/* HIERONDER JE HEADER CODE PLAKKEN */ /* ^^^ HIERBOVEN JE HEADER CODE PLAKKEN ^^^ */
Handleidingen »
0

  Beton cire in Deventer

  Met beton ciré werk je je woning op een snelle en eenvoudige manier af. Beton ciré is een duurzaam product, het is zeer sterk en heel hygiënisch. Toon meer
  3 Producten
  Beton Cire pakket - Zelf mengen // 12 kleuren

  Beton Cire pakket - Zelf mengen // 12 kleuren

  ✓ Selecteer en bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft;
  ✓ Volledig pakket, inclusief primer, beton ciré en indien gekozen een waterdichte toplaag;
  ✓ Het zelf mengen pakket is zeer scherp geprijsd;

  Advies nodig? Chat met ons

  € 18,-
  Bekijken
  Beton Cire pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

  Beton Cire pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

  ✓ Selecteer en bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft ;
  ✓ PRO-Serie betreft een systeem met een RAW -laag 1 en FINE-laag 2;
  ✓ Kant & klare beton cire, kies voor gemak.

  € 28,-
  Bekijken
  Tegelprimer en voegenvuller

  Tegelprimer en voegenvuller

  Gaat u beton ciré over tegels aanbrengen? Voeg dan deze primer en voegenvuller toe aan je bestelling. Vul exact het aantal m2 in dat je nodig hebt.

  € 3,50
  Bekijken

  Werk je woning in Deventer af met beton ciré

  Het laat zich makkelijk verwerken en kan door iedereen met een beetje handigheid worden aangebracht. Daardoor kun jij jouw woning in Deventer zelf verfraaien met beton ciré. Mocht je het liever laten doen door een expert, dan is dat natuurlijk ook mogelijk! Van muren tot plafonds en vloeren, het is allemaal mogelijk. Wij helpen jou om je project in Deventer te realiseren.

   

  Laat beton ciré in Deventer aanbrengen, vraag een offerte

  Wil jij jouw woning laten verfraaien met beton ciré? Wij zoeken voor jou een expert in Deventer. Vraag ons om een offerte voor het project dat je wilt laten uitvoeren. De vakman komt het bij jou uitvoeren, terwijl wij de nodige materialen leveren. Heb je vragen over jouw project en wil je dit bespreken met een specialist? Vraag gerust ons advies, wij zijn er voor jou!

   

  Beton ciré zelf doen in Deventer

  Beton ciré is een product dat uit verschillende lagen bestaat. Je kunt deze zelf makkelijk aanbrengen. Je volgt de handleiding die je online eenvoudig kan downloaden. Je begint met een laag primer. Deze zorgt voor een perfecte hechting tussen de ondergrond en de beton ciré. Daarna komen er twee lagen beton ciré. Voor vochtige kamers - badkamer, slaapkamer, douchecel - heb je twee of drie lagen coating nodig. Bij wanden in andere ruimtes is één laag voldoende. Op de vloer adviseren wij altijd drie toplagen, gezien deze slijt door het gebruik. Bij het selecteren van de gewenste m2 kan je gelijk aangegeven voor welke toepassing dit is.