• Incl.Excl.
  BTW
 • Handleidingen »
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

    Beton Ciré RAL-kleur op maat

    Dankzij onze beton cire ral kleuren kiest u voor de perfecte look Als u kiest voor beton cire, dan kiest u voor kwaliteit en hedendaagse stijl. Bij Betonstunter helpen wij u om precies die uitstraling te bekomen die u wenst. Als u ons de ral kleuren voor beton cire doorgeeft, bent u altijd zeker dat u precies die tint heeft die u voor ogen heeft. Toon meer
    2 Producten
    Beton Cire per M2 | RAL-kleur

    Beton Cire per M2 | RAL-kleur

    ✓ Bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft;
    ✓ Optioneel: bestel al het benodigde gereedschap er eenvoudig bij;
    ✓ Zeer geschikt voor droge en natte ruimtes zoals badkamer en douche.

    Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

    € 34,-
    Bekijken
    1 ㎡ | Beton Cire Proefpakket | RAL-kleur

    1 ㎡ | Beton Cire Proefpakket | RAL-kleur

    ✓ Ontdek hoe makkelijk het aanbrengen is;
    ✓ Bekijk de kleur in de omgeving waar je het wil verwerken;
    ✓ Optioneel: bestel al het benodigde gereedschap er eenvoudig bij.

    Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat

    € 44,95
    Bekijken
    • Beton Ciré laten aanbrengen? Geen probleem Beton Ciré laten aanbrengen? Geen probleem
    • Klanten beoordelen ons met een 9,6. Klanten beoordelen ons met een 9,6.
    • Perfect voor de badkamer, keuken, vloer en wanden. Perfect voor de badkamer, keuken, vloer en wanden.

    Dankzij onze beton cire ral kleuren kiest u voor de perfecte look

    Als u kiest voor beton cire, dan kiest u voor kwaliteit en hedendaagse stijl. Bij Betonstunter helpen wij u om precies die uitstraling te bekomen die u wenst. Als u ons de ral kleuren voor beton cire doorgeeft, bent u altijd zeker dat u precies die tint heeft die u voor ogen heeft. Naast kwaliteit hebben wij ook oog voor stijl en klasse. Daarom werken wij onder meer met ral kleuren voor beton cire.

    Met ral kleuren beton cire altijd 100% juist

    De verdeling in RAL kleuren is een Europees systeem. Hierdoor worden verven, coatings en ook plastics gedrfinieerd. De ral kleuren worden door het RAL Deutsches Institut für Gütesicherung und Kennzeichnung beheerd. RAL staat voor Reichs-Ausschuß für Lieferbedingungen und Gütesicherung. De lijst van ral kleuren staat perfect vast. Elke kleur uit deze lijst draagt een nummer van 4 cijfers. Door deze codes is elke tint uit de reeks, waar dan ook ter wereld, volledig hetzelfde. Onze ral kleuren voor beton ciré komen dan ook perfect overeen met deze lijst. Met andere woorden: u bepaalt zelf welke beton cire ral kleur u wenst voor bij u thuis. Het laat u toe om diverse beton cire ral kleuren met elkaar te combineren. Maar u kunt ook perfect een bepaalde beton cire ral kleur bij bijvoorbeeld uw raamkozijnen en deuren in een bepaalde ral kleur te laten aansluiten. Of denk bijvoorbeeld aan de kleur van uw bedrijfslogo. Ook dit kunt u kiezen in ral kleuren voor beton ciré.

     

    Uw beton cire in ral kleuren kopen bij Betonstunter

    U kiest op onze website voor een bepaalde beton cire ral kleur. Wilt u deze eerst uitproberen? Dan kunt u een proefpakket in die ene beton cire ral kleur aankopen. Zo ziet u meteen al het resultaat. Of je vraagt gewoon een staal aan van een of meerdere beton cire ral kleuren. Als u niet goed de ral kleuren voor uw beton cire weet, kunt u ons een foto van de kleur doorsturen. Vraag ons gerust raad als u twijfelt, onze mengservice weet er gegarandeerd raad mee.