk van de ruimte en de toepassing adviseren wij een aantal toplagen. Dit is ter bescherming van de beton ciré en het waterafstotend maken. Vervolgens zoeken wij voor jouw project een vakman die onze producten bij jou in Drenthe komt aanbrengen. De uitvoering worden door hem gecoördineerd, zodat jij direct kan schakelen met de vakman.

   

  Zelf doen? Dat kan perfect!

  Het product beton ciré is zeer makkelijk te verwerken. Het wordt in meerdere lagen aangebracht: primer, twee beton ciré en één of meerdere coating lagen. Je kunt dus op een vrij eenvoudige manier jouw woning in Drenthe zelf een betonlook uiterlijk geven. Je koopt bij ons eenvoudig het product: kant-en-klaar of zelf te mengen. Daarbij kan je ook een verwerkingsset bij bestellen om de beton ciré mee aan te brengen. In de handleiding staat een uitgebreide beschrijving hoe het product verwerkt moet worden. Zijn er vragen? Wij helpen je graag verder!  

   

  Wij leveren onder andere in:

  Drenthe

  Emmen