/* HIERONDER JE HEADER CODE PLAKKEN */ /* ^^^ HIERBOVEN JE HEADER CODE PLAKKEN ^^^ */
Handleidingen »
0

  Beton cire in Delft

  Hou jij ervan om in een stijlvolle, trendy woning in Delft te leven? En mag er daarbij een tikkeltje stoer en tegelijk modern en strak in je interieur zitten? Toon meer
  3 Producten
  Beton Cire pakket - Zelf mengen // 12 kleuren

  Beton Cire pakket - Zelf mengen // 12 kleuren

  ✓ Selecteer en bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft;
  ✓ Volledig pakket, inclusief primer, beton ciré en indien gekozen een waterdichte toplaag;
  ✓ Het zelf mengen pakket is zeer scherp geprijsd;

  Advies nodig? Chat met ons

  € 18,-
  Bekijken
  Beton Cire pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

  Beton Cire pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

  ✓ Selecteer en bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft ;
  ✓ PRO-Serie betreft een systeem met een RAW -laag 1 en FINE-laag 2;
  ✓ Kant & klare beton cire, kies voor gemak.

  € 28,-
  Bekijken
  Tegelprimer en voegenvuller

  Tegelprimer en voegenvuller

  Gaat u beton ciré over tegels aanbrengen? Voeg dan deze primer en voegenvuller toe aan je bestelling. Vul exact het aantal m2 in dat je nodig hebt.

  € 3,50
  Bekijken

  Maak je woning in Delft nog mooier met beton ciré

  Kies dan voor beton ciré. Muren, vloeren en plafonds zijn de meest gekozen oppervlakken om met beton ciré te bekleden. Beton ciré hecht makkelijk op verschillende ondergronden: mdf-platen, kunststof, hout en cement. Hierdoor kan beton ciré bijna op alle ondergronden worden aangebracht. Het is hiervoor wel belangrijk dat de ondergrond egaal is, kleine oneffenheden zul je namelijk gelijk zien.

   

  Je woning in Delft laten aankleden met beton ciré

  Wil je in jouw woning in Delft beton ciré, maar wil je dit niet zelf doen? Geen probleem, wij nemen deze zorgen uit jouw handen. Wij leveren alle nodige materialen en wij zoeken een vakman voor jou in de buurt van Delft. Als je de offerte aanvraagt kan je zowel de optie aanvinken dat je de prijzen van enkel de materialen als de prijzen van de vakman kan inzien. Hierdoor weet jij op voorhand welke kosten er zijn en kan jij weloverwogen een keuze maken. Mocht je vragen hebben, dan kan je deze natuurlijk aan ons stellen.

   

  Zelf doen kan ook!

  Beton ciré is zo makkelijk te verwerken dat je het perfect zelf kunt doen. Het wordt in lagen opgebouwd. Kies de gewenste kleur en kies of je een kant-en-klaar product of een zelf te mengen product wil. Wil je een gereedschapsset die geschikt is voor het aanbrengen? Bestel deze dan samen met de beton ciré. Online vind je de handleiding waarin precies uitgelegd krijgt hoe het moet. Mocht je toch nog vragen hebben, dan zijn wij er voor jou!